Týždenník - Far Cry 6, beta Battlefieldu 2042 a OLED Switch

Tento týždeň nám oživilo vydanie Far Cry 6, ale doplnila to aj beta Battlefieldu 2042 a pridali sa aj pády a hacky.

pridal saver 10.10.2021 o 22:50 pod hry
Týždenník - Far Cry 6, beta Battlefieldu 2042 a OLED Switch

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám oživilo vydanie Far Cry 6, ale doplnila to aj beta Battlefieldu 2042 pridali sa aj pády a hacky. Konkrétne na 6 hodín padol Facebook a Instagram, ľudstvo prežilo, takže môžeme odhadovať, že ešte nie je tak zle. K tomu ich bývalá zamestnankyňa nabonzovala vláde, že preferujú zisky pred bezpečnosťou ľudí alebo detí. Už začali ohlasovať aj zmeny. Ale vážnejšia vec sa stala Twitchu, ktorý bol hacknutý a prakticky celý sa dostal na internet aj so zárobkami streamerov. 

Samotná beta Battlefieldu tiež nedopadla najlepšie a sú na ňu rôzne reakcie, niektorým sa páči, iným nie tak veľmi. Je to beta a bol tam problém nestability a nedotiahnutia a uvidíme, ako stihnú poodstraňovať chyby do finálnej verzie. V každom prípade oproti predchádzajúcim Battlefieldom vidieť posun v detailoch. Zdá sa však, že sa veľa hráčom beta páčila a v Steam predaji Battlefield vyskočil medzi prvé priečky.

Vyšiel aj Far Cry 6, ktorý je tiež braný hráčmi rôzne, niekomu sa zdá, že je to znovu to isté, iní si užívajú možnosti a zábavu v hre. V každom prípade, ak sa vám páči Far Cry alebo aj Just Cause, toto určite nevynechajte. Kooperácia tu znovu nechýba. Zo zaujímavostí sme sa pozreli na mapu, porovnania s predchádzajúcimi Far Cry hrami v interaktivite, povedali sme si aj to, čo skúsiť v hre a na čo si dať pozor. A pridali sme aj tajný koniec, ktorý hre nechýba, teraz je umiestnený pár hodín po začiatku hry a ak by vás nebavila, viete si to ukončiť skôr.

 

Z pozitívnych vecí vyšiel Windows 11, ktorý je už vonku oficiálne a môžete upgradovať. Je tam však požiadavka TMP2 a Secureboot, ktorá robí niektorým zostavám problémy.  Plus nejaké spomalenie sa vyskytlo pri AMD procesoroch, ale už sa rieši. Mimo toho je to dobrý upgrade. Uvidíme, ako sa rozbehne a ako hrám pomôže DirectStorage.

Rovnako pozitívne bolo aj vydanie OLED Switchu, kde síce Nintendo zmenilo len displej a dock, ale OLED spraví veľa. Hlavne je to kvalitný OLED s plným RGB rozlíšením, bez nejakého zjednodušenia a snahy o zlacnenie a aj to na ňom vidieť. 

Z iných noviniek Rockstar oficiálne potvrdil Grand Theft Auto The Trilogy Definitive Edition, ktoré prinesie tri remastrované GTA hry. Aj keď zatiaľ nemáme dátum ani nevidíme kvalitu prepracovania. Vidíme len to, ako sa Take Two snaží dostať z internetu všetky mody, ktoré by mohli hráči hrať namiesto ich Trilogy alebo dokonca porovnávať ich s ňou.

Valve k tomu rozobralo svoj Steam Deck. Ukázalo, ako funguje a doplnilo, že ho neodporúča rozoberať ani vymieňať súčiastky. Steam Deck vyjde v decembri.

 

Z recenzií sme ohodnotili spomínaný Far Cry 6, rovnako aj FIFA 22, návrat Metroidu na Switch v Metroid Dread alebo návrat Alana Wakea v remastri. Pridali sme preview na Dread Templar a pozreli sme sa aj na El shaddai alebo DLC k Life is Strange - Wavelengths. Z hardvéru sme otestovali Switch OLED model a aj maličký mobil iPhone 13 mini.  Zhrnuli sme si aj herné klávesnice, ktoré sa oplatia kúpiť.

Budúci týždeň sa pozrieme na Back 4 Blood, mobilných Pokemonov, prinesieme ďalšie interview a aj ďalšie súťaže.  Zatiaľ môžete skúsiť v súťaži vyhrať Metroid Dread.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk