DrIVer Parallel Lines obrázky

pridal spacejunker 31.10.2005 o 18:42 pod hry
HRY > NOVINKY >

Načo si budeme klamať? DRIV3R bol (pre mnohých) katastrofou a keď sa objavili prvé informácie o pokračovaní Driver: Parallel Lines, začalo sa ostro kritizovať. Bude to skutočne rovnaké fiasko? Dajme štvrtému Driverovi šancu, Atari a Reflection sľubujú, že sa poučili z chýb. Autori zobrali v úvahu všetko, s čím neboli spokojní hráči a tieto prvky buď upravili alebo úplne vypustili z hry. Už by sa nemalo stať, že sa zaseknete o obrubník, zastavíte o stĺp alebo zábradlie. Deštrukčný model počíta aj s okolím a tak cez tieto malé prekážky preletíte, čo sa pochopiteľne odrazí na ovládanom aute.

Novinkou v Driver 4 bude tuning áut. V garáži si za získané peniaze z vedľajších misií, môžete opraviť poškodenie, upraviť motor alebo nahodiť na káru spojlery. Vedľajšie misie budú jediným zdrojom peňazí, tvorcovia odhadujú, že hráči 30-40% času zabijú práve týmito úlohami, ktoré zahŕňajú preteky na motorkách v parku, racing cez mesto, demoličné derby, zabíjanie na objednávku či kradnutie. Popri nepovinných úlohách budú veľkú časť tvoriť príbehové misie (tradičné naháňačky s polišmi, dodávanie áut, prevoz dôležitých osôb atď.) a vždy budú minimálne dve na výber.

V Driver 4 budú zredukované pešie misie na minimum, prakticky z auta vystúpite iba keď budete potrebovať prestúpiť, čo je rozhodne dobre. V štvrtom pokračovaní nebudú chýbať skoky pre autá, Thrill kamera pre efektné spomalené prejazdy a Director mód na režírovanie vlastných filmov. Podľa letmých dojmov ľudí, ktorí videli ranú betu verziu, beží hra plynulo so stabilným frameratom. Skutočne si stúpli autori do svedomia? Uvidíme, keď nový Driver zaparkuje v marci 2006 vo verziách pre PC, PS2 a Xbox v obchodoch. Viacej o Driver: Parallel Lines nájdete v tejto novinke.

Prvých päť obrázkov v galérii pochádza z PS2 verzie, ďalších päť z Xbox verzie a posledné tri z prestrihových filmov, ktoré sú výrazne kvalitnejšie než v predchodcovi.





DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky DrIVer Parallel Lines obrázky
DrIVer Parallel Lines obrázky  DrIVer Parallel Lines obrázky  DrIVer Parallel Lines obrázky
DrIVer Parallel Lines obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS2
PC
Xbox

Vývoj: Atari / Reflections
Štýl: Racing / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19960)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk