Nintendo dnes prinesie ďalšiu indie prezentáciu

Novú streamovanú prezentáciu môžete sledovať naživo už o 16:00

pridal matus_ace 11.5.2022 o 15:47 pod hry
Nintendo dnes prinesie ďalšiu indie prezentáciu

HRY > NOVINKY >

Nintendo dávkuje väčšie Directy naozaj skromne, ale menšie prezentácie nechýbajú. Ďalšia nás čaká už dnes a bude to Indie World Showcase, teda prezentácia nezávislých titulov, ktoré prichádzajú na Switch. Niektoré z nich pravdepodobne rovno aj vyjdú v priebehu prezentácie. Naživo ju môžete sledovať už o 16:00 a mala by trvať približne 20 minút. Zatiaľ netušíme, aké hry sa nám tam ukážu.

Prvou hrou je Ooblets, známy farmársky titul, ktorý zaujal už kedysi svojou netradičnou atmosférou. Budete pestovať a aj chovať podivné stvorenia, interagovať s ostatnými postavami a aj predávať vo svojom obchode. Hra na Switch vyjde v lete.

Batora: Lost Haven je sci-fi RPG od Team 17 a vyjde na jeseň.

Japonská indie hra ElecHead sa tiež dostane na Nintendo Switch. Je to logická skákačka s retro vizuálom a intuitívnymi mechanizmami na prekonávanie prekážok. Hra vás chce poriadne potrápiť a vyjde v lete.

Nový trailer predviedla rytmická sekačka Soundfall, v ktorej budete aj v kooperácii (až vo štvorici) sekať nepriateľov v rytme hudby. Hra ponúkne 5 rôznych hrdinov a kopu rôznej výbavy, aby ste pri každom hraní dostali nový zážitok. Hra vychádza už po prezentácii.

Deckbuilderov je dnes hŕba a v prezentácii sa nám ukazuje ďalší - Wildfrost. Na Switchi vyjde v zime.

Totally Accurate Battle Simulator príde aj na Nintendo Switch a prinesie zážitok, ktorý vychádza z toho, keď ste sa ako deti hrali s rôznymi postavičkami. Hra je založená na fyzike, takže môžete postavy využívať aj dosť netradične. Hra vyjde v lete.

Autori Gato Roboto ukazujú svoju novú akčnú platformovku Gunbrella. V nej sa z vás stane chlap, ktorý sa vydal na pomstu vyzbrojený dosť nebezpečným dáždnikom. Ten využijete nielen v boji, ale aj na pohyb. Hru vydáva Devolver a vyjde budúci rok.

Neustále rozširovaný hudobný titul We Are OFK vás pozýva zažiť jeho emocionálnu jazdu už aj na Switchi. Nové epizódy vychádzajú každý týždeň  hra vyjde v lete.

Silt vyjde na switch a budete v nej skúmať dávno zabudnuté tajomstvá podivného podmorského sveta. Okrem záhad tu však čakajú aj nebezpečenstvá, takže budete musieť dávať pozor na to, čo je pred vami. Hra vyjde budúci mesiac.

Mini Motorways prináša nový trailer, aby ste mohli prepadnúť ďalej nápaditej dopravnej hre po Mini Metro. Hra vychádza rovno po prezentácii.

Wayward Strand vás zavedie do Austrálie v 70. rokoch, kedy ako mladá novinárka skúmate príbehy pestrých postáv, avšak v reálnom čase, takže nedokážete zachytiť všetky a musíte si vybrať, ktoré preskúmate hlbšie. Postupne preskúmate ďalšie príbehy. Hra vychádza 21. júla.

Cult of The Lamb prináša nový trailer, v ktorom autori ukazujú tvorbu vlastného kultu a budovanie nebezpečných dungeonov.

Another Crab's Treasure je nová soulslike akčná RPG, kde sa zhostíte malého kraba, budete skúmať rozsiahly svet a bojovať proti veľkým nepriateľom. Zomriete už po jednom údere, ak nemáte ulitu. Autori chcú priniesť poriadnu výzvu, ale aj prístupnosť pre nových hráčov. Ulita však nemusí byť skutočná, ale môžete použiť aj nejaký odpad z mora, napríklad konzervu. Hra vyjde budúci rok.

Na záver sme sa dočkali už len bleskového zostrihu už známych indie hier prichádzajúcich na Switch. Napríklad Cursed to Golf, Card Shark, OPUS a ďalších.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk