Týždenník - ARMA sa vrátila

Tento týždeň prekvapila Bohemia Interactive s predstavením a rovno vydaním Arma Reforger.

pridal saver 22.5.2022 o 21:06 pod hry
Týždenník - ARMA sa vrátila

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň prekvapila Bohemia Interactive s predstavením a rovno vydaním Arma Reforger. Je to ich príprava na Arma 4 a je to čisto multiplayerová nextgen verzia mapy z Operation Flashpoint. Zatiaľ je v early access, ale ponúka hlbokú a hardcore taktickú hru s bojmi proti nepriateľom alebo proti AI. Pridali sme aj sériu dojmov z early access, kde môžeme povedať, že jediným väčším problémom je stabilita serverov. 

 

Tento týždeň ponúkol Epic novú veľkú hru zadarmo a to Borderlands 3, kde budúci týždeň zrejme bude nasledovať niečo podobne veľké, keďže hra je tajná. Rovnako bude mať dobrý týždeň aj Game Pass, ktorý budúci týždeň dostane Sniper Elite 5 rovno pri vydaní a rovnako aj Hardspace: Shipbreaker.

 

 

Prezentáciu cez týždeň mal Saints Row, ktorý ukázal viac zo svojej hrateľnosti a zdá sa, že bude poriadne explozívna a rozmanitá. Nakoniec voľnosť je základom Saints Row a inak to nebude ani tu. Tentoraz so zaujímavým mestom a rozsiahlou mapou zameranou na zábavu.

Je to niečo ako konkurencia pre GTA, zrejme hlavne GTA Online, keďže to bude plne kooperačné a všetko bude skinovateľné. Možno sa autori snažia získať hráčov práve odtiaľ. Mimochodom, GTA V už predalo 165 miliónov kusov. 

Z iných noviniek sme sa neoficiálne dozvedeli, kde a kedy sa bude odohrávať Mafia IV, a to, že Bloober Team robí na Silent Hill 2 remaku. K tomu bolo oficiálne potvrdené, že Stalker 2 pokračuje s vývojom a Alan Wake 2 je v plnom vývoji, ako aj termín vydania nextgen updatu pre Witchera 3. Polooficiálne bol potvrdený vývoj Death Stranding 2 aspoň hercom hlavnej postavy. Kojima leak už zaregistroval.

Predstavený bol Greedfall 2, pokračovanie zaujímavej RPG od Spiders, ktorá nás teraz vtiahne do kože indiána uneseného na "civilizovaný" kontinent. Ukázala sa aj zaujímavá stredoveká stratégia The Valiant

Z konzolových firiem sme sa dozvedeli, že Sony si pod marketing zobralo aj Avatara a FIFA, pričom vyzerá, že stratilo marketing Call of Duty. Ten zrejme preberie už Microsoft, ale uvidíme pri ohlásení. Pre zaujímavosť Xbox Series XS v posledných mesiacoch ide dobre nielen na západe, ale aj v Japonsku, kde uplynulý týždeň Xbox Series S a X konzoly predali viac kusov ako PS5.

 

Z hardvéru sme tu mali prvé informácie o RTX 4090 grafike, kde vyzerá, že výkon pôjde dvojnásobne hore a zároveň sa zdá, že originál Nvidia grafiky budú v rovnakom dizajne ako RTX 30 séria. K tomu pripravujú aj GTX 1630, grafiku, ktorá vyjde už čoskoro a bude výkonom niekde nad GTX1050ti.  

Z TV sme sa dozvedeli, že Samsung u nás začal vyrábať nové MicroLED TV, aj keď 80 tisícovým cenám to asi výrazne nepomôže. Playstation 5 dostáva nové farby krytov. Predstavený bol aj nový Ayaneo Air handheld s OLED displejom.

Mali sme tu ukážky z nových seriálov, kde sa ukázal Stranger Things 4 a to rovno 8 minút, pridala sa aj prvá ukážka She-Hulk, nové Star Wars seriály sa ukázali na fotkách a trailer dostal aj seriál podľa filmu True Lies a aj kórejský Money Heist.

K tomu tento týždeň skončil seriál Halo, ktorý bol až na niektoré nedotiahnuté CGI prvky prekvapivo dobrý. Zhrnuli sme si už prvú sériu a vieme, že druhá séria je už v príprave. Autori sľubujú ďalšie prekvapenia. Totiž seriál nekopíruje pôvodný príbeh, aby mohli pridávať práve nečakané prvky.

Z recenzií sme sa pozreli na zaujímavý King Arthur: Knight's Tale, ako aj na zvieratkovský Animal Shelter. Z hardvéru sme zase testovali Sound Blaster Katana V2 soundbar určený pre hráčov, rovnako aj parádny Alienware 34 QD OLED monitor a pridali sme aj Corsair HS65 headset. Do rúk sme dostali nový Kingston FURY Renegade SSD disk a rovno sme ho nahodili do PS5. Recenziu prinesieme neskôr. Nakoniec sme zrecenzovali aj knihu The King of Fighters The Ultimate History.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk