Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy

Budúci rok spolu zavítame do mestečka Redfall.

pridal matus_ace 12.6.2022 o 19:12 pod hry
Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy

HRY > NOVINKY >

Skupina upírov vysušila vodu a zakryla slnko, aby ovládli mestečko Redfall. Je len na vás a vašich spolubojovníkoch, aby ste ho oslobodili v rovnomennej hre. Redfall vyjde budúci rok na Xboxy, PC a v cloude, pričom bude ihneď v ponuke Game Passu.

Nové video nám ukázalo hrateľnosť a aj jednotlivé postavy, z ktorých každá má vlastné schopnosti a aj miesto v boji. Rovnako sme sa dozvedeli viac z príbehu hry.

V príbehu sa dostaneme do postáv štyroch obyvateľov ostrova, ktorí ovládli upíri. Zakryli slnko, zatlačili oceán späť do brehov a nie je cesta von. Ostáva len bojovať.   Hrať budete môcť ako sám, tak kooperačne a vydáte sa na kosenie upírov a cestu za ich zničením. Budete objavovať ostrov plný tajomstiev, odomkýnať ďalšie zbrane a možnosti ako zlikvidovať upírov. 

Pritom si budete môcť vybrať jedného zo štyroch hrdinov. Kde Layla má telepatické schopnosti, Jacob upírske oko, Remi zase robota a Deviner špeciálne zbrane. 

  • Layla Ellison : Študentka biomedicínskeho inžinierstva, ktorá pracovala vo výskumnom zariadení, kde sa niečo veľmi pokazilo a vytvorilo jej intenzívne telekinetické schopnosti.
  • Jacob Boyer : Bývalý vojenský strelec, ktorý sa stal súkromným lovcom. Podivné udalosti na Redfall zanechali Jacobovi tajomné upírske oko a spektrálneho havrana, ktorý nikdy nie je ďaleko od jeho boku.  
  • Remi de la Rosa : Brilantná bojová inžinierka, ktorá strávila svoj život v prvej línii. S pomocou svojej robotickej kohorty Bribóna je odhodlaná pomôcť zachrániť tých, ktorí prežili Redfall.  
  • Devinder Crousley : Kryptozoológ a vynálezca. Vyzbrojený zbraňami vlastnej tvorby je na misii dokázať sa.  

Autori hovoria, že veľký dôraz kládli na single zážitok a aj na príbeh. Pričom ak hráte sám tempo hry je viac zamerané na stealth, prieskum, vyhýbanie sa nepriateľom a zhromažďovanie sa informácii.

Upíri nie sú jedinou hrozbou, pred ktorou sa musíte mať na pozore. Majú malú armádu oddaných kultistov, ktorí ich uctievajú, a sú pripravení strieľať na dohľad. Hoci nie sú tak nebezpeční ako ich krvilační vládcovia, kultisti sú dobre vyzbrojení a pripravení zomrieť za upírov. Po celom ostrove vybudovali základne a hliadkovacie trasy, takže maj hlavu na otočke.

Celý svet hry bude otvorený a budete ním postupne prechádzať, hľadať hniezda, ale aj kempy kultistov.  Bude to doplnok k hlavným a vedľajším misiám zameraných na príbeh. 





Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy  Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy  Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy
Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy  Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy  Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy
Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy  Redfall predviedol hrateľnosť, príbeh a postavy
Páči sa mi! (+3)






PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / Arkane
Štýl: Akcia / Co-op
Dátum vydania: 2. máj 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk