Všetky oznámenia z dnešného Nintendo Directu

Nintendo prezentáciu môžete naživo sledovať priamo tu.

pridal matus_ace 13.9.2022 o 15:31 pod hry
Všetky oznámenia z dnešného Nintendo Directu

HRY > NOVINKY >

Nintendo dnes konečne prinesie dlho očakávanú Direct prezentáciu. Tá bude trvať približne 40 minút a väčšinou sa bude sústrediť na Switch hry vychádzajúce počas tejto zimy. Hlavnou hviezdou prezentácie by mala byť Zelda séria. Očakávame názov pokračovania Breath of The Wild, ale aj predstavenie remastrov Twilight Princess a Wind Waker. Okrem toho by sme mali vidieť aj Metroid Prime trilógiu a It Takes Two pre Switch.

 

Prvým trailerom sa predstavuje nová očakávaná Fire Emblem hra. Bude to ťahová strategická RPG, trailer nám ukazuje postavy, boje a naznačuje príbeh. Hra vyjde 20. januára a volá sa Fire Emblem: Engage.

Direct nám potvrdzuje leakované oznámenie It Takes Two pre Nintendo Switch. Hra ponúkne lokálnu kooperáciu, lokálnu wireless a online. Nebude chýbať free friend pass. Vyjde 4. novembra.

Nintendo a Tecmo predstavujú novú verziu hororu Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse. Hra vyjde prvý raz na západe a to budúci rok. Pôvodne vyšla v roku 2008 v Japonsku na Wii.

Xenoblade Chronicles 3 predstavuje novú postavu a ďalšie novinky, ktoré prídu v rámci DLC. DLC vyjde 13. októbra.

Na Switch mieria aj SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake (budúci rok), Fist of The Northstar (marec 2023), Tunic (27. septembra)  a ďalšie.

Prvé dve Front Mission hry sa dočkajú remakov. Prvá časť príde v novembri, dvojka vyjde budúci rok a v budúcnosti vyjde aj remake trojky.

Predvádza sa aj nová hra zo známej farmárskej série Story of Seasons - A Wonderful Life - vyjde v lete 2023.

Splatoon 3 potvrdzuje prvý Splatfest. Ten začne 23. septembra, skončí 25. septembra a na výber budú 3 tímy. Autori potvrdzujú aj prípravu free updatov.

Octopath Traveler séria bude pokračovať s 8 novými postavami, ktoré ponúknu rôzne schopnosti a možnosti, ako sa dostať ďalej. Postavy budú mať rozdielne schopnosti cez deň a v noci. Čaká vás rozsiahly nový svet a príbehy 8 postáv, ktoré sa prepletú. Octopath Traveler 2 a vyjde 24. februára.

Fae Farm je už druhý farmársky RPG titul v Directe. Hra ponúkne lokálny aj online multiplayer pre 4 hráčov, striedanie ročných období a rozprávkové zasadenie. Hra vyjde exkluzívne na Switch na jar.

Theatrhythm: Final Bar Line vyjde 16. februára a oslavuje 35, výročie Final Fantasy série. Ponúkne kooperáciu pre dvoch, online multiplayer pre 4 a po vydaní prídu aj DLC balíčky.

Nintendo tiež ukazuje trailer z Mario + Rabbids crossoveru, ktorý vyjde už čoskoro a ponúkne ťahové strategické boje a kopu postáv. Hra už spustila predobjednávky a to aj na Gold edíciu.

Rune Factory 3 sa vracia na Switch. Hra vyšla pôvodne v roku 2009 na Nintendo DS a teraz príde rozšírený remaster s novým obsahom. Hra vyjde budúci rok. Zároveň autori potvrdili vývoj ďalšej Rune Factory hry,

Pilot Wings 64, Mario Party, Mario Party 2, Mario Party 3, Pokémon Stadium, Pokémon Stadium 2, 1080 Snowboarding, Excite Bike 64 postupne prídu do rozšíreného Nintendo Switch Online predplatného. Hlavne ale príde GoldenEye 007.

Various Daylife RPG od Square Enix sa približuje vo videu a vychádza už dnes.

České Factorio taktiež ukazuje trailer. Hra na Switch vyjde 28. októbra.

2D adventúra Ib taktiež prináša krátky trailer a približuje svoj príbeh a svoju hrateľnosť. Hra vyjde na jar 2023.

Mario Strikers: Battle League Football dostáva Pauline a Diddy Konga ako dve nové postavy. Spolu s tým príde aj nový gear a nové štadióny a to všetko tento mesiac.

RPG Atelier Ryza 3 sa ukazuje vo videu, predvádza aj svojich 11 postáv a ukazuje hrateľnosť, ktorej nebudú chýbať ani nové mechanizmy. Hra vyjde 24. februára.

Mario Kart 8 Deluxe predvádza ďalšiu várku DLC tratí, ktoré sú prepracované z klasických hier. Vyjdú koncom roka.

Nintendo Switch Sports približuje svoj ďalší free update, ktorý pridá golf. Golf ponúkne aj režim Survival Golf pre 8 hráčov online. Odkladá sa, takže vyjde koncom roka.

Po dlhej odmlke sa prišiel ukázať Shigeru Miyamoto, ktorý prišiel porozprávať o viacerých veciach, ale hlavne o Pikminoch. Začal s informáciami o už vydanej mobilnej hre Pikmin Bloom, na ktorej pracujú s Nianticom. Hlavne ale predviedol novú hru v sérii - Pikmin 4. Vyjde budúci rok a videli sme z nej len krátky teaser. Hra ponúkne aj hranie z perspektívy Pikminov a Switch umožní intuitívnejšie hranie.

Ubisoft s novým ročníkom Just Dance nesmie chýbať. Ročník 2023 ponúkne nový online režim.

Square Enix prichádza s ďalšou hrou - Harvestella. To bude lifesim RPG, v ktorej pestujete, ale snažíte sa zabrániť zničeniu sveta. Po Directe na eShope vyjde demo, z ktorého si budete môcť preniesť progres do plnej verzie, ktorá vyjde 4. novembra.

Bayonetta 3 nesmie chýbať. Bayonetta v nej bude chrániť svet pred strojmi, ktoré vytvorili ľudia. Príbeh sa tak mení, ale postavy zostávajú. K známym sa pridá nová bosorka Viola. Hra vychádza 28. októbra.

Autori Danganronpa vás zavedú do mesta neprestávajúceho dažďa, kde budete v úlohe detektívov z celého sveta riešiť prípady a bojovať proti démonom. Hra sa volá Raincode, bude časovou exkluzivitou pre Switch a vyjde na jar.

Resident Evil Village vyjde na Switch v cloud verzii už 28. októbra. Na eShope je už dnes dostupné demo. 2. decembra táto hra dostane aj DLC. Remaky dvojky a trojky spolu s Resident Evil VII prídu tiež v cloud verzii.

Akcia Sifu ukazuje svoju Switch verziu, ktorá vyjde 8. novembra.

Crisis Core: Fnal Fantasy VII - Reunion sa taktiež ukazuje v novom videu, hra vyjde 13. decembra.

Radiant Silvergun z roku 1998 dostane novú verziu, ktorá na Switch vychádza už dnes.

Endless Dungeon na Switch vyjde budúci rok.

Tales of Symphonia Remastered ukazuje trailer. Môžete si pozrieť ako anime scény, tak aj gameplay predvádzajúci hrateľnosť a schopnosti postáv. Hra vyjde začiatkom budúceho roka.

Pred koncom tu máme ešte bleskový zostrih hier prichádzajúcich na Switch - Disney Speedstorm, Life is Strange, Fall Guys Season 2 a ďalšie.

Kirby's Return to DreamLand Deluxe je 2D skákačka so známym hrdinom a novými možnosťami, ktorá vyjde na Switch. Nebude chýbať lokálna kooperácia pre 4 hráčov a ani minihry, vrátane úplne novej. Hra je remakom skákačky z Wii éry a vyjde 24. februára.

Zeldy sme sa dočkali až na samotný záver. Pokračovanie Breath of The Wild sa bude volať The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom a vyjde 12. mája 2023.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19592)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk