Saint's Row look a recenzie

pridal saver 29.8.2006 o 15:49 pod hry
HRY > NOVINKY >

Spolu s predvedením finálneho Saint's Row na Game Convention a začiatkom predaja hry sa objavili aj prvé recenzie, ktoré majú dosť veľký rozptyl v hodnoteniach, ale sú prevažne pozitívne. Vyzerá, že sa máme na čo tešiť. 

Ak ešte neviete, o čom Saint's Row je, je to akčná adventúra v GTA SA štýle, len v lepšej grafike s množstvom vylepšení a hlavne s multiplayerom. V hre si môžete vytvoriť vlastnú postavu, vytunovať vlastné auto a samozrejme musíte ovládnuť mesto v rozsiahlych príbehových misiách. Spolu vraj kamaň zaberá tak 30 - 40 hodín a dlhé hodiny k tomu si môžete užívať aj v multiplayeri. Viac detailov o hre nájdete v preview.

Verzia Saint's Row na GC bola na rozdiel od dema už plynulá, bez trhania, a aj bez predošlých chýb. Prakticky bola už finálna s celým odmknutým mestom, kde si hráči mohli vyskúšať všetky možnosti, obchody a zahrať si aj misie. Ja som si zašiel do kina, čo je jednou z možností v meste, kde si môžete hociktorú prejdenú misiu zahrať znovu. Veľmi zaujímavá vec, hlavne ak sa vám niektorá misia páčila a chcete si ju zopakovať. Podobných vecí je tam veľa, napríklad sa z kina môže ísť rovno do obchodu s drogami, a keďže nemáte peniaze, môžete ho vykradnúť a hneď si niečo šnupnúť.

Recenzie hru hodnotia rozmanito a pohybujú sa od 80, až po 95 % (momentálne priemer 88 %), v zásade slabšie hodnotenie ako GTA SA, ale na prvú hru v tomto štýle od Volitionu veľmi dobré hodnotenia a vyzerá to, že GTA konečne našlo poriadnu konkurenciu. Teraz sa musí Rockstar snažiť, aby do GTA4 implementovalo všetky novinky zo Saintsu. Z recenzií: IGN dalo hre 8,5 bez výraznejších mínusov a za prekvapivo kvalitný príbeh, Teamxboxu s 8.0 sa páčila zvuková stránka a aj celková dĺžka hry a hovoria o pár vizuálnych problémoch a Gamepro s hodnotením 9,5 sa páčilo prakticky všetko.

IGN prinieslo aj článok 10 najlepších vecí v Saint's Row, kde na prvom mieste skončil veľmi kvalitný multiplayer po každej stránke, na druhom minihry, ako napríklad Insurance Fraud (poistný podvod) kde sa hádžete pod autá a sledujete vaše lietajúce bezvládne telo, na treťom prepracovaný systém postupu hrou, ktorý sa nedá prejsť len skákaním z jednej misie do druhej, musíte zbierať rešpekt, oddychovať atď. Z ďalších napríklad spomínajú excelentnú mapu, pevnosti, vlastnú hudbu atď.

Celkovo, ak sa vám páčilo GTA SA, alebo nepáčilo, pretože nemalo mutliplayer, alebo preto, že ste hrali za černocha a chcete niečo podobné, len s väčšími možnosťami, Saint's Row je to pravé pre vás. Musíte však mať Xbox360. Hra vychádza v US už dnes a ešte tento týždeň by sa mala objaviť aj u nás.





Saint's Row look a recenzie
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, gta, xbox






Xbox 360
Xbox One BC

Vývoj: THQ / Volition
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  august 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19833)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk