Gears of War zdolal tri milióny

pridal saver 20.1.2007 o 9:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Microsoft práve ohlásil prekročenie trojmiliónového predaja hry Gears of War za prvých 10 týždňov predaja. Hra sa tak predajom zaradila vedľa hitov ako GTA, Halo, Zelda a ide o najúspešnejší titul novej generácie. K trom miliónom Microsoft dodal aj číslo 750 000, ktoré hovorí o počte stiahnutí nedávno vydaných máp a číslo 1,5 milióna, počítajúce celkový počet užívateľov, ktorí si stiahli niečo z Gears of War priečinka, či už videá, alebo témy. Halo teda naozaj bude mať čo robiť, aby Gears predstihlo.

Okrem tohto Microsoft ohlásil aj znovuoživenie ich série Train Simulator, ktoré bude vyvíjané na engine Microsoft Flight Simulatoru X. Zatiaľ žiadne detaily o hre neboli zverejnené, tých sa dočkáme neskôr.

Nakoniec si spomeňme aj Crackdown, sandboxovú akčnú adventúru, ktorá je už gold (demo 23. januára) a vyjde 23. februára. Hra vás ako superpolicajta vrhne do mesta zločinu. Budete naháňať zločincov, útočiť na ich sídla, skákať po mrakodrapoch, zdokonalovať svoju postavu, vylepšovať jej parametre a užívať si rozľahlé mesto. Hra bola mimochodom v Nemecku zakázaná, takže má veľký potenciál na úspech. Totiž aj Gears of War a Dead Rising boli zakázané a dopadli veľmi dobre, a aj keď by hra nebola veľmi dobrá, prvé kusy obsahujú pozvánku na beta testovanie Halo 3, ktorá zaručí slušný predaj. Keď spomínam Nemecko, tí slušne nazvaní experti na násilie už začínajú tlačiť aj na EU parlament na uzákonenie obmedzenia násilných hier v celej EU. Naštastie to tam nie je také jednoduché, ale aj tak nech si tie svoje extrémizmi radšej nechávajú doma.





Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, gta, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk