THEY vytunujte si vlastnú zbraň

pridal spacejunker 3.9.2007 o 13:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nik nevie, odkiaľ sa vzali, kto sú, kedy a prečo zaútočili a čo chcú. Jedným koordinovaným útokom v roku 2012 zobrali pod svoju kontrolu celé Anglicko. Chladné robotie jednotky takmer vyhladili aj celú špeciálnu jednotku. Takmer. V pripravovanej next-gen FPS akcii THEY sa chopíte jedného (zatiaľ bezmenného) z preživších hrdinov a postavíte sa IM na odpor. Toľko v skratke príbeh pripravovanej akcie THEY, ktorú autori nazývajú next-gen mystery FPS. Na prvý pohľad tuctový príbeh si požičiava techniku z úspešných televíznych seriálov Lost alebo Heroes. Na konci každej epizódy viete, že niečo príde, ale nemôžete si tým byť na 100 % istý.

Napätie má budovať a otázky vyvolávať neznáma mimozemská entita ONI. V úvode bojujete proti obyčajne vyzerajúcim robotom. Z ich chovania a organizovaných útokov len vytušíte, že stojíte proti niečomu inteligentnejšiemu a že roboti sú len špičkou ľadovca. Neskôr hlavný hrdina dostane do vienku schopnosť vidieť a bojovať proti fantómom (to sú tí oranžoví duchovia). Môžete do nich šiť kvantá elektrických výbojov alebo ich z kovového tela vytlačiť tlakovou vlnou. Vtedy je robotí základ zraniteľnejší, ale ak si nedáte pozor a nezničíte ho, fantóm znovu priletí a oživí mŕtvy kov.

Čo robí z THEY netradičnú FPS-ku, je zbraňový arzenál. V bežných akciách nesiete so sebou celý arzenál na chrbte, tu máte iba jednu základnú plne modifikovateľnú zbraň, vlastnosti ktorej si môžete prispôsobiť potrebnej palebnej sile, zvolenej taktike eliminovania nepriateľov, jednoducho aktuálnej situácii. Tunovanie nespočíva v pridávaní ďalekohľadu, sklopky alebo tlmiča, menia sa kompletne celé časti ako generátor, hlaveň, celé zásobníky, čo sa odráža na modeli zbrane. Celkovo má byť v hre niečo okolo 260 častí, priamo ovplyvňujúcich chovanie, silu, prieraznosť, ale aj farbu vystrelených projektilov.

Veľmi rýchlo si môžete vytvoriť presnú a ničivú pušku s ďalekým dostrelom alebo vybuchujúce zhluky granátov. Svoju zbraň si navyše môžete skrášliť nálepkami, vlastnými obrázkami, logami a ľubovoľnými farebnými kombináciami. Je to niečo ako tuning a paint joby z Forzy 2.

They pobeží na engine NextNitrous z dielne Metropolis Software. Podporuje všetky dostupné DX10 efekty od priesvitnosti materiálov, cez používanie viacerých dynamických svetiel naraz, až po deštrukčné prostredie, s ktorým mu pomáha fyzika od AGEIA. Na jeden level autori aplikovali viac ako 12 000 fyzikálnych objektov, rozpadáva sa všetko od muriva, cez okenné tabule, až po veľké na sebe naukladané krabice a vaky plné piesku.

Metropolis a IMC majú pred sebou dlhú cestu, z hry bol ukázaný iba jeden malý level, za hranicami ktorého zúril konflikt a po uliciach hliadkovali veľké fantómove trojnožky. THEY vyzerá zatiaľ veľmi nádejne, s prísľubom multiplayeru tažiaceho hlavne z modifikovania zbrane, sa nám rodí futuristická akcia so zaujímavým príbehom a lákavým palebným arzenálom.

THEY sa vyvíja pre PC a next-gen konzoly. Zatiaľ nie je rozhodnuté, o ktoré pôjde, ale minimálne môžeme počítať s Xbox360, pretože predchádzajúci titul Metropolisu Infernal bežal práve na tejto platforme. THEY vychádza v roku 2009, zatiaľ si stiahnite trailer.





THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň THEY vytunujte si vlastnú zbraň
Páči sa mi!

Zaradené pod: PS Move, xbox, ati






na
PC

Vývoj: IMC / Metropolis Software
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20290)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk