Gears of PS3

pridal spacejunker 21.12.2007 o 18:42 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Kto by nechcel Bioshock pre PS3, Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots pre Xbox360? Horúcou témou tohto a určite aj nadchádzajúceho obdobia je otázka dôležitosti exkluzívnych titulov a ich podpory zo strany držiteľov platforiem. Témy o killer a system selleroch, ich dôležitosti pre herné systémy, životaschopnosti z dlhodobého hľadiska a náročnosti na vývoj sú pretriasané prakticky od príchodu novej generácie konzol, s ktorými sa na horizonte ako varovný prst vztýčili aj zvýšené finančné náklady na vývoj jedného Á-čkového projektu, a sú častou náplňou diskusií so špičkami v obore.

V jednom z mnohých rozhovorov, zasvätených téme exkluzivít, prispel svojím názorom do kotla aj známy analytik firmy Wedbush Morgan Michael Pachter. V horúcom kresle relácie Bonus Round vysielanej na Gametrailers povedal, že Gears of War, najmocnejší system seller Xbox360 hneď po Halo 3, sa dočká aj verzie pre PS3. Nejasajte, nebude to prvý, dokonca ani druhý diel, na ktorý má Microsoft zmluvu s Epicom, ale pravdepodobne až diel tretí.

Podľa Pachtera je zmluva medzi Epicom a Microsoftom obmedzená na tri tituly a po jej vypršaní je len na vývojároch, či sa upíšu len jednej strane, alebo budú svoje tituly vyvíjať multiplatformovo, s čím Epic už nemá problém. Unreal Tornament III je toho jasný dôkaz. Z tajnostkárskeho viceprezidenta Epicu Marka Reina sa to nedozvieme, ale budeme musieť čakať na oficiálne ohlásenie a to môže prísť o rok, dva, tri...





Gears of PS3
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19835)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk