Witcher 2 odprezentovaný

Novinky o druhom Zaklínačovi, vrátane prvých dojmov z hrateľnej ukážky!

pridal uni 24.3.2010 o 12:27 pod hry
Witcher 2 odprezentovaný

HRY > NOVINKY >

CD Projekt Red oficiálne ohlásil RPG The Witcher  2: Assassins of Kings a verí, že hráčov zaujme a získa si ich podobne ako prvý diel. Hru budú šíriť rôzni distribútori podľa jednotlivých teritórií. Konkrétne Atari v Severnej Amerike, 1C-SoftClub/Snowball Studios v Rusku a CD Projekt v Európe.

CD Projekt uzavrel kontrakt s Agora S.A., ktorá sa tak stáva koproducentom hry v Poľsku a vďaka tomu je aj dostatok financií na vývoj. Svoj priestor dostane Zaklínač 2 na jarnej CD Projekt konferencii, kde spoločnosť odprezentuje v nasledujúcich dvoch dňoch aj ďalšie tituly.

Portál GameSpot ponúkol exkluzívne prvé dojmy a vďaka tomu sme poodhalili rúško tajomstva hry The Witcher 2: Assassins of Kings. Ponúkame vám náhľad do úvodných minút hry, ale upozorňujeme, že sú tam aj spojlery.

Geralt z Rivie bude mať tentokrát dvoch úhlavných nepriateľov: prvým je zlomyseľný elfský špeh Lorveth; druhým záhadný muž, známy len ako zabijak kráľov - Kingslayer a zaklínač sa bude snažiť prekaziť jeho zrejmé plány. Prvou lokalitou je Flotsam, kam sa Geralt priplaví v spoločnosti čarodejnice Triss Ranuncul a Vernona Roche z Foltesovej armády. Triss si s Vernonom nie veľmi rozumie, keďže podľa neho by ženy mali len stáť pri hrnci. Partia sa čoskoro ocitá v lesoch, kde sa po sledovaní zvuku píšťaly stretne s Loverthom a vysvitne, že Roche ho pozná a podľa neho je to psychopat a vrah ľudí.

Spoločníci v hre opäť konajú samostatne a neovláda ich hráč, zapájajú sa do konverzácií, kde je opäť viacero volieb odpovedí. Niekedy sa v priebehu rozhovoru do komunikácie zapojí ďalšia osoba. V predelovej scéne dochádza ku konfliktu s elfom, kedy Triss chce zasiahnuť súpera bleskom. Odpoveďou je spŕška šípov od ukrytých elfov a Triss vyvolá ochrannú auru, ktorá ju však napokon vysilí a upadá do Rocheho náručia. Potom je úlohou hráča chrániť ústup svojich spoločníkov a odrážať útoky elfov, pričom Geralt môže okamžite útočiť bez aktivovania bojového režimu. Prezentovaný bojový systém sa orientoval na štýl konzolových akcií z pohľadu tretej osoby na spôsob God of War. Vo finálnej hre by však nemali chýbať ani osvedčené bojové techniky, ktoré ale tentoraz nebude nutné prepínať, ale dajú sa voľne kombinovať pri rôznych útokoch.

Po ústupe sa Geralt sám ocitá v meste, kde vo finálnej hre opäť budú precízne spracovaní obyvatelia s emóciami, rôzne reagujúc na vašu prítomnosť. V meste sú nepokoje a Geralt stretáva trpaslíka Zoltana a trubadúra Marigolda, ktorí sú v nemilosti stráží. V dialógu nasleduje dilema, čo ďalej, napokon sa však zrejme nedá vyhnúť boju. Zoltan a Marigold sa ocitnú v pasci, ktorá sa pod nimi otvorí, no Geralt má možnosť podplatiť správcu a oslobodiť starých známych. Tiež sa dozvie o novej kretúre terorizujúcej okolie. Trojica sa presúva do krčmy a to bez nahrávania pri vstupe a odchode z obydlia. Geralt sa potom vydáva do elfských ruín, pričom cestou vyzdvihne už zotavenú Triss.

Ocitajú sa v lese, kde Geralt používa meč a Triss kúzla proti goblinom. Potom sa potulujú v kamennom chráme a nasleduje emotívna pasáž, kde Geralt odtrhne pre Triss z naokolo rastúcich červených ruží. Vzápätí ich napadnú ľudskí banditi a nasleduje boj.

Milostné scény v The Witcher 2 už nie sú vo forme kartičiek, ale rozvíjajú sa dialógmi a darmi a tak odmykajú zaujímavé predelové scény, teda sa blížia romanci v Dragon Age. Geralt a Triss zostávajú uväznení v elfských ruinách, kde čarodejnica odloží šaty a vstupuje do kúpeľa a Geralt za ňou. Dvojicu neskôr zachráni Zoltan a Marigold. Iným zážitkom je lov na kreatúru tentadrake, kde si Geralt môže pomôcť paralyzujúcou pascou.

Witcher 2 sa má objaviť na PC počiatkom budúceho roka a je plánovaný aj pre konzoly.





Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný
Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný
Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný
Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný
Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný
Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný  Witcher 2 odprezentovaný
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk