Povolávací rozkaz do Killzone 3

Helghasti nepovedali posledné slovo. Ťaženie proti vytrvalému nepriateľovi neskončilo, práve naopak, začína naberať správne obrátky.

pridal spacejunker 24.5.2010 o 10:08 pod hry
Povolávací rozkaz do Killzone 3

HRY > NOVINKY >

Planéta Helghan padla, s ňou aj Scolar Visari a hrebienok Helghastov. Víťazstvo ISA netrvalo dlho, ticho pre búrkou, ktoré vystriedalo mobilizáciu vojsk, poukazuje na to, že odvekých rivalov poriadne ostrý konflikt ešte len čaká.

Managing director Hermen Hulst prirovnáva v preview Gamepro (skeny nájdete tu) príbeh Killzone 3 k snímku Inglorious Basterds od Tarantina alebo k boju Dávida proti Goliášovi. Helghasti síce prehrali už druhé kolo vojny, ale rýchlo sa postavia na nohy, zatiaľ čo vás aliancia nechala dolu na Helghane. Malá skupinka vojakov, medzi ktorými nebude chýbať Sev a Rico, operuje na území nepriateľa počtom prevyšujúc vojsko ISA.

Helghasti sami seba vnímajú ako obete, mutáciu a exodus hádžu na plecia ľudstvu. V Killzone 3 má nepriateľ ukázať skrytú ľudskú stránku a samotný príbeh sa zase ukázať v šedých farbách, čo znamená, tradičný boj dobra proti zlu dáva priestor malému a veľkému zlu. Vojaci na bojisku musia robiť zásadné rozhodnutia, od ktorých závisí ich život.

Boje v Killzone 3 sa odohrávajú na Helghane, ale presúvajú sa mimo území zničených vojnou. Jedným z nedotknutých prostredí sú ľadové pláne Frozen Shores. Do lokality zaplnenej vrakmi tankerov a ropných plošín sa pozriete v štvrtom leveli a budete v ňom zachraňovať kapitána Narvilla. Level podľa preview začína rovnako ako nechvalne známy target render - výsadkom na nepriateľskom plavidle. Na ňom je namontovaný stacionárny guľomet, ktorým čistíte pristávaciu plochu. Hulst dodáva, že počas tohto bleskového výsadku možno spôsobiť toľko škôd ako v celom jednom leveli Killzone 2! Okrem Helghastov môžete poslať do horúcich pekiel aj ropné plošiny! Po zosadnutí na zem sa dynamika boja nemení. Dolu zúri snehová búrka, ktorá v 3D vyzerá vraj úchvatne. Killzone 3 bude natívne podporovať 3D.

Snežný level je len jedným z mnohých, v žiadnom prípade sa hra nebude odohrávať v tieni ľadovcov. Demonštruje snahu autorov odpútať sa od identických úrovní a ponúknuť hráčom rozmanitosť. V Killzone 3 sa levely nemajú predviesť iba v novom šate, ale impresívna je na nich hlavne rozsiahlosť a veľkosť.

Všetko by malo byť väčšie, silnejšie, intenzívnejšie. To sa týka aj zbraňového arzenálu, kam pribudnú nové kúsky. V preview sa spomína zbraň hromadného ničenia Wasp, ktorá vystreľuje roje rakiet a v sekundárnom móde vypáli naraz celý obsah zásobníka. Druhou zaujímavou novinkou je jet-pack s namontovaným palubným kanónom. Boje sa teda presúvajú zo zeme aj do vzduchu, pričom Sev sa naučil aj chvaty a brutálne finiše. Súboje na blízko sa nebudú obmedzovať iba na omráčenie pažbou a útokom s nožom, ale budú osobnejšie – omráčenému Helghastovi pristúpite tvár kanadou.

S jet-packom súvisí aj nová herná mechanika – skákanie. V článku sa spomína, že vám pomôže prekonať vzdialenosti na ľadovcoch, čo je skôr pasáž hodná Super Maria ako Killzone. Hermen Hulst hovorí v súvislosti so skákaním, že sa celá séria mení, no v základe zostáva stále strieľačkou. Nečakajte preto od jet-packu zbieranie hviezdičiek alebo peňazí na nedostupných miestach.

Killzone 3 sa v plnej paráde ukáže na E3.

Update: do galérie sme pridali prvé obrázky.





Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3
Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3
Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3
Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3  Povolávací rozkaz do Killzone 3
Povolávací rozkaz do Killzone 3
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Povolávací rozkaz do Killzone 3
PS3

Vývoj: SCEE / Guerrilla Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. február 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk