Dead Island priblížený

Techland predviedol svoju zombie akciu Dead Island na GDC a ponúkol nám z nej ako nové zábery, tak aj nové informácie.

pridal saver 4.3.2011 o 12:36 pod hry
Dead Island priblížený

HRY > NOVINKY >

Techland predviedol svoju zombie akciu Dead Island na GDC a ponúkol nám z nej ako nové zábery, tak aj nové informácie. Bola priblížená kampaň titulu, v ktorej sa vami vybraná postava dostane doprostred chaosu na ostrove a je zachránená niekoľkými prežitými ľuďmi. 

Blokovanie útokov bude základ

Dostanete sa do bezpečia, na chvíľu, hneď v prvej misii sa vydávate von medzi zombíkov, aby ste zachránili jedného z ľudí. Vtedy zistíte, že hra je iná ako zvyšné zombie akcie. Boje sa sústreďujú nielen na strieľanie, ale aj blokovanie a odrážanie útokov. Teda blokovanie bude primárna funkcia pri bojoch. Rovnako aj sekanie zombíkov na kúsky, kde napríklad môžete odťať ruku zombíkovi, ktorý vás chytil. Navyše nemŕtvych je viac druhov a proti každému bude treba použiť iný prístup.

RPG

Za útoky budete získavať skúsenostné body, ktoré investujete do parametrov postavy ako zdravie, alebo rýchlosť ako aj na odomykanie ďalších skillov. Dokonca môžete získať aj bonusy ako návody na nové zbrane. Zbrane tu totiž budú fungovať podobne ako v Dead Rising, nábojov je na ostrove len minimum a poradiť si musíte s tým, čo máte po ruke. Kombinovanie zbraní nechýba. Napríklad nôž v kombinácii s bombou vytvorí prilepovaciu bombu, podobne môžete napríklad vytvoriť elektrifikovanú mačetu, ktorá na chvíľu omráči zombíkov. Pridávajú sa aj kombinácie zbraní, kde napríklad hodíte plynovú bombu a následne po nej hodíte kladivo. Každá zo štyroch postáv na výber má špeciálny charge mód, pri postave v prezentácii nazvanej Tank to bol berserk mód, vďaka ktorému dokázal odtrhnúť zombíkom hlavy.

Otvorený ostrov

Mimo upgradovania postavy bude hlavnou náplňou vyčistiť a obsadiť stále ďalšie bezpečné zóny na otvorenej mape ostrova. Zachraňovať tak preživších a získavať od nich nové misie. Postupne vás budú posielať do stále odľahlejších častí ostrova, kde sa nachádza aj dôvod nákazy a to spadnuté lietadlo, ale prejdete aj rozmanité a náročné terény. Pre rýchlejší pohyb nájdete aj vozidlá, ktoré budú plne ovládateľné.

Nakoniec podľa dojmov ponúka Dead Island jedinečný mix prepracovaného boja, kvalitných animácií a zaujímavého vizuálneho filtra v štýle Grindhouse. Vyzerá, že Techland má zarobené na ďalšiu kvalitnú hru.





Dead Island priblížený  Dead Island priblížený  Dead Island priblížený
Dead Island priblížený  Dead Island priblížený
Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Deep Silver / Techland
Štýl: akcia / survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. september 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19960)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk