Nové videá z DriveClubu ukazujú zmenu dennej doby, tvorbu klubov

Autori ponúkajú ďalšiu vlnu predstavení funkcionality v Driveclube, nechýba ani gameplay.

pridal play3man 9.5.2014 o 17:25 pod hry
Nové videá z DriveClubu ukazujú zmenu dennej doby, tvorbu klubov

HRY > NOVINKY >

Autori ešte minulý týždeň avizovali, že dnes príde várka ďalších informácií spolu so zábermi priamo z hry. Svoj sľub aj dodržali a na oficiálnom PlayStation blogu sa objavili dve videá doprevádzané spomínanými gameplay zábermi, ktoré zverejnilo IGN spolu s rozhovorom s game directorom hry, Paulom Rustchynskym.

Lídri jednotlivých klubov budú môcť upraviť zovňajšok áut, ktorý budú využívať všetci členovia daného klubu, aby sa mohli hráči od seba jednoducho odlíšiť. Úpravy sa týkajú farby, typy náterov a rôznych vzorov. Rustchynsky tak konkretizuje, že ak chcete vytvoriť ružové Ferrari so žltými pásikmi, budete ho mať. Systém progresie je priamočiary. Stávate sa slávnejším, čo zvyšuje váš level. Ak začnete hru bez internetového pripojenia, všetky úspechy sa vám započítavajú a ak sa neskôr pripojíte, štatistiky sa vám hneď zosynchronizujú s ich servermi. V hre bude tiež možnosť kupovania áut (pravdepodobne za reálne peniaze), no s každým ďalším získaným levelom dostanete jedno zadarmo. Kúpiť si však nemôžete slávu, takže nejde o žiadne pay-to-win a celá hra sa dá prejsť bez ďalšieho platenia, kúpou auta si tak iba rozšírite garáž.

Z ďalších vecí bolo spomenuté, že v hre bude možné manuálne ovládať systémy známe z F1 - KERS a DRS na aute McLaren P1. Ak by ste však nevedeli o čo ide, systém KERS zbiera energiu pri brzdení a umožňuje ju využiť pri následnej akcelerácií, čo samozrejme dáva autu o niečo väčšie zrýchlenie. DRS systém zase umožňuje ovládať zadným krídlom prítlak vo vysokých rýchlostiach, tým pádom môže auto dosiahnuť vyššej rýchlosti.

Taktiež boli spomenuté aj DLC, ktoré prídu do hry po vydaní a nevylučuje, že sa objaví aj season pass. Ak ste si ale plánovali kúpiť zberateľskú edíciu, tak vás asi sklameme, kedže Evolution jej vydanie nemá v pláne. Nakoniec prišla informácia o veľkosti hry, DriveClub si odkrojí z vášho HDD 20GB.

Nižšie vám už prinášame dve animované videá predstavujúce fungovanie klubov alebo výziev. V nich je napríklad odhalené aj to, že každá časť trate ponúka rôzne typy výziev. Spomenúť môžeme driftovanie, čistý prechod zákrutou či prejdenie určitého úseku za čo najrýchlejší čas. Pri každej z výziev sa vám tiež zobrazí aj skóre priateľov, ktoré budete môcť hneď skúsiť prekonať.



Zabudnúť nemôžeme ani na sľubované videá priamo z hry. Tie sú skôr zamerané na ukážku zmeny dennej dobre. Obe sú však vytvorené z ešte nevidených tratí, takže ak vás táto racingovka zaujíma, určite si ich nenechajte ujsť.










Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19961)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk