Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring

Spolu s dnešnou aktualizáciou 1.09 hráči dostanú možnosť okúsiť tento rakúsky okruh na vlastnej koži.

pridal play3man 18.6.2014 o 14:00 pod hry
Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring

HRY > NOVINKY >

Ešte pred pár mesiacmi to vyzeralo s posledným Gran Turismom dosť zle. Sľúbené aktualizácie neprichádzali a Vision GT sa tvárilo, ako keby ani neexistovalo. Posledných pár týždňov však Polyphony Digital vyťahuje karty na stôl a prináša stále nový obsah, ktorý ich najnovšia racingovka potrebuje ako soľ. Po niekoľkých prototypoch Vision GT a očakávanom DLC s tematikou Ayrtona Sennu k nám dorazili informácie o ďalšom obsahu.

Tentokrát sa jedná o celkom novú trať, konkrétne ide o rakúsky F1 okruh s názvom Red Bull Ring. Tento okruh bol pôvodne postavený ešte v roku 1969, pričom bol vyše dvadsať rokov hostiteľom rakúskej Veľkej ceny F1. Posledná z nich sa konala v roku 2003, no po dlhej prestávke sa opäť vracia na scénu, pričom sa na nej odjazdí už tento víkend Veľká cena Rakúska. Odhalenie o príchode tohto okruhu do GT6 prišlo cez oficiálnu stránku Redbull.

Aktualizácia do Gran Turisma 6 na verziu 1.09 je už dostupná na stiahnutie a ukrojí si z vášho HDD 598MB. Okruh je tak pre všetkých dostupný zadarmo a to hneď vo dvoch verziách. Jedna skrátená verzia trate a samozrejme plnohodnotný okruh, obe však podporujú zmenu počasia. Red Bull Ring neprišiel do GT6 práve dnes iba náhodu, ale ako dobre premyslené promo pre sobotňajšiu Veľkú cenu Rakúska, ktorá sa uskutoční práve na tomto okruhu.

Súčasťou aktualizácie však nie je len nová trať, ale aj niekoľko automobilov, konkrétne Lexus IS F CCS-R '11Toyota TS030 Hybrid '12, GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN ‘13 Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo. Samozrejme prišlo aj na nejaké drobné úpravy a to nie len v niektorých funkciách hry, ale aj vo fyzike. Tie sa týkajú napríklad lepšieho kopírovania zmien a nedostatkov na asfalte či kompletnej zmeny geometrie pneumatík. Snáď v tomto tempe s prinášaním nového obsahu Polyphony Digital ešte nepoľaví a dočkáme sa aj sľubovaných funkcií, ako napríklad GPS editor tratí.

 

 

Okrem toho odhalil už aj Nissan svoju víziu dizajnu futuristických áut s vozidlom Nissan Concept 2020 Vision GT. Do GT6 by malo toto vozidlo prísť niekedy počas júla.

 





Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring  Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring  Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring
Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring  Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring  Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring
Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring  Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring  Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring
Gran Turismo 6 dostalo okruh Red Bull Ring
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk