Týždenník - Týždeň Zaklínača a jeho 16 hodín sexu

Tento týždeň nás sprevádzali informácie zo Zaklínača, dopĺňali ho drobné ohlásenia, ako aj vydanie Dying Light.

pridal saver 1.2.2015 o 20:47 pod hry
Týždenník - Týždeň Zaklínača a jeho 16 hodín sexu

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás sprevádzali informácie zo Zaklínača, dopĺňali ho drobné ohlásenia, ako aj vydanie Dying Light. Dying Light vyzerá na veľmi dobrú hardcore survival zombie záležitosť, ktorá síce má aj svoje mínusy, ale ak vám nechýba strhujúci príbeh alebo rozmanité misie, dokážete sa pri hre veľmi dobre zabaviť a to hlavne vďaka hlbokému craftovaciemu systému, náročným bojom a nutnosti neustáleho zbierania vecí a skôr sa vyhýbania zombíkom ako ich zabíjania. Je to prakticky presný opak Dead Rising, kde zombíkov sekáte po tisícoch. V recenziách dostáva na konzolách v priemere niečo nad 7 na PC sa ťahá k 8, kde je tento hardcore žáner prirodzenejší. Na PC má však malé problémy s optimalizáciou, hlavne ak máte slabšiu zostavu. K tomu sme tu už spísali aj benchmarky.

K Zaklínačovi tento týždeň autori vypustili nové 15 minútové video, ktoré ukázalo rôzne možnosti hry, pridali aj pár obrázkov a doplnili to aj niekoľkými článkami, kde sme si zhrnuli zaujímavosti ako to, že v akom je stave, pridali sme 12 dôležitých otázok a pozreli sme sa aj na to, ako autori uvažujú o Insanity obtiažnosti. Najdôležitejšia informácia však prišla z UK, kde magazín rozoberal to, že autori pripravili 16 hodín sexuálnych scén. Presnejšie išlo o 16 hodín motion capturing materiálov, ktoré budú zostrihané a použité na dané scény v hre.

Z ostatných noviniek sa nám uzavrela aféra mazania zhier z Uplay, ktoré Ubisoft rušil. Presnejšie rušil tie kódy, ktoré boli nakúpené ukradnutou kreditkou z Originu a ďalej predávané cez reseller služby. Nakoniec to bola primárne chyba EA, ktoré si tento masívny nákup desaťtisícov kódov ani nevšimlo. Mimochodom, samotné EA je konečne v zisku a vyzerá, že sa mu situácia začína obracať. Nintendo je tiež v zisku, ale odhadujú, že ďalší rok sa presunú do mínusu a akcie znovu klesli. Prekvapivo akcie klesli aj Microsoftu napriek stále okolo 6 miliardovým ziskom a predaju 6.6 milióna Xbox konzol cez Vianoce. Analytické firmy totiž nevedia, čo sa z jeho financiami stane, keď začína update Windows systému rozdávať. My to však už vieme, bude predávať Hololens okuliare. Sega oproti tomu na tom nie je veľmi dobre a prepúšťa 300 ľudí, sťahuje sa z konzol a svoju prioritu si určilo na PC a mobilné platformy. Z veľkých firiem nám chýba Sony, ktoré si dalo žiadosť o odklad správy pre Interview hack. Celoročne však čakajú stratu okolo 500 miliónov. Cez víkend k tomu ohlásili PS4 bundle Bloodborne pre Európu, ako aj nové informácie z The Order: 1866.

   

Z nových predstavených titulov sme konečne uvideli remastrovanú kolekciu Homeworldu, slabučký remaster ukázal aj Farenheit, nový titul predstavil Petroglyph, znovu pôjde o zaujímavú stratégiu, ukázala sa papierová adventúra Papertura a dostali sme prvý pohľad na Starships.

Z článkov sme priniesli Sector Ročenku 2014, ktorá na 500 stranách zhrnula všetko dôležité z minulého roka, vyhodnotili sme aj Čitateľskú hru roka 2014, kde to znovu vyhralo GTA V. Pozreli sme sa na 7 days to Die a malé tituly Mechs a Mercs Black Talons, Lumino City a Rune Factory 4.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19463)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk