Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions
pridané 22.1.2018
3DS
8.5 Dvaja fúzači sa môžu pochváliť mnohými čerstvými zážitkami, ale tentokrát sa vrátili o 15 rokov späť. Staronové dobrodružstvo je navyše doplnené ešte jednou hrou.
Kirby Battle Royale
pridané 18.1.2018
3DS
6.5 Ružový hrdina sa tentokrát predstavuje v trochu netradičnej úlohe a užijete si s ním súboje a kolekciu kompetitívnych minihier.
Mario Party: Top 100
pridané 8.1.2018
3DS
6.5 Mario pozýva hráčov na 3DS na párty plnú zábavných, ale aj menej zaujímavých minihier, ktoré autori zozbierali z predošlých titulov.
Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon
pridané 2.1.2018
3DS
9.0 Pokémoni sú stále vo forme a potvrdzuje to aj slnečná a mesačná ultra edícia, kde okrem iného nájdete stovku nových potvoriek navyše.
Layton’s Mystery Journey
pridané 9.11.2017
3DS
iOS
Android
8.0 Ste zvedaví, ako vyšetruje prípady slečna Laytonová? Prebrala zvyky svojho otca, alebo kráča celkom inou cestou?
Monster Hunter Stories
pridané 25.10.2017
3DS
8.5 Aj séria Monster Hunter skúša ísť novou cestou, a tak sa tentokrát nebudú monštrá len loviť, ale aj zbierať a trénovať po vzore Pokémonov.
Metroid: Samus Returns
pridané 26.9.2017
3DS
9.0 Nie každý remake je vydarený, ale v tomto prípade o výsledku nepochybujte. Nintendo oprášilo osvedčenú klasiku a na 3DS prinieslo dokonale vynovenú hru s bohatším obsahom.
Kirby’s Blowout Blast
pridané 4.9.2017
3DS
7.5 Nintendo zobralo balík sviežich nápadov a venovalo ho Kirbymu v jeho novom, no menšom digitálnom dobrodružstve.
Miitopia
pridané 16.8.2017
3DS
7.0 Mii postavičky, ktoré môžu mať hoci aj tváre vašich kolegov a šéfa, sa ukázali ako zdatní dobrodruhovia v nenáročnej, ale rozsiahlej RPG.
Dr. Kawashima's Devilish Brain Training
pridané 14.8.2017
3DS
7.5 Nový titul pre 3DS vás chce viac potrápiť ako zabaviť, pekelne v ňom totiž prevetráte svoje mozgové závity.
Hey! Pikmin
pridané 26.7.2017
3DS
7.0 Séria Pikmin sa po dlhšej pauze vracia, no nie tak, ako by si fanúšikovia želali. Dokáže si ich získať aj v novej minimalistickej podobe?
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
pridané 13.7.2017
3DS
9.0 Shadows of Valentia je remake, ale keďže sa k nám tento diel dostáva po prvý raz, pôsobí ako nový prírastok v celkom populárnej sérii. A priaznivcov žánru si určite získa.
Ever Oasis
pridané 11.7.2017
3DS
9.0 Nintendo sa roky spolieha na Zeldu, Maria či Donkey Konga, ale teraz chce preraziť s novou značkou, ktorá sľubuje RPG miešanú so simulátorom farmy, respektíve púštnej oázy.
Urban Trial Freestyle 2
pridané 22.6.2017
3DS
7.5 Radi sa na cestách trápite so zdanlivo neprekonateľnými prekážkami? Táto hra ponúka výzvu na motorke, ktorá sa zmestí do vášho vrecka.
The Keep (PC verzia)
pridané 11.5.2017
PC
6.5 Ako dopadol port českého dungeon crawleru, ktorý na Steam doputoval z handheldu 3DS? Je rovnako úspešný aj na veľkej obrazovke?
Dragon Quest VIII
pridané 26.4.2017
3DS
iOS
PS2
9.0 Opäť sa jedna úspešná JRPG vrátila na scénu v upravenej verzii na novej platforme. Dragon Quest VIII si teraz môžete zahrať aj na 3DS, kde si užijete veľmi rozsiahle dobrodružstvo.
Mario Sports Superstars
pridané 24.4.2017
3DS
6.5 Mario je obľúbený a všestranný, ale niekedy ani jeho šarm nestačí na to, aby hra zabodovala naplno. Pri športovaní aj s ďalšími populárnymi postavičkami vás čaká decentná zábava.
Blaster Master Zero
pridané 19.4.2017
3DS
Switch
8.0 Návrat klasiky, o ktorej ste možno ani nevedeli, že existovala. Ak si ale získa hráčov, môžeme sa dočkať plnohodnotných pokračovaní. Zaujme vás?
Tank Troopers
pridané 3.4.2017
3DS
6.0 Tankové multiplayerovky sú stále v kurze a táto sa chce pridať, no dôraz kladie aj na samotných tankistov. A možno by aj uspela, keby v tom nebol jeden háčik.
Poochy and Yoshi’s Wooly World
pridané 15.2.2017
3DS
WiiU
8.0 Vlnený Yoshi si z Wii U odskočil na 3DS, kde ho tentoraz sprevádza aj Poochy. Výsledkom je príjemná behačka ideálna pre mladších hráčov a nováčikov.
Rhythm Paradise Megamix
pridané 17.1.2017
3DS
8.0 Ak máte radi rytmické a hudobné hry, možno si radi vyskúšate chytľavý titul na 3DS, ktorý je zábavnou ukážkou bláznivej japonskej hrateľnosti.
Pokemon Sun / Moon
pridané 13.1.2017
3DS
9.0 Pokémoni sú tu už roky a niektorí hráči s nimi doslova vyrástli. Nová generácia pokémonov si zachováva jadro predošlých hier, ale zavádza aj nové pravidlá, ktoré slušne fungujú.
Disney Magical World 2
pridané 8.12.2016
3DS
7.0 Disney nám servíruje obľúbené postavičky nielen na televíznej obrazovke, ale aj v hrách. V tejto budú hráčom k dispozícii hrdinovia zo šiestich známych rozprávok.
Super Mario Maker for Nintendo 3DS
pridané 5.12.2016
3DS
7.0 Nintendo vás chce zábavnou formou naučiť niečo o hernom dizajne a je to lekcia s Mariom na nezaplatenie. Len keby ju neťahala dole jedna veľká chyba.
Noitu Love: Devolution
pridané 29.11.2016
3DS
WiiU
8.0 Dlhé roky po premiére na PC sa jeden zabudnutý ľúbostný list z doby 8-bitov prišiel ukázať aj na platformy Nintenda.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
116 FIFA 15
recenzia 2.10.2014
45 Resident Evil: Revelations
recenzia 14.2.2012
20 Skylanders: Spyro's Adventures
recenzia 19.1.2012
24 LEGO Batman 2: DC Super Heroes
recenzia 11.7.2012
30 LEGO Pirates of the Caribbean
recenzia 3.6.2011
46 Pokémon X & Y
recenzia 15.11.2013
19 LEGO Movie Videogame
recenzia 20.2.2014
22 LEGO: Jurassic World
recenzia 29.6.2015
32 Pokémon Black & White 2
recenzia 1.2.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#100


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Reshade mody na Kingdom Come: Deliverance už ...
ja viem, nejde o to žeby som anglinu nerozumel, ne...
EA stále zvažuje návrat série NHL na PC
nevadí,nhl2000 aj tak rulez :)
Reshade mody na Kingdom Come: Deliverance už ...
vavra povedak ze ultra nadstavenia tam dali na po...
Reshade mody na Kingdom Come: Deliverance už ...
nainštaloval som hint reshade a je to uplne o nieč...
Reshade mody na Kingdom Come: Deliverance už ...
tak tak hlavný hrdina v andromede a v kc sa nedá a...
Remedy tento rok začne s vývojom novej hry, b...
alan wake. vynikajúca ale súčasne hra s najviac ne...
NHL 19 možno už aj so slovenskou Tipsport ligou
bude sa na xboxovej verzii dat hrat 4 hraci lokaln...
Aké budú nové možnosti vo Far Cry 5?
to prostredie vyzera paradne. viac sa mi to paci a...
Reshade mody na Kingdom Come: Deliverance už ...
sa mi páči, že autori robia dobrú prácu za 4 roky ...
Reshade mody na Kingdom Come: Deliverance už ...
grafifka priemer a 40 fps na ultra na asus strix 1...
NHL 19 možno už aj so slovenskou Tipsport ligou
to je pravda.keby to dajú na pc,hned by bola väčši...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk