Blackened Halo, s.r.o.

Cestovná kancelária ponúkajúca doteraz nevidené a nepoznané.

PC
pridal Blackened Halo 3.5.2010 o 13:47 pod používateľské články

 

BLACKENED HALO, s.r.o. 

 cestovná kancelária

 

 

     Dovoľte aby som vám predstavil katalóg najzaujímavejších herných lokácií, z ktorých si môžete vybrať ako miesto pre svoju dovolenku pre vás a vašu rodinu. Naša cestovná kancelária Vám garantuje prepravu na miesto, bezchybné ubytovanie a úžasný pobyt a možno aj cestu domov ...pýtate sa prečo možno? Pretože tie miesta si tak zamilujete že sa nebude chcieť vrátiť.

Hradená je plná penzia, to jest raňajky, obed aj večeru. Všetko v súlade s tradíciami pohostenia tej lokality, do ktorej sa rozhodnete vstúpiť.

     Naša ponuka je tá najlepšia a najvhodnejšia práve pre Vás. Áno, aj pre Vás. Bezkonkurenčne nízke ceny, bezchybná starostlivosť polokultúrneho personálu, nádherné a dych vyrážajúce lokácie, to je len zlomok z našej skvelej ponuky. Rozhliadnite sa a vyberte si. Určite si tu nájdete svoj vlastný raj.

 

 

10. Balamb Garden (Final Fantasy 8, 1999)

     Pôsobivý futuristický výzor,  výhľad na otvorené more a poetické prostredie robia zo Záhrady Balamb ideálne miesto na dovolenku pre všetkých ktorý radi premýšľajú, sú zakomplexovaní alebo trpia inou poruchou prejavovania citov voči okolitému prostrediu. Máte problém vyjadriť svojej partnerke, že ju ľúbite? Štítite sa akémukoľvek prejavu náklonnosti alebo len obyčajného podatia ruky? Záhrada Balamb je pre vás ako stvorená. Depresie, strach z budúcnosti, strach z minulosti, nálada pod psa. Áno toto všetko tu nájdete a ešte omnoho, omnoho viac. V miestnom bufete sa môžete doslova „nadžgať“ hot-dogmi do prasknutia, aby ste zabudli na svoje trápenia. Pre akčnejšie typy je tu pripravená tréningové územie, kde si budú môcť vybiť svoje depkárske sklony proti miestnym zverom. Nie, nebojte sa, ide predsa len o zábavu a nikomu sa tu nemôže nič stať. Bojovať môžete proti krvilačným rastlinám čo vystrekujú uspávaciu tekutinu alebo proti drobčekovi Tyrannosaurovi Rexovi. Nič, čo by nezvládlo aj malé dieťa.

     Ak ste sem prišli kvôli tomu aby ste svoje vnútorne rozbroje ešte umocnili je tu pre vás nachystaná prehliadka miestnej pohotovosti. V nej si môžete dôkladne prehliadnuť zranenia najrôznejšieho typu a najrôznejších veľkostí. Odkiaľ že sa tí zranení ľudia berú? Záhrada Balamb je totiž vojenská akadémia a jej žiaci sa v čase záverečných skúšok zúčastňujú v konfliktoch po celom svete Čože?  Chcete narukovať? Stať sa členom SeeD? Neexistuje lepší spôsob niekoľkokrát znásobiť svoje trápenia. Zaregistrujte sa na miestnom webe fff.balambgarden.jap, podpíšte pár formalít a vyšleme vás okamžite do boja. Zaručujeme vám teror v priamom prenose a ťažké depresie do konca života! Neváhajte a navštívte nás.

Balamb Garden

Balamb Garden

9. Lost Heaven (Mafia, 2002)

     Ak túžite po dobrodružstve ako z ozajstného mafiánskeho filmu so všetkým čo k tomu patrí, vydajte sa do fiktívneho mesta Lost Heaven. Ulice tu priam dýchajú atmosférou filmovej ságy Godfather. Nájdete tu mnoho zaujímavých vecí ako napríklad miestny nevestinec, nádherný most v štýle alá Gold Gate v San Franciscu alebo vzducholode (na miestnom letisku). Ľudia sú tu priateľskí a vrúcny, v uliciach bojujú medzi sebou mafiánske frakcie a prestrelky sú tu na dennom poriadku. Proste ideálne miesto pre celú vašu rodinu. Zoberte svoje deti do miestnych barov a krčiem, kde sa pivo rozlieva, kde si chlapi doslova trhajú hlavy a kde vás chodia obsluhovať polonahé čašníčky s hore-bez. Určite neoľutujete. To nám verte. Deti vás budú zbožňovať.

     Voziť sa budete môcť na luxusných starodávnych autách a ak budete mať šťastný deň tak vytiahnete z nich maximum, niekedy až 60 km/h. Tomu sa hovorí odvaz. Pokazilo sa vám auto? Nezúfajte, servis môže nájsť na každom rohu a príjemný vysoko-kokotajúci mechanik vám iste rád pomôže. Odporúčame taktiež návštevu miestnych automobilových pretekov, kde sa vám budú až ústa otvárať z toho čo uvidíte. Borci v superrýchlych autách tu dokážu teda divy. V jednom mieste ba priam až kvantový posun času a tak získanie výhody a prvého miesta. Túto anomáliu doteraz nevysvetlil nikto, ani japonskí vedeckí šialenci.

     Je to proste nádherné mesto, plné krás, tajomstiev a záhadných zákutí. Občas možno začujete kričať ľudí „Panebože, je tady mrtvola“ alebo „Teď chcípneš“, ale toho sa nebojte, patrí to totiž k tomuto mestu a týmto ľuďom.

 

 The Lost HeavenThe Lost Heaven The Lost HeavenThe Lost HeavenThe Lost Heaven

 

 

8. The Afterlife Club (Mass Effect 2, 2010)

     Afterlife - Legendárny klub na stanici Omega. Afterlife - Legendárny klub, pred ktorým stoja vždy tí a tí istí ľudia. Afterlife - Legendárny klub hrajúci tú istú pieseň dookola non-stop celý čas. Máte záujem o alkohol, drogy a nezáväzný sex? Tento club je pre vás ta najsprávnejšia voľba. Basy úderného techno-disca s vami zalomcujú tak, ako nikde inde. Len tu môžete nájsť tie najvzrušujúcejšie, najhorúcejšie a najerotickejšie mimozemské go-go tanečnice v celej slnečnej sústave. Len si pohodlne sadkajte a tieto krásky zo všetkých kútov vesmíru vám splnia aj tie najtajnejšie sny.

     K dispozícii je vám aj samozrejme tanečný parket. Ten sa nachádza všade po celom klube, čiže ak budete mať chuť si zatancovať, môžete začať hneď tam kde práve stojíte a zaručujeme vám, že na vás nikto nebude pozerať ako na blázna.

     Veľkou devízou tohto klubu je široká distribúcia drog a omamných látok. Máte už po krk vašich otravných detí? Kúpte im prášky alebo tabletky z našej ponuky a ručíme vám že na 6 hodín máte od nich pokoj. Ak chcete mať od nich pokoj navždy, jednoducho zdvojnásobte dávky a váš život dostane zrazu iný zmyselJ.

     Naša klientela zahŕňa tie najdôležitejšie osoby z celej stanice Omega, čiže obavy či náš klub je NO. 1 CLASSE hneď hoďte za hlavu.

     PS: Neodporúčame vstup osobám majúcim fóbiu z oranžovej a červenej farby.

 Afterlife club

7. City 17 (Half-life 2, 2004)

     Ukrajinské mesto City 17 ponúka veľa krás typických pre Východnú Európu a to vysoké sivé paneláky, dym vychádzajúci z miestnych tovární a diktátora, majúceho všetko pod palcom. Tešte sa na depresívnu atmosféru, ktorú vám spôsobia ľudoprázdne ulice, plné odpadkov a špiny. Pobyt vám budú spríjemňovať miestne hliadky, ktoré sa vás nebudú zdráhať bez príčiny napadnúť, zbiť, zlynčovať alebo jednoducho zabiť. Vzduchom tu poletujú kamerové systémy, ktoré radi odfotografujú vašu ctenú tvár, za účelom zaktualizovať databázy týkajúce sa vás, vášho výzoru, oblečenia, chovania alebo nových návykov.

     Jediná možnosť dopravy je pomocou vznášadla alebo buginy. Bohužiaľ na nich nemôžte jazdiť po klasickej asfaltovej ceste ale musíte si nájsť iné cesty. Najčastejšie sú to močiare, plné rádioaktívneho odpadu alebo pole plné ľudožravých chrobákov. Výber je len na vás samotných.

     Mesto neponúka žiadnu zábavu, žiadne rozptýlenie, nič čo by ste hľadali. Len smútok, depresiu, bezútešnosť nad všetkým strateným, niekedy až samovražedné myšlienky pri pohľade na sivosfarbené nebo z dymu z miestnych továrni, zakrývajúci aj posledné lúče slnka.

     Dominanta mesta je obrovská vysoká modrosfarbená veža. Bohužiaľ to je tak všetko čo o nej vieme povedať, teda len to, že v nej sídli miestny diktátor. Síce sa povráva, že sa do nej pokúša infiltrovať niekto menom Gordon Freeman, ale pravdepodobne sú to len klebety, ktoré nič neznamenajú...

 City 17

6. Arkham Asylum (Batman: Arkham Asylum, 2009)

     Temné prostredie tohto vskutku nádherného ostrova je najvhodnejšie pre slabé povahy a občasných samovrahov. Romantické západy mesiaca, odrazy svetla blízkeho majáka na hladine mora, silueta mrakodrapov mesta Gotham City si nájdu svojich fanúšikov hlavne medzi psychicky chorými obyvateľmi, práve začínajúcimi mladými masovými vrahmi a teroristami. Práve oni si naplno vychutnajú bezútešnú atmosféru tohto psychiatrického väzenia. Potulkami môže stretnúť významné osobnosti gothamského podsvetia ako Jokera, Brečtanku, Venoma či Croca. Ak sa vám ich skutočne podarí stretnúť skúste si z nich trocha vystreliť a zaručujeme vám že budete mŕtvy skôr ako sa stihnete posledný krát nadýchnuť. To je zábava čo?

     Áno, vedeli sme to, a preto je tu pre vás prichystaný bonus v podobe máčania tváre do kyseliny na celú jednu minútu. Proste si tu užijete neskutočné množstvo srandy. Ak sa vám to máli môže si skočiť bungejumping z neďalekejj zvonice, samozrejme bez záchranného lana J Všetko je optimalizované na takú mieru aby sa vám umieralo tým najbolestivejším možným spôsobom. Budete nadšení, to nám verte. Ak si ešte pripočítate dusenie sa v jedovatých výparoch, beh cez jaskyňu smrti plnej netopierov, obhrýzanie obrími mäsožravými rastlinami alebo skákanie na ostré skaly z útesov, vyjde vám najlepšia dovolenka, z ktorej sa nikdy nevrátite, akú si len viete predstaviť. Obľúbenou činnosťou medzi návštevníkmi je taktiež visenie na lane za ruky, zatiaľ čo pod vami je mláka nabudená elektrickým prúdom. Máloktorí to dokáže prežiť živí, a ešte menej bez trvalých následkovJ Priam vidíme vaše rozžiarené tváre. Neváhajte a príďte sem.

 Arkham Asylum

5. Silent Hill (Silent Hill, 1999)

     Silent Hill patrí medzi našimi zákazníkmi najobľúbenejšie destinácie. Je to mesto postavené a žijúce hlavne z ťažby v neďalekých baniach. No a samozrejme z cestovného ruchu taktiež.  Silent Hill je  jedným z najviac prosperujúcejších miest s 0-vou nezamestnanosťou a čistotou, ktorú by jej závidela nejedna metropola Švajčiarska. Charakteristickými znakmi tejto vskutku nádhernej lokality sú čisté a upravené ulice, vždy upravená mestská zeleň, rozsiahle parky, kde celé rodiny chodia na pikniky a hracie parky kde sa vaše deťúrence vyšantia do sýtosti. Ideálnejšie miesto pre mladé rodiny by ste ťažko hľadali. Hotový raj.

     Jedinou chybou, na kráse je len taká drobnosť. A to časové skoky do inej dimenzie, kde všetko vyzerá ako po jadrovom výbuchu. Vtedy uliciam vládnu krvilačné a všetko-živé-nenávidiace neľútostné príšery. Všade vládne bezútešnosť, depresia, úzkosť spôsobené okrem iných činiteľov aj tým, že vtedy nikdy nevychádza slnko. Je stále noc a jediným svetlom je tu baterka na obyčajné tužkové baterky (ktorých mimochodom je nedostatok). Dobrou správou je, že ak máte po ruke vreckové rádio, tak vám tento pobyt spríjemní vskutku originálne, a to praštením a šumením keď sa vo vašej blízkosti nachádza jedna z tých príšer. To môžete využiť na mnoho hier s vašimi deťmi. Napríklad, kto sa priblíži k príšere najbližšie, bez toho aby zomrel alebo beh cez ulicu bez zapnutého rádia. Deti vás budú milovať, a vtedy si budete pripadať, že teraz vám už nič nechýbaJ.

     Ale ako je spomenuté na začiatku, je to len taká drobnosť, ktorú si ani nevšimnete, to vám garantujeme a prajeme veľa nádherných chvíľ strávených v meste Silent Hill.

 Silent Hill

 

4. Racoon City (Resident Evil 3, 1999)

     Upozornenie! Za letenku do tejto destinácie sa platí vlastným mäsom, čiže sa poriadne rozhodnite, či sa do toho dáte.Za letenku do tretej triedy sa platí tromi vami ľubovoľne vybranými prstami (nezabúdajte – vami!! náš zákazník náš pán, všetko pre zákazníka), za letenku do druhej triedy zaplatíte ľubovoľným údom z vášho tela (!!only hands or lags!!, ak si dáte odstrániť obe ruky alebo obe nohy, dostávate bonus, a to 1 drink z nášho baru zadarmo, neváhajte!), za letenku do prvej triedy zaplatíte svojím vlastným životom (získavate bonus k pobytu a to o polovicu lacnejšie ubytovanie, a to sa rozhodne oplatí! )

     Čaká vás tu blaženosť sama. Najväčšou atrakciou je tu strieľanie do živých (i keď to slovo tu dostáva celkom iný zmysel) zombíkov. Mocní chlapi sa tu môžu popasovať s „medveďom“ miestnych ulíc a to Nemesisom. Boj je to spravodlivý, vy len s holými rukami a on so svojou vyspelou hi-tech ničiteľskou technikou.

     Môžete tu ochutnať rôzne miestne špeciality, napríklad chladené zombícke mozočky, dusenú pečienku zo zombie-psa, zombie-rebierko alebo tiež vyprážané stehienka zo zombie-žiab.

Pre turistov je tu prichystaná prehliadka miestnych pamätihodností, a to miestneho cintorína, miestnej nemocnice, miestneho vodného parku, a miestnej zvonice. V každom z týchto miest nájdete inde nevídané. Na cintoríne vám zapózuje miestny ľudožravý červ (môžete ho kŕmiť! ale len vlastnými vnútornosťami!), miestna nemocnica umožňuje prehliadku a názornú skutočnú ukážku pitvy živej bytosti (výherca tomboly získa možnosť byť sám tou živou bytosťou!!), vo vodnom parku sa zasa o zábavu postará mnohými návštevníkmi obľúbená hra, v ktorej ide o to kto prví vydrží pod hladinou vody tak dlho až zomrie (cena za prvé miesto je slušná peňažná hotovosť, neváhajte!) a miestna zvonica ponúka voľný pád z helikoptéryJ

     Racoon City ponúka samozrejme omnoho viac ako len to, prídte a neoľutujete!

 Racoon City

  

 

 

3. Aperture Laboratories (Portal, 2007)

     Máte chuť na koláč? .....t..thi.s....cak.e...is..is...a..l.ie.  ....s.she.s..wa.t..watchi.ng..y.you ...(bzzzzzz)...(tsss.)..(tzzz). Prepáčte, táto destinácia sa zdá byť nedostupná, pravdepodobne následkom zlyhania centrálneho systému GLaDOS.

     Prosím, prijmite naše ospravedlnenie. Budeme sa snažiť dať všetko do poriadku v najkratšom možnom čase. Ďakujeme za pochopenie.

 Aperture laboratories

2. Zakhaev International Airport  (Call Of Duty: Modern Warfare 2, 2009)

     Ste masový vrah, alebo sa ním chcete stať? Neznášate cudzincov? Trpíte xenofóbiou? Trpíte stavmi, kedy by ste najradšej zobrali do ruky samopal a všetkých vystrieľali? Odpovedáte áno? Tak potom ste tu dobre! Dovoľte mi potriasť vám rukou a privítať vás vo vašom osobnom raji. Tento pobyt je bezplatný, stačí k nemu jediný podpis a to podpis zaručujúci vám trest smrti, hneď potom čo sa vrátite z vašej „dovolenky“. Že žiaden problém? No výborne. Pozrime sa teda čo tu na vás čaká.

     Ihneď po prílete na moskovské letisko obdržíte zbraň podľa vlastného výberu (M16A4, FAMAS, Cheytac M-200 Intervention, Armsel Striker 12 Guage alebo L86 LSW) a môžete si ísť v kľude užívať. Strieľať môžete kadekoho koho stretnete a to buď bežných turistov, pilotov, letušky, rôznych pracovníkov letiska, alebo rôzne zvieratá nachádzajúce sa v areáli budovy letiska. Tu sa môžete vyblázniť koľko len chcete, splniť svoje sny, uskutočniť svoje detské túžby.

     Až svoje predstavenie skončíte, dostanete mop a kýblik s vodou, ktoré použijete na vyčistenie stien a podlahy od krvi (NEPREHLIADNITE!!! Tento mop a kýblik si ako pozornosť našej spoločnosti potom môžete zobrať domov).

     Prajeme príjemnú zábavu.

 Moscow airport

 1. Rapture (Bioshock, 2007)

     Bezpochyby najzaujímavejším miestom z našej ponuky je toto záhadné podmorské mesto Rapture. Štýlom pripomína New York zo 40-50tch  rokov.

     Letenke pre túto destináciu sa ľudovo hovorí fifty-fifty, pretože jediným spôsobom ako sa dostať do Rapture je zrútiť sa spolu s lietadlom do otvoreného mora asi 1350 km juho-západne od Nového Mexica. Po zrútení potom môžu nastať vždy dvojice udalostí a to: zrútite sa do mora a prežijete a nájdete maják, ktorým sa do Rapture dostanete; zrútite sa do mora a prežijete ale pritom nenájdete daný maják; zrútite sa do mora, prežijete, nájdete daný maják ale utopíte sa; zrútite sa do mora, prežijete, nenájdete daný maják a utopíte sa; zrútite sa do mora a neprežijete a daný maják nájdete; zrútite sa do mora a neprežijete a daný maják nenájdete.

     Ak sa na vás usmeje šťastie a nastane prvá uvedená možnosť, dostanete sa do mesta, ktoré nikdy nespí, jej obyvatelia sú šialený blázni majúci masky ako v nejakom sadomasochistickom porne, a v ktorom vlhkosť vzduchu nikdy neklesne pod takú úroveň že si budete môcť vysušiť svoje mokré šaty. Ohrozovať vás budú rôznymi zbraňmi od výmyslu sveta. Prechádzaním sa môžete natrafiť na malé nevinné dievčatká doprevádzané veľkými mužmi v skafandroch. Sú to takzvané dievčatká šťastia, a keď jedno stretnete, odporúčame k nej pribehnúť a vziať jej špeciálnu ampulku s červenou tekutinou. Tá tekutina vám dodá veľké množstvo šťastia a pohody. A čo sa týka dievčatka, nemajte o ňu starosť, ona vám bude len vďačná, že si tú tekutinu od nej zoberiete.

            Toto mesto je na rozpadnutie, všade sa nachádza plno trhlín, ktoré môžu prasknúť a tak zatopiť celé ulice a budovy. Z každého kúta strieka voda a po uliciach sa promenádujú psychicky chorý ľudia. To však je len maličkosť, ktorú musíte prehrýzť, aby ste si dovolenku v Rapture najviac užiliJ

 Rapture 

Neberte môj článok prosím vážne ale s poriadnou dávkou nadhľadu. Všetky vymenované hry milujem a určite som sa ich nesnažil nejakým spôsobom zosmiešniť či zdehonestovať. Destinácie, ktoré som vybral, patria medzi najzaujímavejšie lokácie aké som mal kedy možnosť hrať.

Ďakujem za prečítanie.


napísal Blackened Halo 3.5.2010



Páči sa mi!

BLACKENED HALO, S.R.O.

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk