Resident Evil 2

PS2
pridal megamox 6.11.2006 o 15:10 pod

9.6


Toto je len časť návodu, konkrétne kompletný navod na prvé scenário za Leona. Zvyšných 5 scenárií popisovať nebudem, zaplnilo by to hrozne veľa strán.
Začni hru s postavou LEON SCOTT KENNEDY
ULICA
Ocitneš sa na ulici plnej zombíkov. Skús ich obísť. O chvíľu sa ocitnes v obchode so zbraňami. Porozprávaj sa s predavačom a s poza pultu si zober dve krabice nábojov. Cez výklad sa do obchodu dostanú zombie a sundajú predavača. Po tom čo ich postrieľaš prezri predavačove telo, nájdeš u neho brokovnicu. Pokračuj ďalej uličkou, zombíkov za plotom si nevšímaj, pokračuj na koniec uličky, nájdeš tu náboje, potom postrieľaj zombie, ktorí sa dostali spoza plotu. Vojdi na ihrisko a pokračuj ďalej. Prejdi hore po schodoch, dole vylez na prekážku a postrieľaj zombíkov. Pokračuj okolo reštaurácie, uvidíš tam skupinku zombie hosťujúcich na mŕtvole, nevšímaj si ich a vojdi do autobusu. Zober náboje, zastreľ dvoch zombie a vystúp von. Ocitneš sa pred tlupou zombíkov. Po ich likvidácii vojdi na policajný dvor, odstráň dvoch zombíkov a vstúp do budovy.
POLÍCIA
1F
Po vstupe na políciu nájdeš iba jedny odomknuté dvere. Vstúp do nich. Tu spoznáš raneného člena R.P.D., ten ti dá prístupovú kartu do počítača v hale. Po použití karty sa otvoria ostatné dvere. Zo stola zober náboje. Vojdi do prvej miestnosti na ľavo. Tu si odlož nepotrebné veci(nož) do bedne. Pokračuj západnou chodbou. Teraz spoznáš nového nepriateľa, Liker, je asi najsympatickejší maniak z galérie hrozy obludária zvaného Racoon City. Jeho mozog nechráni žiadna koža a s jazykom dokáže to, na čo iný potrebujú bič. Znič ho. Pokračuj ďalšou chodbou, tu vojdi do zasadačky, na pravo od dverý nájdeš spis, pokračuj do zadu, zapál krb. Z obrazu vypadne diamant, zober ho. V kúte nájdeš ešte náboje. Vyjdi von a pokračuj ďalej. Za ďalšími dverami už na teba striehnu zombíci. Keď s nimi skončíš, vojdi do tmavej komory pod schodami. Zo skrine si zober náboje, na stole nájdeš spis. Odlož si diamant a brokovnicu. Pokračuj na druhé poschodie.
2F
Na konci chodby sú tri sochy. Za strednou sú náboje. Ľavú sochu presuň k stene na pravo a pravú presuň na ľavo. Teraz socha pustí druhý diamant. V ďalšej chodbe zlikviduj zombie a vstúp do S.T.A.R.S. kancelárie. V skrini na pravo nájdeš brokovnicu. Na jednom zo stolov je denník Chrisa Redfielda a medailón. Za stolom pod obrazom nájdeš náboje. Vráť sa na prvé poschodie.
1F
Choď do tmavej komory a odlož diamant. Vráť sa do vstupnej haly a na soche uprostred použi medailón. Socha ti dá modrý klúč. Teraz choď do chodby kde si zabil likera a otvor dvere ktoré boli predtým zamknuté. Daj sa do prava,tam nájdeš spis. Teraz choď na druhý koniec, posuň schodíky ku skrini. Zo skrine zober náboje, vylez hore a zober kľuku. Vráť sa na druhé poschodie.
2F
Prejdi chodbou kde sa nachádza S.T.A.R.S., otvor dvere na konci chodby a postrieľaj zombíkov. Choď rovno až k pokazeným dverám, v skrini nájdeš náboje. Pokračuj ďalšímy dverami. Si v knižnici, použi dvere na poschodí a vstúp na tretie poschodie.
3F
V strojovni použi kľuku,schody sa spustia dole.Vráť sa do knižnice.
2F
Pokračuj ďalej popri zábradlí. Na konci sa dostaneš dole. Stlač červený gombík a jeden regál sa posunie, takže možeš vyjst. Prvý a tretí regál posuň do prava. Otvorý sa priehradka a v nej šachový kľúč. Zober ho. Pokračuj ďalšímy dveramy z knižnice. Znič zombíkov, vysuň rebrík na prvé poschodie(ale nechoď dole) a vojdi do kancelárie na konci balkóna. Nájdeš tu malý kľúčik a spis. Malý kľúčik a šachový kľúč odlož do bedne. Pokračuj ďalej, zabi dvoch zombie, odomkni dvere ktoré sú priamo pred tebou a preskúmaj mŕtvolu, má náboje. Dávaj si pozor na vrany a vstúp na terasu. Po schodoch zíď na ulicu.
ULICA
Odstráň štyroch zombíkov a vstúp do strojovne. Nájdeš tu náboje a ventil. Vráť sa na terasu.
POLÍCIA
2F
Na terase za vrtuľníkom použi ventil a uhasíš oheň. Z vraku si zober náboje. Teraz sa vráť do najbližšej miestnosti s truhlicou, odlož ventil a zober si diamanty. Pokračuj do skladu za vrakom helikoptéry(predtím tam horelo). Diamanty použi na sochách po stranách. Zo strednej sochy vypadne ďalší šachový kľúč. Pri soške na ľavo nájdeš ružový kľúč a v haraburdí získaš náboje. Vráť sa k truhlici, odlož šachový kľúč a zober si malý kľúčik. Pokračuj do knižnice, keď z nej výjdeš, hneď za dverami je malý stolík. Otvor ho kľúčikom, sú v ňom doplky k pištoli, tie s ňou skombinuj a máš minisapík. Vráť sa na prvé poschodie k tmavej komore.
1F
Choď na koniec chodby a otvor dvere. Ocitneš sa v archíve plnom zombíkov. V roznych skrinkách nájdeš film´A´ a náboje. Vojdi do ďalších dverí, stretneš tu starého dobrého člena RPD. Zo stola si zober červený kľúč. V skrini pri prevrátených stoloch nájdeš náboje. Vráť sa do tmavej komory, vyvolaj film a vráť sa do vstupnej haly. Vydaj sa dveramy na pravo. Na chodbe stretneš pár zombíkov. Vojdi do prvých dverí, znič zombíkov, nájdi trezor a odomkni ho(2,2,3,6), zober z neho mapu a náboje,vráť sa na chodbu. Pokračuj ďalšími dverami, zneškodni zombíkov a vojdi do prvej miestnosti. Zober kábel a šachový kľúč, pri odchode ťa prekvapí liker. Vojdi hneď do vedlajšej miestnosti a zober malý kľúčik. Vráť sa do haly a vstúp do miestnosti na ľavo. Odlož šachový kľúč a při stolíku v rohu použi kľúčik. V zásuvke sú náboje. Choď do kancelárie s trezorom, choď na jej koniec. Prehladaj telo a zober si náboje. Vojdi do dverí na ľavo(použi červený kľúč) a na chodbe použi kábel, zavrieš tým všetky okná na chodbe. Za schodiskom při poličkách nájdeš náboje. Zídi dole schodmi.
B1
Ocitol si sa v suteréne. Zabi zmutovaných psov a vojdi do strojovne(prvá miestnosť západnou chodbou), použi prístroj v ľavom hornom rohu(hore,dole,hore,hore,dole), zober mapu a choď do garáže. Spoznáš tu Adu Wong, pomož jej odsunúť auto a vojdi do dverý. Choď až na koniec chodby zo stola zober náboje a vstúp do vazenia. Po krátkej konverzácii zober z police hák a choď nazad do najbližšej miestnosti(sú tam psi), hákom otvor kanál a vstúp dnu.
ČISTIČKA
Z kanálu odstráň dvoch pavúkov a vojdi do prvých dverý. Zober si svoje tri šachové kľúče a pokračuj do ďalšej miestnosti. Tu použi tie kľúče a vráť sa. Po krátkej videosekvencii sa ocitneš v koži Ady. Zastreľ dvoch psov a pokračuj na sever. Vstúp do bazéna a poukladaj bedne jednu vedľa druhej ku stene. Vylez hore a aktivuj ovládací panel. Zo steny zober mapu, prejdi po bedniach na druhú stranu a zober zelený kľúč. Vyjdi von a pokračuj na východ. Výťahom sa dostaneš k nábojom. Vráť sa k Leonovy a pokračuj do B1.
POLÍCIA
B1
Keď prejdeš cez garáž na chodbu, daj si pozor na dvoch likerov ktorí už na teba striehnu. Vojdi do pitevne(zelený kľúč) a nájdi červenú ID kartu. Hneď nato sa objavý tlupa zombíkov. Choď ku dverám zbrojnice a použi ID kartu na čítacom zariadení. Zober kopu nábojov, v skrini nájdeš tašku(dva voľné miesta do inventára) a samopal MG. Vráť sa na prvé poschodie.
1F
Vojdi do miestnosti za schodišťom. V skrini sú náboje, pri posteli na stolíku je magnum a na posteli spis. Teraz choď do posledných dverý ktoré si ešte neotvoril(zelený kľúč), zapáľ pec a potom sošky(stredná,pravá,ľavá), z obrazu vypadne ozubené koliesko a na stole je film´B´. Choď do tmavej komory a vyvolaj film. Pokračuj na tretie poschodie.
3F
V strojovni vyjdi po schodoch a na prístroji poháňajúcom hodiny použi koliesko. Otvorí sa nový priestor, zober posledný šachový kľúč a spusti sa šachtou až do B1.
B1
Choď do vazenia, uvidíš umierať novinára. Potom pokračuj kanálom do čističky.
ČISTIČKA
Použi posledný šachový kľúč(najprv zlikviduj netvora) a vstúp dnu. Znova sa stretneš s Adou. Odteraz sa musíš starať aby ju nezabili, inak hra skončí.
KANALIZÁCIA
B1
Vojdi do miestnosti, z bedne zober ventil, zo stola spis, na stolíku pri skrini sú náboje, skriňu odsuň a vstúp do B2.
B2
Zapáľ lampy a zober si náboje(2x). Vylez nazad.
B1
Použi výťah.
B2
Uvidíš šialenú vedkiňu ktorá ťa postrelí, preto ďalej pokračuj len s Adou. Zo steny zober mapu a vstúp dnu. Vždy nasleduj vedkyňu. Vylez na rebrík a ventilačkou prejdi do kontrolného pracoviska. Po animačke najdi ďalší reber a zlez dole. Pokračuješ jako Leon. Vojdi do chodby a daj sa na juh smerom k ventilačke. V ľavo na výčnelku ležia mŕtvoly, prehľadaj ich(minca,náboje). Pokračuj ďalej znič dvoch pavúkov, prejdi dvermy(ďalší členovia hmyzej ríše). Na prístroji v ľavo použi mincu. Dverami pokračuj ďaleja použi ventil, plošina sa zosunie dole. Prejdi po nej na druhú stranu a opať použi ventil. Zober si náboje a pokračuj. Choď až na koniec a tam stretneš krokodíla. Možeš do neho vystrieľať celý MG ale je aj ľahší sposob. Pri úteku uvidíš na polceste na stene svetielko(gombík). Stlač ho a zo steny spadne plynová bomba. Keď ju krokoš vezme do čelustí len jednoducho vystrel do bomby a je po ňom. Nájdi Adu a vylez hore.
B1
Daj sa na západ vyjdi do kontolného pracoviska a pri mŕtvole nájdeš druhú mincu. Zober aj spis a použi ventil na zastavenie vrtule vo ventilačke.
B2
Použi druhú mincu a voda prestane tiecť. Vojdi dnu. Si v depe s lanovkou. Na pravo od nej je ovládací pult, aktivuj ho a nastúp. Počas cesty ťa bude otravovať boss.
FABRIKA
B1
Vystúp von a při raketomete nájdeš kľúč. Vojdi do chodby znič pár zombíkov, choď na ľavo a pri mŕtvole nájdeš doplnky k brokovnici. Pokračuj ďalšou chodbou a po rebríku vylez hore.
1F
Do bedni odlož ventil a kľúč, zo stola zober náboje a choď von. Na stene je mapa, v zadnom kúte sú náboje. Vstúp do vlaku. V kabínke pre vodiča je kľúč a náboje, vyjdi von a na ovládacom paneli použi kľúč. Plošina sa dá do pohybu. Čaká ťa prvý súboj s bossom.
LABORATÓRIÁ
B4
Z miestnosti si zober náboje a choď von. Choď do dverý a cez energetické centrum na východ. Vojdi do zamrznutých dverý, zober poistku, vlož ju do robotickej ruky. Ten ju upravý, zober ju a vráť sa do energetického centra. Poistku vlož do jeho stredu. Daj sa na západ. Vojdi do M6, zo skrine zober plameňomet, z počítača spis, zapni počítač. Znič rastlinku vo ventilačke a prejdi ňou do vedľajšej miestnosti. Zabi dvoch likerov a zo skrine si zober náboje(2x). Výjdi von a pokračuj ďalej. Po otvorení dverí osmaž dve rastlinky a pokračuj ku rebríku. Tu je ďalšia rastlinka. Zíď dole.
B5
Na chodbe je zopár likerov. Prejdi do komunikačného centra, zober mapu a z bedne kľúč. Za ďalšími dverami sa daj na juh. V skrini so svetlom použi kľúč(doplnky k magnumu-super ale šetri si ho). Znič zombíkov a zober ID kartu. Choď von a pokračuj do dverý na severe. Použi ID kartu a vstúp dnu. Znič moľu, použi počítač(heslo-GUEST). Vráť sa do B4.
B4
Prejdi cez energetické centrum a pokračuj na východ. Otvor dvere na pravo(červené na mape). Použi tam svoje odtlačky prstov. Teraz vstúp do dverý vedľa(použi ID kartu), znič zombíkov, zapáľ svetlo a zober disketu a náboje. Choď do B5.
B5
Na počítači použi disketu. Vstúp dnu, privolaj výťah a čakaj. Čaká ťa záverečný boj s bossom. Najlepšie na neho platí magnum. Po jeho zničení nastúp do výťahu a ďalší priebeh už uvidíš sám.

Tak a máš za sebou prvé dejstvo. Veľa štastia při ďalších scenáriách.

napísal megamox 6.11.2006



Páči sa mi!

9.6
RESIDENT EVIL 2

PS2

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
4.0
| Skull and Bones - 1. sezóna
[pridal SVK-RUSKO-R 14.4.2024 0]
9.5
| Felvidek PC Recenzia
[pridal PaPoČa 9.4.2024 17]
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 4]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk