The Technomancer, solídna RPG od osvedčeného štúdia

Štúdio stojace za Bound by Flame a Mars: War Logs nás opäť väzme na Mars, tentokrát v úlohe sci-fi čarodeja.

pridal roberto 18.6.2015 o 13:29 pod hry
The Technomancer, solídna RPG od osvedčeného štúdia

HRY > NOVINKY >

Dnes sa oficiálne končí najväčšia svetová výstava videohier Electronic Entertainment Expo 2015 a návštevníci sa začínajú venovať aj trochu menším titulom. Jedným z takých je The Technomancer od skúseného štúdia Spiders, ktoré vydá francúzska spoločnosť Focus Home. Spiders pokračujú v nepretrhnutej línii svojich singleplayer RPG, ktorá sa tiahne od Of Orcs and Men, cez Mars: War Logs až po vlaňajší Bound by Flame a The Technomancer sa ponesie v rovnakom duchu a dokonca môže byť považovaný za spirituálneho následníka Mars: War Logs.

Opäť sa dostávame na Mars, tentokrát však v úlohe technomancera. Rozbehnutá kolonizácia Červenej planéty bola stopnutá nepredvídanými udalosťami a kolonisti sa teraz snažia hlavne o prežitie. Najcennejšia zo všetkého je voda a dve najväčšie korporácie, Aurora a Abudance, o ňu bojujú v otvorenom konflikte. Príbeh však začína v slobodnom, vojnou nezasiahnutom meste Noctis. Technomanceri sú upravení jedinci schopní ovládať elektrinu, ale ich upravená DNA z nich robí mutantov, podradnú skupinu blízku otrokom.

The Technomancer, solídna RPG od osvedčeného štúdia

Hrateľná demo ukážka necháva návštevníkov E3 sledovať prológ, v ktorej protagonista urobí posledný krok na ceste k plnohodnotnému technomancerstvu. Lokality sa zdajú byť pomerne otvorené a misie vedú hráča aj k vyhliadkových bodom s výhľadom na široké okolie, ale nevieme, či sa celé bude dať preskúmať, alebo ide iba o ukážku zaujímavých mimozemských scenérií.

Technomancer je v podstate sci-fi verzia kúzelníka, ale svoje sily môže využívať aj popri boji s kovovou tyčou, nožom a pištoľou či kyjom a štítom. Každý z týchto štýlov má vlastný strom schopností a jeden je samozrejme venovaný samotnej technomancii. Spiders nechcú opomenúť nič, čo si hráči spájajú s modernou akčnejšou RPG. Rôzne špecializácie môžu z technomancera urobiť neohrabaný mlynček na mäso, ale môže byť aj nenápadným zabijakom vsádzajúcim na moment prekvapenia.

Technomancer sa bude môcť v boji spoľahnúť na spoločníkov, questy budú nelineárne a sám si vyberie, na koho stranu sa postaví. Reputácia u frakcií i spoločníkov ovplyvní aj výber questov, do niektorých oblastí sa bez správneho spoločníka nedostanete a problémom bude aj znepriatelenie jednej frakcie plnením úloh pre konkurenciu. A nechýba vraj ani nejaké to craftovanie, ktoré sa prejaví aj na vzhľade zbraní a zbroje.

Na potulkách Marsom sa bude hojne hubiť prerastený hmyz, pripravujú sa aj súboje s nadrozmernými bossmi a pomedzi to budeme odhaľovať príbeh, pravdepodobne venovaný tajným machináciám a bezohľadnému boju o moc nad novo osídlenou planétou.

The Technomancer vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 niekedy v priebehu roka 2016.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Focus Home Interactive / Spiders
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. jún 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk