Dual Universe sa chystá zaradiť k veľkým vesmírnym MMO hrám, spustil Kickstarter

Jeden spoločný vesmír pre všetkých, kde si všetci musia všetko postaviť sami, vymeniť, kúpiť alebo ukradnúť. Podporíte ho na Kickstarteri?

pridal roberto 7.9.2016 o 17:48 pod hry
Dual Universe sa chystá zaradiť k veľkým vesmírnym MMO hrám, spustil Kickstarter

HRY > NOVINKY >

Vesmírne MMO Dual Universe dnes vstúpilo na Kickstarter, vďaka čomu konečne poznáme kompletnú ambicióznu víziu štúdia Novaquark. Aj s pomocou vyzbieraných peňazí chce stvoriť jeden spoločný svet pre všetkých hráčov, hosťovaný ich serverom, bez vopred nalinkovaných lokalít, zón či tranzitných dier na mape. V sandboxovej sci-fi MMORPG sa hráč ocitne v koži jedného z bývalých pozemšťanov, ktorí sa teraz majú v novom priestore pokúsiť znova vybudovať civilizáciu, ale nikto ich k tomu nebude nútiť. Pirát, politik, prieskumník, staviteľ, baník, bojovník, prepravca a ďalší špecialisti si v novom svete určite nájdu svoje miesto a možno aj guildu, ktorá ich podporí. S povolaniami je prepojený RPG systém, kde sa bude postava vždy zdokonaľovať iba v jednom aktívnom skille, a to aj keď bude hráč offline.

Od sci-fi RPG a MMORPG konkurencie sa Dual Universe odlíši plynulým prechodom z povrchu planéty do vesmíru a od vesmírnych simulátorov budovaním. Svoj vesmír totiž vystavia z malých kúskov, voxelov. Hráčovi potom dá nástroje, aby tieto voxely ničil, zbieral, premiestňoval a vytváral nové. S podobnou ľahkosťou ako v Minecrafte tak majú vznikať nové vesmírne lode, vozidlá, domy a pri spolupráci väčšieho množstva usilovných hráčov aj mestá a orbitálne stanice.

Dual Universe sa chystá zaradiť k veľkým vesmírnym MMO hrám, spustil Kickstarter

Svet vystavený z voxelov má tú výhodu, že hráč môže začať kopať prakticky kdekoľvek ho napadne a ešte väčšiu radosť bude mať, keď niečo skutočne vyťaží. Hodnotné suroviny ale treba pod povrchom najprv odhaliť, čo je hneď práca pre dve povolania. Ekonomika bude riadená hráčmi a predávať i nakupovať sa bude dať všetko, vrátane vlastnoručne postavených prepravných lodí, prípadne lodí vyprodukovaných vo vlastnej továrni, ktorá ale bude spotrebovávať mnoho zdrojov...

Dual Universe sa chystá zaradiť k veľkým vesmírnym MMO hrám, spustil Kickstarter

K zostrojovaniu vozidiel a lodí bude potrebná "základná jednotka", masovú výrobu umožní "továrenská jednotka" a drahá "teritoriálna jednotka" umožní jeho majiteľovi privlastniť si územie v tvare hexagónu so šírkou 1 km. Ruku v ruke s obsadzovaním územia a možnosťou útočiť na všetko neležiace v bezpečnej zóne príde politika, aliancie a vojny. Vojnové stroje budú mať niekoľko rôznych typov útokov, pancierovanie i energetické štíty.

Dual Universe sa chystá zaradiť k veľkým vesmírnym MMO hrám, spustil Kickstarter

Kampaň na Kickstarteri bude úspešná, ak sa podarí vyzbierať aspoň pol milióna eur. Pred sebou má 34 dňový boj a po pár hodinách už na konto pribudli prvé desaťtisíce. Alfa-verzia pre podporovateľov by mala byť spustená v priebehu roka 2017 a hra by vraj mohla byť dokončená už o rok neskôr, ale u takto veľkého projektu je celkom pravdepodobný odklad.





Páči sa mi!

Zaradené pod: kickstarter, sci-fi, sci-fi mmo






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk