Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?

Na piatok 13. si Sony pripravilo pre české a slovenské médiá, youtuberov či predajcov akciu k vydaniu Gran Turismo Sport.

pridal play3man 16.10.2017 o 14:16 pod hry
Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?

HRY > NOVINKY >

Gran Turismo Sport vychádza v Severnej Amerike už zajtra, no my si budeme musieť počkať až do stredy. Po takmer štyroch rokoch od vydania Gran Turismo 6 sa Polyphony Digital pripravuje na vydanie ich ďalšieho pokračovania obľúbenej pretekárskej série. Toto vydanie je však pre štúdio a Sony o to dôležitejšie, že ide o vôbec prvé Gran Turismo pre aktuálnu generáciu - PlayStation 4. Zároveň však ide o prvé Gran Turismo, ktoré sa bude od svojich predchodcov vo viacerých aspektoch líšiť. Podrobne si to rozoberieme až v recenzii, no základ je v súťažení, a to hlavne online.

Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?

Práve v tomto duchu si Sony pripravilo na piatok 13. launch event, ktorý sa odohral na závodnom okruhu Motorland Bělá pod Bezdězem. Tejto akcie sa zúčastnilo množstvo novinárov, zástupcovia rôznych predajcov a rôzne známe osobnosti. Približne 50 ľudí bolo rozdelených do piatich skupín, na ktorých čakalo celkom päť rôznych disciplín, no ani zďaleka nešlo o virtuálne úlohy. Ak ste nás ale sledovali na Instagrame, tak veľmi dobre viete, čím sme si museli prejsť.

Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?

Z piatich bola jedna venovaná práve Gran Turismo Sport, kde sa jazdilo o najlepší čas vo VR na trati Suzuka. Zvyšné sa točili okolo skutočných áut - v úlohe Pit Stop sme si museli vyskúšať výmenu kolesa, oddýchnuť sme si mohli pri "úlohe" Taxi Evo, v ktorej sme sa nechali viesť profesionálnym rally jazdcom. Do tuhého však išlo najmä v posledných dvoch úlohách - Skid otestovala naše schopnosti pri jazde v podmienkach, ktoré mali simulovať jazdu na ľade, pričom v poslednej úlohe - Fiesta - sme sa posadili za volant upravenej Fiesty, ktorá rozhodne nebola určená na rodinné víkendové výlety, a pokúsili sme sa dosiahnuť čo najlepší čas na jednom z okruhov. V rámci tímu sa nám to aj podarilo, no na celkové víťazstvo to bohužiaľ nebolo.





Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?  Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?  Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?
Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?  Gran Turismo Sport sa pripravuje na vydanie, ako bolo na launch evente?
Páči sa mi! (+3)






PS4
PS VR

Vývoj: Sony / Polyphony
Štýl: Racing / Simulácia
Dátum vydania: 18. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19866)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk