Týždenník - Vianoce prichádzajú

Firmy sú pred Vianocami k PC hráčom štedré a rozdávali jednu hru za druhou, zároveň začali prezentovať svoje budúcoročné tituly a my sme si zhrnuli niekoľko ďalších tipov na darčeky.

pridal saver 17.12.2017 o 21:52 pod hry
Týždenník - Vianoce prichádzajú

HRY > NOVINKY >

Firmy sú pred Vianocami k PC hráčom štedré a rozdávali jednu hru za druhou, zároveň začali prezentovať svoje budúcoročné tituly a my sme si zhrnuli niekoľko ďalších tipov na darčeky.

Presnejšie Ubisoft rozdával pekné veci a po World in Conflict, dal do obehu Assassin's Creed: Black Flag, ktorý je ešte stále dostupný k aktivovaniu, Humble Bundle dávalo Company of Heroes 2 a GOG pridal Grim Fandango Remastered zadarmo. 

K tomu Microsoft k novým Xbox One X konzolám rozdáva PUBG zadarmo, ktorý vydal v utorok v early access a už si získal cez milión hráčov. Samotný Playerunknown's Battlegrounds nie je na Xbox One konzolách veľmi dobre optimalizovaný, ale je to len začiatok early access a bude sa postupne vylepšovať a upravovať. Oproti PC verzii má zatiaľ len jednu úvodnú mapu, ale už funkcie z test serverov PC verzie, a to preliezanie prekážok, lepšie ovládanie vozidiel a lepšiu balistiku striel.

 

Popritom konkurencia ponúkola zadarmo na PC aj H1Z1, ktorý si svoju chvíľu slávy užil pred príchodom PUBG, kedy autor PUBG pracoval práve na tomto titule. Ponúka decentné spracovanie Battle Royale štýlu a to so 150 hráčmi, aj keď vo viac arkádovom štýle. Je presne v strede medzi PUBG a Fortnite ako hrateľnosťou, tak aj veľkosťou mapy a aj realistickosťou grafiky. Hra bude ešte niekoľko dní zadarmo, môžete si ju vyskúšať. 

Z ostatných hier sa ukázal Far Cry 5, ktorý ponúkol nový gameplay a aj nové zábery, pričom potvrdil nový dátum vydania na marec, podobne sa ukázal aj prichádzajúci Kingdom Come: Deliverance od českého Warhorse štúdia a aj nový God of War. Z nových hier bola predstavená zberateľská edícia pre Titan Quest, ktorý takto prichádza aj na konzoly. A zo zaujímavých noviniek prišiel do Ghost Recon Wildlands samotný Predator, vydáva sa na lov. Dokážete ho poraziť?

Z technických záležitosti sme tu mali benchmarky Nvidia Titan V karty, novej karty, ktorá síce stojí 3000 dolárov a nie je priamo na hry, bezpečne vás však presunie do 4K/60fps éry. Pridáva od 5% po 50% výkonu ku GTX1080 Ti karte, keďže sa dá pekne pretaktovať, viete si výkon zvýšiť. Je to zatiaľ ukážka toho, čo ukáže nová Volta technológia.

My sme si zhrnuli tipy na rôzne herné darčeky, ako aj čisto výber zaujímavých mobilov pod stromček. Z dojmov sme spísali aj Ancestors Legacy spolu s rozhovorom s autormi a Deep Sky Derelics, pridali sme recenziu na Xenoblade Chronicles 2 pre Switch, jednoduché rodinné hry Playlink pre PS4, ako aj Football Manager 2018.  Z VR titulov sme sa pozreli na Skyrim VR, ktorý nie je práve najlepším príkladom pre poriadnu VR hru.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19805)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk