Týždenník - príchod Far Cry 5

Tri veľké udalosti zasiahli herný svet za uplynulý týždeň a to Far Cry 5, nasledovaný Veľkou nocou a prvým aprílom.

pridal saver 2.4.2018 o 21:26 pod hry
Týždenník - príchod Far Cry 5

HRY > NOVINKY >

Ak ste už dooblievali, môžete si pozrieť súhrn udalostí uplynulého týždňa, ktorý ovládol príchod Far Cry 5, parádneho pokračovanie Far Cry série. Síce nie dokonalého, ale veľmi dobre kombinujúceho čistý sandbox, americký vidiek a kult vedení psychopatmi. Vychádza z toho pekná oddychovka. Osobne mi pri všetkej tej prírode chýbalo väčšie mesto, ktoré by pridalo viac rozmanitosti, ale aj tak je to parádne pokračovanie. Navyše na PC veľmi dobre optimalizované. Vyzerá to tak, že predajmi to bude veľká hitovka, keďže minimálne prvý polrok ju nemá čo ohroziť.

K téme Far Cry 5 sme pridali aj niekoľko tipov do hry ,ako aj zhrnuli easter eggy, ktoré tam nájdete a aj na prvé zaujímavé mapy vytvorené v jeho map editore. Keď sme pri Easter eggoch, zhrnuli sme si tie najlepšie z minulého roku. K tomu sme tu mali aj prvý apríl, ktorý bol tentoraz prekvapivo slabý. Bolo tam pár zaujímavých videí, ale nič extra. Najlepšie bolo GPURESCUE od Corsairu. 

 

Pekný veľkonočný pozdrav dostala aj Lindsay Lohan, ktorej súd odkázal, nech s peniazmi od Rockstaru za jej postavu v hre neráta. Popritom sa zobudili aj hry ako PUBG, ktorá dostala špeciálny mód Flare Gun a od dnes je dostupná aj nová mapa v uzavretom testovaní. Rovnako sa prebral No Man's Sky, ktorý prichádza na Xbox One a pridá aj nový update Next. Na Xbox One príde aj Hellblade a samozrejme v 4K. 

Už teraz má update 3.1 dostupný Star Citizen, z ktoré sa stále viac vytvára kompletný titul. Späť do života sa v remastri vracia aj Red Faction Guerrilla, sandboxovka na Marse. Krajší chce byť aj Doom, ktorý dostal 4K update pre PS4 Pro a Xbox One X.

 

Z hardvéru sme Xiaomi ohlásilo pekný herný notebook a popritom predstavilo parádny Mi Mix 2S s veľmi kvalitnou kamerou, ale hneď na to ju v kvalite kamier prevalcoval Huawei s P20 a P20 Pro mobilmi, ktoré rovno preskočili konkurenciu v kamerách o 10 bodov. Huawei k tomu pridal aj Porsche edíciu mobilu začínajúcu na cene 1600 eur.  Pridal sa aj Samsung, ktorý ohlásil cenu svojich nových QLED TV pre Slovensko, nebudú však nízke. Ponúknu  zaujímavú možnosť vypnutého módu v štýle obrazu na stene.

Z recenzií sme si ohodnotili Far Cry 5, ktorý dopadol veľmi dobre, zhodnotili sme celú sériu Batman: The Enemy Within, pridali sme recenziu na Q.U.B.E. 2 a aj Total War: Arena. Doplnili sme to farmárskou simuláciou Pure Farming 2018 a kooperačnou pirátskou onlineovkou Sea of Thieves, ktorá má niečo do seba. Na prvého apríla sme to uzavreli parádnym bojom penisov v Genital Jousting.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk