Týždenník - nový Fallout a nový Assassin

E3 sa blíži a s tým sa hromadia aj predstavenia nových hier, tento týždeň to bol Fallout 76, Assassin's Creed Odyssey a Pokémoni.

pridal saver 3.6.2018 o 22:16 pod hry
Týždenník - nový Fallout a nový Assassin

HRY > NOVINKY >

E3 sa blíži a s tým sa hromadia aj predstavenia nových hier, tento týždeň to bol Fallout 76, Assassin's Creed Odyssey a Pokémoni.

Assassin's Creed Odyssey tento týždeň po veľkom leaku Ubisoft oficiálne potvrdil a hra nás teraz zavedie do Grécka. Dostaneme sa do časov po Origins na začiatok nášho letopočtu, kde si podľa informácií budeme môcť prejsť príbeh s dvomi novými postavami. Budeme postupne ovládať územia, likvidovať vodcov, bojovať proti gréckym legendám a budovať si svoju flotilu.

Fallout 76 sa nám rovnako predstavil len zbežne a leak nám doplnil, že pôjde o survival RPG titul, ktorý bude tesne po atómovej bombe, kde sa náš Vault 76 otvára medzi prvými a dostávame sa do zničeného sveta. Pôjde tak hlavne o prežitie.

Samotné Pokémon hry boli ohlásené hneď tri, kde jedna vyšla hneď a to Pokémon Quest, ten bol viac orientovaný na casual hráčov, kockatý a jednoduchší. Oproti tomu na jeseň príde Pokémon Let's Go, ktorý chce v dvoch verziách (Pikachu a Eevee) ťažiť z Pokémon Go a ponúkne podobný štýl chytania, prenos pokémonov z Go verzie, ale prostredie bude priamo v hre bez nutnosti behania po vonku. Boje pokémonov zatiaľ nespomenuli, ale budú tiež zjednodušené. K tomu však Nintendo sľúbilo plnohodnotné pokračovanie série v roku 2019, ktoré teasujú od minuloročnej E3 a tento rok na výstave z hry snáď uvidíme viac.

Krátkym teaserom prispelo k teasingu pred E3 aj BioWare a ponúklo pohľad na svoj Anthem.

Cez víkend k tomu bola aj uzavretá beta The Crew 2, ktorá nám už presne ukázala, čo hra ponúkne a teda tentoraz viac arkádové jazdy, ale okrem áut aj s lietadlami a loďami. Možno až príliš arkádové na úrovni GTA s tým, že sa ešte viac vzdialilo od Forzy Horizon, ktorej sa chcel podobať. Stále ale ponúkne dostatok možností a rozsiahlosť. 

Z iných noviniek Sea of Thieves dostalo prvý veľký update s misiami a megalodon žralokom, vyšlo aj Agony, ktoré síce zbiera len slabé hodnotenia, ale tie sa autori snažia vynahradiť brutalitou a sexom, kde zrušené scény ukázali na videu. Ozval sa Stalker 2, ktorý je v úvodných fázach vývoja a na E3 bude hľadať vydavateľa. Podobne aj Wolfenstein III, ktorý bude zrejme v otvorenom svete a aj s online prvkami. Oproti nemu Wreckfest, racingovka od tvorcou Flatoutu, je už takmer hotová a po 1611 dňoch v Early Access už vyjde. Pridal sa aj Vampyr, ktorý ponúkol launch trailer pred svojim vydaním

Ohlásená bola aj cena Atari konzoly, ktorá bude vlastné malé pomalšie AMD PC a cenovo pôjde od 299 dolárov. Vyjde však až budúci rok. Oproti tomu retro konzola Intellivision sa vráti už tento rok. Z hardvéru boli ohlásené parádne a lacné Mi8 mobily, aj keď možno až príliš kopírujú iPhone X. HMD k tomu predstavilo Nokiu 2.1, Nokiu 3.1 a Nokiu 5.1. Plus mali sme tu aj nové konceptné rendery Andromedy od Microsoftu. 

Z testov sme otestovali Samsung Galaxy S9 Plus pridali sme aj test Corsairu HS70. Z recenzií na hry sme sa pozreli na realtime stratégiu Ancestors Legacy, ale aj na Murderous Pursuits, Shantae: Half Genie Hero - Ultimate EditionCast of the Seven Godsends a Swords of Ditto. A pri príležitosti Detroit titulu sme si zhrnuli aj najvýraznejších androidov v hrách.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19900)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk