Týždenník - Switch Lite predstavený

Leto je už tu, hry majú miernu pauzu, ale ohlasovania noviniek neustávajú.

pridal saver 14.7.2019 o 21:37 pod hry
Týždenník - Switch Lite predstavený

HRY > NOVINKY >

V lete vychádza len minimum zaujímavých titulov, ale ak máte Switch, rátajte s tým, že ďalší piatok vychádza Marvel Ultimate Alliance 3 a koncom mesiaca ho doplní Fire Emblem: Three Houses. Na ostatné platformy príde Wolfenstein: Youngblood a pre VR Wolfenstein: Cyberpilot. Plus v auguste ich budú nasledovať ich ďalšie hry a v septembri sa to naplno rozbehne. Ponuku sme už spísali v súpise hier druhého polroka.

Zo zaujímavých vecí tohto týždňa zabodoval pakistanský politik, ktorý si zmýlil GTA V scénu s reálnym hrdinstvom pilota, ktorý sa tesne vyhol cisterne. Síce mimo hier, ale z podobných zaujímavostí sme tu mali Keanua a riešenie situácie s prepadom.

Nintendo k tomu predstavilo nový super prísne utajovaný Switch Lite, ten príde v septembri za 200 eur a ponúkne čisto handheldové hranie. Niektoré hry, ktoré používali pohybové ovládače, teda nepôjdu a rovnako sa nepripojíte na TV, ale ak to plánujete priamo na handheldové hranie, môže to byť dobrá voľba. 3DS už nemá toľko zaujímavých hier a prechod na Switch bol už očakávaný.

Z iných noviniek sme sa dozvedeli, že Cyberpunk 2077 bude dobre optimalizovaný aj na konzoly a autori sa pochválili, že tretina predobjednávok na PC je z ich GOG store, kde dostanú 100% sumy. Bližšie hru predvedú koncom augusta. Oproti tomu sme tu mali prvé predvedenie multiplayeru z Call of Duty Modern Warfare.

Z iných noviniek nám Sean Murray, autor No One Sky, povedal, že autori titulov ako Fallout 76 a Anthem by mali byť po vydaní ticho a pracovať, aby príliš nesľubovali a rovno dodali výsledky. Možno ticho mohlo byť pri aktuálnych problémoch G2A, ktoré si po vlne kritiky skúsilo kúpiť pozitívne články na svoj obchod. S kritikou pokračovali aj autori Factorio hry, ktorí detailnejšie rozpísali, ako podvody fungujú a ako na nich firmy strácajú peniaze.

 

Z hardvéru pokračovali AMD recenzie, kde sa teraz ukázal výkon Ryzenu 5 3600 v hrách, bude to procesor, ktorý je približne na úrovni i5 9600K. Viac k svojmu hardvéru povedal aj Microsoft, ktorý sa vracia späť k prototypom gamepadov pre mobily. Dozvedeli sme sa aj to, aké sú najpoužívanejšie značky perifériíi u esports hráčov. Vedie ich Logitech.

Pridali sme videorecenziu na The Sinking City. Z recenzií sme sa pozreli na monster trucky v Monster Jam Steel Titans, pridali sme aj nového Kirbyho, stratgický European Conqueror X pre Switch a zo Switch vecí sme ponúkli prvé dojmy na Luigi's Mansion 3 a aj Astral Chain. Pozreli sme sa aj pôsobivú artovú hru Sea of Solitude. Niečo do seba má aj kartový Steamworld Quest, ak si chcete virtuálne zašportovať, je tu Everybody's Golf pre VR. Z hardvéru sme otestovali pôsobivú Motoroly One Vision a z TV zaujímavý Q70R model od Samsungu.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19817)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk