Týždenník: Half-Life: Cybertruck

Tento týždeň sme tu mali veľké ohlásenie novej Half-life hry, ako aj nového auta od Muska - Cybertrucku.

pridal saver 24.11.2019 o 21:56 pod hry
Týždenník: Half-Life: Cybertruck

HRY > NOVINKY >

Valve tento týždeň prekvapilo a predstavilo VR titul v Half-Life univerza nazvaný Half-Life: Alyx. Dostaneme sa v ňom do 15-hodinového príbehu Alyx, ktorá formuje odboj ešte pred začiatkom Half Life 2. Bude to čisto VR titul, ktorý autori neplánujú preportovať na myš a klávensicu. Dodávajú však, že je to len prvý titul z nového oživenia značky. Možno tak neskôr uvidíme aj Half Life 3.

Ale Alyx nie je jediný titul, ktorý prichádza do VR. Ukazuje sa aj parádny Boneworks, ktorý sa zameriava na to, ako má vo VR vyzerať boj, fyzika a celá dynamika pohybu.

Z iných noviniek dostal Detroit: Become Human dátum vydania na PC a to na december, zo seriálového sveta Witcher ukázal poster a názvy častí. Plus boli náznaky, že by nové GTA VI mohlo vyjsť v lete 2020, respektíve mohlo by byť vtedy ohlásené. Dozvedeli sme sa však viac o Assassin's Creed Ragnarok, čo bude vikingské pokračovanie série, ktoré by sme mohli vidieť už budúcu jeseň s tým, že bude ohlásené vo februári. Prekvapil aj starší fyzikálny racingový titul Spintires, ktorý dostane novú expanziu umiestnenú v Černobyle.

Z technológií tento týždeň Musk predstavil svoj Cybertruck, ďalšiu verziu auta do ponuky Tesly, tentoraz je to však iné auto. Je to hranaté a ako názov hovorí priam kyberpunkové. Je tak hranaté, že si priam pýta svoju lowpolygónovú hru. A keďže ide o cyberpunk, ozval sa aj CD Projekt. K tomu nové video sme videli aj z kyberpunk titulu Gamedec.

 

Nvidia zvýšila svoj minimálny výkon v tejto generácii a to GTX1650 Super grafikou, ktorá nahrádza GTX1650 za rovnakú cenu (180 eur) a zároveň predbieha ako novú AMD RX5500, tak aj minulogeneračnú legendu GTX1060. Minimum tak túto generáciu stúplo na predchádzajúcu strednú triedu.

 

Ak by ste chceli novú grafiku na RTX+CPU+MB, alebo len CPU+MB, má teraz Asus akcie s cashbackom, kde vám vráti do 360 eur, ale pri štandardnej konfigurácii skôr okolo 100 eur. Ak chcete radšej notebook, spravili sme rozsiahly výber na jeseň a Vianoce. Za 650 máte slušný základ, za 1200 veľmi pekný výkon a to aj grafický. 

Z recenzií sme otestovali Asus Dual RTX2080 Super Evo grafiku, z hier sme sa pozreli na Star Wars Jedi: Fallen Order, ale aj síce slabší, ale zaujímavý titul Terminator: Resistance. Doplnili sme to aj návratom Need For Speed v Heat časti, ako aj remastrom Age of Empires II. Z menších vecí sme sa pozreli na Creature in the Well, Bubble Bobble 4 Friends a What the Golf.

V interview sme sa porozprávali s autormi Assassin's Creed série. Rovnako sme sa známych vývojárov spýtali na ich pohľad na novú generáciu a streaming.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk