Týždenník - Korona Warzone

Tento týždeň nás už naplno zasiahli korona obmedzenia, ale naštastie aj zaujímavé ohlásenia.

pridal saver 15.3.2020 o 22:52 pod hry
Týždenník - Korona Warzone

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás už naplno zasiahli korona obmedzenia, ale našťastie aj zaujímavé ohlásenia. Teda ak vynecháme tie o zrušení prakticky všetkých herných eventov tento polrok. E3 bolo oficiálne zrušené a firmy momentálne hľadajú náhradu v digitálnych eventoch. Presunutá bola konferencia Reboot, EGX výstava sa odkladá tiež.

 

 

Prišlo jedno z už dlhšie očakávaných ohlásení a to ohlásenie PC verzie Horizon: Zero Dawn, ktorá príde na Steam v lete a to aj s ultrawidescreen podporou. Zrejme príde mesiac-dva po Death Stranding. Medzitým sú však prechodom hry na PC niektorí hráči neštastní a nezvládajú to, keďže im odchádza to, čo si myslia, že je najcennejšie - exkluzivita. Analytik Pachter k tomu hovorí, že pridávanie Sony titulov na PC je reakcia na Microsoft, ktorému to tam funguje a Sony takto objavuje nový trh. 

 

 

Keď sme pri analytikoch, jedna z analytických firiem naznačuje, že pre koronavírus budú odložené nové konzoly Xbox Serie X a PS5. Zatiaľ tam nie je vysoká pravdepodobnosť, že by sa to stalo, keďže Čína už má najhoršie za sebou, ale otázne je, ako dlho to bude trvať vo svete. Možno však môžete pomôcť aj vy, keďže cez folding@home môžete svojim PC pomôcť hľadať vakcínu.

 

 

Ak prežijeme, CD Projekt nám o pár rokov prinesie novú hru, keďže práve potvrdil, že je vo vývoji. Zrejme to bude nový Zaklínač, keďže nedávno si obnovili práva a dohodli sa s autorom. Ešte skôr, a to budúci týždeň, nám vyjde Doom Eternal, ktorý dostal aj finálne požiadavky na PC a pri tejto príležitosti sme si zhrnuli aj históriu Doom série.

 

 

Veľmi dobre naplánoval Activision vydanie Call of Duty Warzone, Battle Royale režimu pre Call of Duty, ktoré je teraz dostupné aj ako free 2 play a ponúka dobrú hrateľnosť, ako aj zaujímavé doplnky do hrateľnosti.

K tomu bol ohlásený dátum vydania Command and Conquer Remastered kolekcie, ktorá príde začiatkom júna a ponúkne nám prvé dve C&C hry v remastrovanej verzii. Uvidíme, ako to dopadne. Dúfajme, že lepšie ako Warcraft.

 

 

Z mobilov boli predstavené pôsobivé Redmi Note 9 Pro a Pro Max, zaujímavé mobily v cene okolo 200 eur, ktoré v sebe prinesú všetko, čo potrebujete a teraz aj s vyšším výkonom, lepšími foťákmi a väčšou batériou. Ak by ste však chceli niečo z hi-endu, Samsung začal práve predávať svoju Galaxy S20 sériu a ponúka aj akciu s výmenou starého mobilu.

 

 

Z recenzií sme sa bližšie pozreli na parádnu metroidvania hru Ori and the Will of the Wisps, pridali sme aj recenziu na remake Pokemon Mystery Dungeon, Conglomerate 451 a Switch verziu Devil May Cry 3 s novými prídavkami. Pridali sme recenziu na konzolovú verziu Two Point Hospital a z hardvéru sme sa pozreli na Snakebyte Game:pad 4 S Wireless.

Z tém sme sa pozreli na to, aké hrami inšpirované filmy sú v príprave a aj na to, aké sú najlepšie hry s vírusmi a pandémiami. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: koronavirus






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk