Týždenník - Mafia ukázala mapu

Týždeň nám priniesol mapu remaku Mafie, viac detailov o Avowed, alebo aj možné zrušenie Xbox Live Gold

pridal saver 2.8.2020 o 21:55 pod hry
Týždenník - Mafia ukázala mapu

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol na novinky bohatý a ukázalo sa niečo z každej sféry biznisu. Otvorila to Mafia, ktorá predviedla mapu remaku a ukázala rôzne menšie a aj väčšie odlišnosti od pôvodného dizajnu mesta. Bude tam viac ulíc, budú zmenené lokality misií, ale aj názvy štvrtí. Zároveň bude mapa otvorená od začiatku a bude fungovať bez loadingov, na rozdiel od originálu. 

 

Objavili sa aj detaily RPG od Obsidianu nazvanej Avowed, ktorá bude postavená v Pillars of Eternity univerze a ponúkne nám v ňom first person pohľad na štýl Skyrimu. Podľa popisu sa to zdá zaujímavé, aj keď nie je jasné, či je reálny. Určite môžeme čakať veľkú RPG. Podobne menšie leaky sa objavili z Resident Evil Village, ktoré odhalili zbrane, bossov alebo aj inventár.

 

Z Playstation sme tu tu mali jednu zaujímavosť a to ukážku bočných krytov PS5 konzoly, ktoré zjavne budú odnímateľné. Popritom sa zdá, že Spider-man: Miles Morales príde aj s pôvodným Spider-manom, aj keď nie je jasné, či v každej edícii, alebo len nejakej špeciálne. K tomu Sony pridalo Ready for Playstation 5 branding pre niekoľko svojich TV, ktoré zvládajú 4K/120Hz, respektíve po update budú mať aj túto podporu.

 

Zo zaujímavostí Gabe Newell otvorene povedal, že by si z nových konzol vybral Xbox Series X. Keď sme pri Microsofte, ten sa zdá, že ruší Xbox Live Gold, ale stále nevieme, či multiplayer bude zadarmo, alebo bude v cene Game Passu. Zároveň bol Game Pass rebrandovaný a z loga zmizlo slovo Xbox, ostal Xbox krúžok.

Popritom Microsoft pustil Cupheada na PS4, kde rovno vyšiel, vyšiel ich Grounded v Game Preview verzii, ktorému sa veľmi darí na Steame. Microsoft teraz bude vydávať jeden titul za druhým a po Grounded majú ešte na pláne Flight Simulator, ktorý práve vyšiel v uzavretej bete a príde tento mesiac. Už teraz však ukázal pôsobivé zábery z nášho sveta. Popri Flight Simulátore príde tento mesiac aj Battletoads, Tell Me Why a Wasteland 3 a aj Halo 3 ODST do Halo Master Chief edície na PC.

K Halo sme tu mali tiež zaujímavé ohlásenie a zatiaľ čo autori vysvetľovali ich prístup k art štýlu Halo Infinite, objavila sa informácia, že multiplayer hry bude free 2 play a pôjde v 120 fps na Xbox Series X, čo autori nakoniec aj potvrdili. Ukázali aj skladbu zo soundtracku a Razer potvrdil, že prinesie Halo brandované zariadenia.

Dozvedeli sme sa aj viac o Forze Motorsport, ktorá sa vráti k svojim základom a aj to, že Forza Horizon 4 dostane na Xbox Series X viac vylepšení.

 

Z TV noviniek sme tu mali ohlásenie nového Witcher seriálu, konkrétne pôjde o prequel seriál, ktorý sa bude odohrávať 1200 rokov pred pôvodným príbehom. Ukáže nám čas, kedy došlo k splynutiu sfér a teda svet ľudí sa spojil so svetom elfov a svetom monštier

Z recenzií sme sa pozreli, ako funguje Crysis Remastered na Switchi, rovnako na remake Destroy All Humans, ktorý práve vyšiel. Priblížili sme si hororovku Maid of Sker a aj pokračovanie klasickej adventúry Beneath a Steel Sky, teraz pod názvom Beyond a Steel Sky. Z racingoviek sme sa pozreli na NASCAR Heat 5. Z hardvér sme sa pozreli na Drown Tactile Earphones a aj Razer Ornata V2.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk