Objavujú sa prvé problémy s PS5

Podobne ako Xbox ani PS5 neobchádzajú prvé problémy.

pridal saver 13.11.2020 o 9:19 pod hry
Objavujú sa prvé problémy s PS5

HRY > NOVINKY >

Podobne ako Xbox ani PS5 neobchádzajú prvé problémy. Vždy je určíte percento konzol, ktoré nebudú fungovať a je to tak aj tu.

Zdá sa, že často sa vyskytuje problém s rebuildom diskov. Teda pokazí sa partícia na disku a konzola si ju chce opraviť. Stalo sa to aj nám na našej PS5 a aj viacerým testerom, kde sa konzole pri zápise súboru niečo pokazilo a vypýtala si rebuild, väčšinou následne ide v poriadku. Jednému z youtuberov to zrušilo konzolu a teraz podobné problémy nahlasujú aj prví majitelia.

Zdalo sa, že to môže byť problém pri pripojení USB externého disku pri prenášaní dát z PS4, ale môže to byť aj dôsledok rôznych iných vecí a vyústi to do problému s interným diskom. Napríklad niekomu sa po spadnutí dá ísť len do safe módu, ale systém nenačíta. Jednému sa stalo aj to, že presúval dáta za PS4 do PS5 a prenos zrušil, ale nepokazila sa mu PS5, ale PS4. Čo je asi nesúvisiace, ale pozitívne je, že PS5 mu ide. Niekomu konzola odišla len tak, alebo zamrzla

Môžu sa vyskytnúť aj iné problémy, ako to, že konzola nepôjde vôbec spustiť, alebo má grafické chyby prípadne podivné zvuky. To už sú také bežné chyby, kde niektorá zo súčiastok nejde tak, ako má.

U nás konzola vychádza o týždeň, tak budeme mať čas odsledovať si problémy a prípadne sa vyvarovať niektorým veciam, ktoré to spôsobujú. Rovnako Sony má čas, aby prípadné problémy vyriešila updatom.

Update bude určite riešiť aj problém s downloadmi, kde sa aplikácie a hry môžu niekedy dostať do chyby, kedy sa podľa konzoly sťahujú, ale pritom sa nesťahujú a nemôžete ich pustiť. Na to je aktuálne len riešenie factory reset konzoly.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk