Týždenník - veľké multiplayerovky sa blížia

pridal saver 17.10.2021 o 21:56 pod hry
Týždenník - veľké multiplayerovky sa blížia


Tento týždeň sme tu mali DC event, ale ukazoval sa aj Battlefield alebo Call of Duty. Zaujímavý leak bol z GTA Trilogy, ktorú Rockstar stále plne nepredstavilo, ale ukázali sa nám požiadavky, ktoré síce nie sú vysoké, ale sú vyššie ako požiadavky na GTA 5. Zatiaľ vieme, že hra bude remastrom na Unreal engine s lepšími textúrami a ovládaním na štýl GTA 5.

Z iných noviniek Battlefield 2042 predstavil Hazard Zone, tretiu hlavnú časť hry, ktorá prinesie možnosť tímových kooperačných misií a hru pre 32 alebo 24 hráčov na oldgenoch. Každý tím sa musí snažiť dostať dáta zo spadnutého satelitu a extrahovať sa. Je to podobné Hunt: Showdown alebo Hood: Outlaws and Legends, ale v modernom a viac akčnom prepracovaní.

Nezaostával ani Call of Duty, ktorý ponúkol príbehový trailer a aj superkrátky launch trailer. Prichádza 7. novembra a ponúkne návrat do druhej svetovej vojny, teraz s kampaňou rozloženou na rôzne fronty podobne ako mal Battlefield V. Nebudú chýbať zombíci.

Z veľkých multiplayeroviek sa ukázalo aj Halo Infinite, ktoré ponúklo ukážku svojich kompetetívnych nastavení pre turnaje. Halo príde z týchto veľkých multiplayerovke ako posledné a to začiatkom decembra, ale zatiaľ ukázalo najlepší stav multiplayeru. Ten bude free 2 play, pričom kampaň bude štandardne platená.

 

Čo sa týka spomínaného DC eventu, predstavil sa tam ako Gotham Knights príbehovým trailerom, tak aj Suicide Squad prestrihovou scénou. Obe hry sú podľa DC komiksov a vznikajú pod taktovkou Warner. Bros.

 

Popri Halo Microsoft ukazoval aj nové updaty do Minecraftu, ktorý si v auguste zahralo masívnych 141 miliónov hráčov. Predaje sú cez 230 miliónov, plus ďalšie stovky miliónov stiahnutí v Číne, kde je hra free 2 play. Hra teraz dostane druhý Caves & Cliffs update, neskôr pribudne Deep Dark biom a veľký update na budúci rok bude nazvaný The Wild. Zároveň hra príde už aj do PC verzie Game Passu. Minecraft Dungeons k tomu dostane sezóny a aj roguelike singleplayer.

Objavila sa aj jedna zaujímavá informácia a to, že PETA, organizácia na ochranu zvierat, chce, aby autori Far Cry 6 odstránili z hry boje kohútov. K tomu dátum vydania dostal pekne vyzerajúci The Day Before, pri ktorom stále nevieme, či to nie je nejaký scam, lebo žiadna hra asi nekopíruje toľko titulov ako práve táto.  Plus na Steame vyšla aj slovenská taktická hra Tactical Compat Department.

Keď sme pri Slovensku, spustili sme hlasovanie o cenu hráčov pre slovenskú hru roka 2020. Zároveň Slovensko bude mať zastúpenie na finále CEEGA ocenení. A potvrdené bolo, že slovenská herná konferencia Game Days sa tento rok uskutoční.

Vyvíjala sa situácia okolo ďalšej FIFA hry, kde sa potvrdilo, že EA Sports FC môže byť nový názov pre túto EA futbalovú hru. Zároveň sme sa dozvedeli, že FIFA chcela EA zdvihnúť poplatky za licencie dvojnásobne a to na miliardu dolárov za 4 roky, čo už EA nechcelo. Keď to nevyšlo, FIFA skúša novú stratégiu a to otvoriť značku pre viac firiem.

Z hardvéru bola oficiálne predstavená Xbox Series X minichladnička, tá príde v decembri za 99 eur, aj keď zatiaľ nie priamo ku nám. Najbližšie bude dostupná v Poľsku. Z VR sféry bol predstavený Vive Flow, VR okuliare určené na médiá. Aj keď 499 dolárov za ne bude dosť. Vyšla ja RX6600 grafika, ktorá je za rovnakú cenu ako RTX3060, ale je slabšia s menej pamäťou a výrazne slabším raytracingom. Naznačená bola rýchlosť Intel Core i5 12400, ktorý vyzerá, že bude pekne rýchly.

Nakoniec dbrand predávajúci kryty na PS5 dostal od Sony stopku pre malé krúžky a krížiky na krytoch. Ostatné firmy ešte predávajú. 

Z recenzií sme priniesli videorecenziu na Far Cry 6, pridali sme recenziu na zombie kooperáciu Back 4 Blood, ako aj akciu Severed Steel. Vrátili sa Pokémoni v Pokémon Unite, rovnako Centipede v Centipede: Recharged. Doplnil sme to recenziou na Jupiter Hell a videorecenziou na Alan Wake.

Interview sme si dali s autormi Torn Away a aj s autormi Sphere - Flying Cities.  Z hardvéru sme tentoraz otestovali Black Shark 4, čo je veľmi dobrý herný mobil. Z mobilov sme sa pozreli na to, aký sa oplatí kúpiť teraz na jeseň. 

Venovali sme sa aj téme Squid game, na ktorý máme recenziu na Kineme a ktorý je už oficiálne najsledovanejším seriálom na Netflixe.

Budúci týždeň sa pozrieme na NHL 22, House of Ashes alebo remaster Crysis trilógie. Taktiež prinesieme ďalšiu súťaž.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk