Týždenník - Cyberpunk 2077 bude pokračovať spolu s Witcherom

Hry od CD Projektu, Battlefield a Vianoce boli témami týždňa.

pridal saver 28.11.2021 o 21:08 pod hry
Týždenník - Cyberpunk 2077 bude pokračovať spolu s Witcherom

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň oživil CD Projekt, ktorý ohlásil svoje plány na ďalšie roky. Konkrétne povedal, že od budúceho roka začne robiť paralelne na dvoch veľkých tituloch a to Witcherovi 4 a Cyberpunk 2078 alebo ako si ho nazve. Podľa rýchlosti CD Projektu možno prvú z hier uvidíme so šťastím v roku 2025. Medzitým budú rozširovať a vylepšovať Cyberpunk 2077, kde prichádzajú expanzie a aj multiplayer a rovnako Witcher 3 zrejme dostane multiplayer, ak teda bude vývoj štvorky trvať dlho. 

 

Keďže idú Vianoce, začali sme s vianočnými článkami, kde sme už zhrnuli, aké konzoly sa dajú kúpiť na Vianoce. Pozreli sme sa aj na VR headsety a z platforiem sme ponúkli prehľad hier, ktoré sa dajú kúpiť PlayStation hráčovi.

Zároveň, keďže bol čierny piatok už na všetkých obchodoch bežia výpredaje (Steam, GOG, EGS). Už vieme, že v Amerike bola počas čierneho piatku najpredávanejšou konzolou Xbox Series S konzola, kde predbehla hlavne Switch, keďže Xbox Series X a PS5 nemali dostatok kusov.

Nakoniec Microsoft teraz Xbox Series S aj výrazne tlačí medzi casual hráčmi a reklamy to ukazujú.  Popritom Microsoft spustil aj Virtuálne múzeum Xboxu, kde zhrnul všetky generácie konzol, ako ich úspechy, tak aj faily a rovnako zhrnul úspechy každého hráča. Z failov tam pridali aj prvý list, ktorým sa pokúšali odkúpiť Nintendo.

Nakoniec Microsoft predstavil mexické rozšírenie Age of Empires III.

 

Battlefield 2042 je na jednej strane dosť slušný fail. Na druhej strane strane predaje a aj hrávanosť sú viditeľne vysoké. Hodnotenia sú ale nízke, špeciálne na Steame, kde sú extra nízke a hodnotenie je okolo 34%. Uvidíme tak ako rýchlo začnú počty hráčov klesať a kam až klesnú. V každom prípade autori už plánujú prvé opravy. Medzitým sa však hráči realizujú v Portal časti hry, ktorá je najlepšia z ponuky a spravili tam napríklad aj Green Light Red Light hru zo Squid game

Ukázala sa nám slovenská hra Galaxy Highways a cez týždeň bolo aj Game Days s vyhodnotením najlepších slovenských hier roka. Tam ste mohli aj vy prispieť svojim hlasom. Zoznam výhercov už máme. Vyhodnotená bola aj Golden Joystick anketa, v ktorej vyhral Resident Evil Village, ale ultimátne ocenenie dostalo aj PC a Dark Souls.  

A viete, že Fortnite končí? .... svoju aktuálnu kapitolu.

Z recenzií sme priniesli spomínaný Battlefield 2042, ktorý nedopadol veľmi dobre, zaujímavý je nový Sherlock Holmes Chapter One, ani Rustler nie je nakoniec zlý, Jurassic World Evolution 2 rovnako zaujal. Pozreli sme sa aj na boomer shooter DUSK, rytmickú akciu BPM, horor Apsulov: End of Gods, ale aj mačaciu RPG Kitaria Fables. Ponúkli sme dojmy zo Snowtopie a predstavili sme Men of War II.

Keďže mal Harry Potter 20 rokov, zhrnuli sme jeho hry a podobne pri príležitosti vydania Battlefieldu 2042 sme zhrnuli všetky Battlefield hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk