Týždenník - Dead Island 2 a Wo Long

Tento týždeň nám oživil Wo Long, ale pridali sa aj ďalšie firmy a hry.

pridal saver 5.3.2023 o 20:47 pod hry
Týždenník - Dead Island 2 a Wo Long

HRY > NOVINKY >

Zo zaujímavých noviniek sme videli nové Dead Island 2 video, ktoré ukázalo základ hrateľnosti, ako aj pekný vizuál so slušne prepracovaným LA. Aj keď rátate s tým, že hra nie je v otvorenom svete, ale má menšie oblasti niekoľkých ulíc, medzi ktorými sa budete priebežne presúvať. Samotné boje vyzerajú s dynamickým ničením nepriateľov pekne. 

Bližšie sa nám ukázalo aj Final Fantasy XVI, ktoré ponúklo rozsiahlu ukážku bojov a aj hrateľnosti mimo nich. Autori popritom spomenuli, že nová hra bude viac inkluzívna a chce osloviť väčšie publikum, aj keď pre exkluzivitu len na PS5, čo je už štandardom pri Square Enix.

Ak by ste chceli niečo iné pozrite sa po Pax Dei práve ohlásenej sandboxovej MMO.

Mali sme tu aj novinky ohľadom českého Kingdom Come, kde skladatelia hudby povedali, ako sa dostali k hre. Blíži sa totiž koncert, na ktorý už máme aj súťaž o lístky. Koncert bude v Prahe 6. apríla. Zo Slovenska sme tu mali inú vec a to slovenské štúdio hľadajúce playtesterov na svoju Tower defense hru.

 

Z ostatných vecí napríklad Diablo IV ukázalo pevnosti a brnenia, ako aj požiadavky na prichádzajúcu betu. Ubisoft podľa všetkého pripravuje 10 Assassin's Creed hier naraz, aj keď niektoré sú len v koncepte a dostanú sa do vývoja až neskôr. Popritom sme videli, že Nvidia v ovládačoch spomenula Counter Strike 2, čo môže naznačovať novú verziu hry, a Hogwarts Legacy dostalo nové mody, teraz aj s postavou Harryho Pottera. Plus do Flight Simulatoru prišlo už zničené lietadlo AN 225.

 

Odkúpenie Activisionu je teraz horúcou témou, kde sme videli, prečo vlastne chce Microsoft firmu kúpiť a to pre jeho zastúpenie na mobiloch. Z Google a Apple má Activision najväčšie tržby. Phil Spencer aj dôvody priblížil vo videu. Medzitým v USA sudca nariadil Sony, aby dodalo zmluvy o exkluzivitách. Práve tam uvidia, ako Sony zakazuje dávať hry do Game Passu, čo môže nakoniec odkúpeniu pomôcť.

Čo sa týka Game Passu ten Microsoft práve jeho PC verziu rozšíril o 40 krajín. Príde tam aj Hellblade, ktorý sa ukázal na vývojárskom videu. Očakáva sa, že by mohol vyjsť koncom roka.

Popritom Microsoft spustil súťaž o Xbox Series X a S konzoly s Mandalorian témou. Sony predstavilo LeBron PS5 konzolu. Nintendo novú verziu neohlásilo, ale zdá sa, že prichádza rovno Switch 2.

Z hardvéru sa nám ukázal prvý z nových AMD 3D procesorov a to Ryzen 9 7950x3D, ktorý mierne prekonáva i9. Z MWC sme videli už 300W nabíjanie mobilov. Sony predstavilo nové Bravia TV na tento rok a honor nový Magic5 Pro. Nakoniec Nvidia priniesla ovládače s RTX Video Super resolution funkciou, ktorá zvyšuje kvalitu videí. Podobnú funkciu práve pre Edge prináša aj Microsoft a okrem RTX kariet pôjde aj na nových RX kartách.

Zo seriálov nám tento týždeň začal Mandalorian a svoj deň mali aj Pokemoni, kde autori ukázali nový seriál. Dozvedeli sme sa aj to, že v príprave je film podľa Dead By Daylight hry, paradoxne hry, ktoré používa hlavne postavy z iných filmov. Plus od VLDL začala nová séria Survival Logic.

Z recenzií sme sa pozreli na Wo Long Fallen Dynasty, ktorý vyzerá na decentnú sekačku. Slabší ale zaujímavý titul je Scars Above. Pridali sme recenziu na VR Star Wars Tales form the Galaxys Edge, ale aj na Zombieland alebo na mobilný titul Ultimate Sackboy. Uzavreli sme to menším titulom Last hero of Nostalgaia.  

Bližšie sme sa pozreli aj na Resident Evil 4, zatiaľ aspoň na jeho úvod.

 

Z hardvéru sme sa pozreli na MSI Meg Trident X2 desktop, ale aj na Samsung Galaxy S23 mobil. Pridali sme aj test Panasonic TV konkrétne 42" OLED verzie.

Plus pozreli sme sa, aké hry prídu v marci a aj aké filmy a seriály dostanú premiéry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk