Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese

pridal spacejunker 7.6.2006 o 11:00 pod hry
HRY > NOVINKY >

AWE Games príjemne prekvapili prvou adventúrou And Then There Were None z plánovanej série hier inšpirovaných detektívkami Agathy Christie. Druhou v poradí bude Murder on the Orient Express. Autori nenechávajú nič na náhodu, znovu do vývoja zapojili Lee Sheldona, ktorý sa postará o osobnosti všetkých postáv a napíše opäť dialógy. Práve tento chlapík sa postaral o to, že hra sa držala predlohy, ale na príbeh sa pozrela inými očami ako v originále.

Preto v hre nebudete ovládať priamo belgického detektíva Poirota (mal by ho dabovať David Suchet), zraneného počas lavíny, ktorá vlak na trase Istanbul – Paríž zastaví. Vraždu amerického milionára Mr. Ratchetta s pochybnou minulosťou budete vyšetrovať v koži zamestnankyne vlaku Antoinetty. Autori siahli po takejto zmene kvôli charaktere neomylného detektíva, ktorého vyprofilovali knihy. Ak by ho nechali ovládať hráčom, bol by to odklon od charakteru popísaného v knihách. Preto nechali pracovať v teréne amatéra a Poirota pripútali po celú dobu na lôžko.

Je síce bezmocný, ale postup vo vyšetrovaní si vždy rád vypočuje a dokonca aj poradí. Týmto by sa malo zamedziť blúdeniu v hernom prostredí a v spojení s možnosťou preskakovať z jednej lokácie do druhej sa eliminuje frustrovanie z prechádzania už preskúmaných obrazoviek. Veľká časť hry sa bude odohrávať vo vlaku, ale vykuknete aj do zasneženej krajiny a na začiatku sa budete pohybovať na vlakovej stanici. V Orient Exprese sa pozriete do spiaceho, jedálenského, nákladného vozňa, skrátka budete mať čo preskúmať.

Ako to už býva nepísaným pravidlom v detektívkach Agathy Christie, každý je podozrivý a navyše má solídny motív. Postavy by mali tentokrát mať vlastné úlohy. Budú jesť, prezliekať sa počas dňa, tváriť sa a chovať prirodzene. Nebudú iba nečinne čakať na vás, kým ich začnete spovedať. K plynulosti vyšetrovania pomôže menší počet slepých uličiek a bočných úloh. Hra bude vrcholiť viacerými zakončeniami, vrátane pôvodného a jedného úplne nového.

Update: do galérie boli pridané nové obrázky, ktoré zachytávajú Istanbul pred odchodom Orient Expresu zo stanice.





Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese Poirot nevyšetrí vraždu v Orient Exprese
Páči sa mi!






PC

Vývoj: The Adventure Company / AWE Games
Štýl: Adventúra
Dátum vydania:  november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk