UFO: Afterlight informácie a obrázky

pridal uni 24.10.2006 o 12:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

UFO: Afterlight je ďalšou hrou z taktickej série od českej spoločnosti Altar Games. V hre budete mať pod kontrolou jedinú základňu so sortimentom budov a mužstvom, kde nájdete členov zručných vo vojenskej oblasti, inžinierstve alebo vede. Častá je kombinácia týchto zručností. Väčšina misií vyžaduje v teréne inžiniera, ktorý zabezpečí opravu a technické veci. Zranenie alebo smrť skúseného inžiniera môže mať negatívny dopad na vašu produkciu. V novom UFO ovládate menšiu skupinu postáv, ale ich vývoj je o to precíznejší, majú rôzne povahy, osobité životné príbehy a dokonca aj hlasy.

Výskum prebieha podobne, ako v predošlej časti a jeho súčasťou sú aj debaty vašich vedcov o tom, na čo je vhodné sa zamerať. Hra má pozmenený manažment posádky a jednotlivé súčasti, ako tréning, vytvorenie tímu, výzbroj majú osobitné menu, takže už sa nemôžete spoliehať na jednoduché kliknutie pravým tlačítkom myši, po ktorom uvidíte, čo má postava vo výbave.

Zaujímavé zmeny sa týkajú surovín. Teraz ich v hre nájdete viac, ale ich využívanie je zjednodušené. Za jednotlivé položky neplatíte presne stanovený počet, no musíte dosiahnuť istú úroveň príjmu vybraných zdrojov. Napríklad na baraky vám stačí nízka úroveň požadovanej suroviny, ale na inú budovu už médium.

Zmeny sa týkajú aj interface v taktickom režime, ktorý obsahuje menej ikon s povelmi a ukazuje len toľko okienok, koľko ľudí máte v akcii. Ak zasiahnete člena vášho tímu, môžete mu spôsobiť vážne zranenie, preto treba zvažovať útoky na nepriateľov v dosahu. Viac priestoru dostávajú zbrane na boj zblízka a špecifické sú aj odevy. Nejedná sa len o obrannú hodnotu, ale aj rýchlosť pohybu a mobilitu. Napríklad so základným výstrojom sa nebudete môcť ani skrčiť, ani zaľahnúť.

Lokalít v hre bude podstatne menej, ale údajne sa jedná o precíznejšie spracované prostredia a rozsiahlejšie plochy, takže by to malo byť skôr pozitívom. Kvalitnejšia má byť aj AI. Grafika bude podobná ako v UFO: Aftershock, ale očakávajte rôzne menšie vylepšenia, ako dokonalejšie modely a animácie a viac rozlíšení. Hra vyzerá nádejne, no na konečný výsledok si ešte chvíľu počkáme. Zatiaľ si pozrite aktuálne, podľa tvorcov už novembrové, obrázky.





UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky UFO: Afterlight informácie a obrázky
UFO: Afterlight informácie a obrázky  UFO: Afterlight informácie a obrázky  UFO: Afterlight informácie a obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Cenega / Altar Games
Štýl: stratégia / ťahová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. február 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (1)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19868)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk