Test Drive Unlimited PC look

pridal saver 30.1.2007 o 20:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pozrel som beta verziu Test Drive Unlimited pre PC a musím konštatovať, že PC verzia je rovnako dobrá ako Xboxová, len má ešte pár problémov s framerate. Teda, ako zvyčajne pri Xbox360 konverziách, Nvidia karty majú zrejme problém a na GF 7600 ide hra okolo 25 fps pri 720p (aj keď s rozlíšeniami sa to veľmi málo mení) s vypnutým HDR a najvyššími detailami (tie rovnako nemajú vyplyv na framerate). Zatiaľ neviem, ako to funguje na kartách ATI, ale hádam to do final verzie pre Nvidie zoptimalizujú. Pre porovnanie grafiky, 9. obrázok je s HDR, 10. obrázok bez HDR, 11. low detaily, 12. stredné detaily, 13. high detaily. Ako som spomínal, detaily sa neoplatia znižovať, HDR rozbije framerate na polovicu a to, čo s framerate spravil antialiasing, ani nechcite vedieť. Skúšal som to na Core 2 Duo, ale procesor to zaťažilo len na 30 %, takže tam problémy určite nebudú ani pri jednojadrových procesoroch.

Až na rýchlosť grafiky ide hra bez problémov, rýchle loadingy, plynule streamovanie obrovského ostrova, kvalitné textúry, detailne prepracované vozidlá a na ovládanie klávesnicou, ovládačom, alebo volantom sa tiež zrejme nikto nebude sťažovať. Zvuková stránka je tiež kvalitná.

Ak neviete hra ponúka kompletne virtuálne prepracovaný ostrov Oahu s tisíckami kilometrov ciest, stovkami pretekov s rôznymi náplňami, ako okruhy, z bodu do bodu, rýchlosť, stopár, odvezenie auta z určitého miesta na iné bez poškodenia atď. Za všetky splnené úlohy dostávate peniaze a kupujete nové autá a aj domy, kde bývate a kde si ukladňujete svoj vozový park. Toto sú len single playerové možnosti, ďalšie stovky závodov sú v multiplayeri, ktorí je priamo s ostrovom previazaný a teda, ak hráte pripojený na sieť, vidíte aj pri voľnom pohybe po ostrove ostatných hráčov, môžete ich vyzývať, navštevovať kluby atď. Okrem stovky rôznych značkových áut nechýba ani desiatka motoriek.

Hra vychádza v EU začiatkom marca, v US o dva týždne.





Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look Test Drive Unlimited PC look
Test Drive Unlimited PC look  Test Drive Unlimited PC look  Test Drive Unlimited PC look
Test Drive Unlimited PC look
Páči sa mi!

Zaradené pod: nvidia, xbox, ati






Xbox 360
PC
PS2
PSP

Vývoj: Eden Studios / Atari
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk