Cryostasis mrazivá survival akcia

pridal spacejunker 7.5.2007 o 17:11 pod hry
HRY > NOVINKY >

Bez debaty najokupovanejší stojan na minulotýždňovej akcii Prague-N-Play bol ten s nadmieru ambicióznou FPS akciou Cryostasis. Pôjde o mrazivú drámu medzi kapitánom a jeho loďou. Prečo mrazivá? Cryostasis vás zavedie na starý nukleárny ľadoborec Severný vietor (North Wind), ktorý uviazol v ľade pred mnohými rokmi, tak ako aj celá jeho posádka. Na jeho palubu zavítate v koži meteorológa Alexa Nesterova, budete zisťovať, čo sa tu stalo, bojovať s nízkymi teplotami a tým, čo prežilo vo vnútri pekelného mrazu.

Znie to ako Lost Planet mixnutý s Cold Fear? Nie ste ďaleko od pravdy, z prvej menovanej si požičiava health bar premietnutý do aktuálnej teploty tela a okolia. Na to, aby ste prežili potrebujete zdroje tepla a chvíľu sa pri nich zohriať, čím si vlastne doplníte život. Čokoľvek, čo vyžaruje teplo, aj obyčajná žiarovka, má vplyv na prostredie. Zapnite silné svetlo a z oceľových stien začne pomaly miznúť námraza. Zdroje tepla nevplývajú iba na vás, ale aj na okolie. V hľadaní odpovedí na mnohé otázky budete bojovať predovšetkým s počasím a presným načasovaním. Stačí jedna zle zvolená odbočka a už sa ku kachliam nedostanete (zmrznete vo vetre) a môžete skúšať znovu.

Cryostasis nevyniká iba desivou atmosférou blízkou hlavne survival hororom a strachom o vlastnú smrť, ale aj špecialitou v podobe schopnosti Mental Echo. Pomocou nej sa môžete vkradnúť do mysle iných postáv a v minulosti zmeniť ich činy na lodi, keď ešte žili. Hra sa bude celá odohrávať iba na palube lode, čo je rozhodne veľké plus, ale iba v prípade, že sa autorom podarí zachovať výbornú atmosféru počas celej hry. Počas vašich potuliek narazíte na 7 NPC postáv, ktoré vám pomôžu pochopiť haváriu ľadoborca.

Cryostasis rozhodne zaujal a to bol k dispozícii iba ranný kód, navyše neohrabaný a nestabilný. Pocit samoty, mrazivá atmosféra zdanlivo opusteného vraku lode a získavanie tepla budú patriť medzi hlavné prednosti ambicióznej survival akcie. Kto by to všetko od tvorcov ľahko nadpriemerného Vivisector: Beast Within čakal, však?





Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia Cryostasis mrazivá survival akcia
Cryostasis mrazivá survival akcia  Cryostasis mrazivá survival akcia  Cryostasis mrazivá survival akcia
Cryostasis mrazivá survival akcia  Cryostasis mrazivá survival akcia  Cryostasis mrazivá survival akcia
Cryostasis mrazivá survival akcia
Páči sa mi!






PC

Vývoj: 1C Publishing / Action Forms
Štýl: akcia / survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20029)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk