Elektrizujúca akcia inFamous

pridal spacejunker 20.12.2008 o 12:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Akčná adventúra inFamous má toho veľa spoločného s pripravovaným Prototype, komiksovo ladeným Crackdown a Silou nabitým Force Unleashed. IGN v dojmoch z hrania označuje túto hru za špičku s najbohatším animačným systémom, ktorá by nikomu rozhodne nemala ujsť. Celá sa odohráva v meste Empire City, kde dôjde k výbuchu a rozšíreniu nákazy. Aby sa zabránilo epidémii, vláda sa rozhodne vyhodiť do vzduchu mosty spájajúce mesto s ostatkom sveta.

Pri explózii, ktorá zrovnala so zemou niekoľko mestských blokov, bol aj poslíšek Cole. Po dvojtýždňovej kóme sa preberie v nemocnici a cíti, že s jeho telom niečo nie je v poriadku - je nabité elektrinou. Jediný hlas mesta Jacker, ktorý pirátsky vysiela do všetkých štvrtí napojených na elektrický prúd, ho obviňuje z teroristického útoku a označí ho za strojcu výbuchu. Príbeh dávkovaný cez komiksové koláže vám predstaví aj spoločníkov - Trish, priateľku Colea a Zeke, najlepšieho kamoša, ktorý sa sem tam aj vydá s vami do terénu.

InFamous sa ovláda ako ktorákoľvek iná 3rd person akcia, Cole sa môže kamkoľvek vyškriabať, zoskočiť z akejkoľvek výšky a pád zužitkovať na vyvolanie tlakovej vlny, ktorá zraní každého v dosahu. Čím vyšší pád, tým dlhšie sa vlna nabíja. Z iných schopností dokáže strieľať granáty, elektrické výboje na diaľku, koncentrovať ich a vyvolať reťazovú reakciu; po zabití jedného cieľa preskočí na druhý. Vyzbrojený je takisto neodmysliteľnou telekinézou. Akékoľvek zbrane sú mu cudzie, jeho nabité telo mu znemožňuje vziať do rúk strelnú zbraň, pretože by munícia sama explodovala v zásobníkoch.

Cole sa v boji proti Reaperom, zmutovaným obyvateľom, zlodejom, feťákom a kriminálnikom vyčerpáva a potrebuje sa dobíjať napríklad opretím o transformátor a vycucaním energie z neho. Zdrojom energie budú aj rôzne stĺpy, zariadenia a iné. Vo vybraných lokalitách však takúto možnosť Cole nebude mať a budete musieť vymyslieť spôsob, ako sa cez ňu dostať. V inFamous funguje krytie za každú prekážku, spolupráca s kolegom v teréne na odlákanie protivníkov a využívanie prostredia vo váš prospech; usmaženie nepriateľov zásahom do stĺpu elektrického vedenia napr.

Preview na IGN popisuje dve misie - zaistenie debny s jedlom zhodenej zásobovacím lietadlom na námestí plnom nepriateľov a oslobodenie rukojemníkov z idúceho vlaku. Nepadla ani zmienka o tom, ako sa bude meniť charakter hrdinu dobrými a zlými skutkami ani náplň a počet vedľajších misií.





Elektrizujúca akcia inFamous Elektrizujúca akcia inFamous
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / Sucker Punch
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 29. máj 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19573)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk