Diablo III v aréne

Niečo viac o lovcovi démonov a neľútostných PvP bitkách vo vyhradených priestoroch.

pridal uni 25.10.2010 o 11:31 pod hry
Diablo III v aréne

HRY > NOVINKY >

Blizzard plánuje pre Diablo III rôzne novinky, napríklad mnohí hráči určite uvítajú možnosť vzájomne sa stretnúť nielen pri putovaní krajinou, ale aj v PvP arénach, kde si zmerajú sily. Túto možnosť vývojári predviedli na uplynulom Blizzcone, kde boli hrateľné tri z piatich postáv, wizard, barbarian a witch doctor. Boje sa týkajú jednotlivcov alebo dvoch dvoj alebo viacčlenných tímov. Arény sú vymedzené priestranstvá, kde majú hráči sťažené podmienky rôznymi prekážkami a v polovici kola si môžu doplniť život liečivami, ktoré sa objavia uprostred bojiska. To je jediný možný spôsob doliečenia v aréne.

  Diablo III - PvP Arena

Postavy v aréne majú okrem svojich tradičných zručností aj možnosť využitia pomocných aktivít, šprintu, či teleportu. Tiež schopnosť oslobodiť sa od nepriaznivých efektov, ktorá ale vyžaduje dlhší čas na ďalšie použitie. V hrateľnej prezentácii sa postavám nedala upravovať výbava pred vstupom do arény, ale podľa vyjadrení tvorcov hráči zrejme budú môcť použiť všetky osvojené kúzla a výstroj. Dosiahnuť férové boje by ale bolo jednoduchšie bez takejto možnosti, sily postáv treba ešte tak-či tak vybalansovať. S PvP arénou bude spojený matchmaking, rebríčky a hodnotenia výkonov.

Novú postavu, demon hunter, sme vám už predstavili a tak len doplníme, čo o nej zatiaľ vieme. Jedná sa o hrdinku, ktorá baží po pomste namierenej voči démonom, čo zabili jej rodinu a priateľov. Postava sa orientuje na strelecké schopnosti, kde si vyhutnáme dve kuše súčasne, ale ovláda aj zabijácke techniky. Sortiment jej schopností zahrňuje výstrel gule na remeni (bola shot), ktorá sa ovinie okolo protivníka a exploduje a to v dvoch variáciách. Z obkľúčenia sa postava vymaní tieňovým akrobatickým kotúľom (vault), tak ako sa barbar premiestni skokom a čarodejník teleportom. Na protivníkov platí aj pasca z bodcov (spike trap), explozívne granáty a multishot, s početnými šípmi vystrelenými súčasne na okolité kreatúry.





Diablo III v aréne  Diablo III v aréne  Diablo III v aréne
Diablo III v aréne  Diablo III v aréne  Diablo III v aréne
Diablo III v aréne
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Blizzard Entertainment / Blizzard
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. máj 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20168)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk