Týždenník 028 - Battlefield 4, ComicCon

Hviezda ComicConu je Deadpool, úspešný mod DayZ sa veselo kopíruje, Battlefield 4 je potvrdený.

pridal spacejunker 22.7.2012 o 10:39 pod informácia
Týždenník 028 - Battlefield 4, ComicCon

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Jedna vždy zatieni ostatné bez ohľadu na deň, v ktorý sa dostane von. Táto mála v názve štvorku a rozpútala peknú diskusiu o tom, či dozrel čas na pokračovanie série Battlefield alebo nie. EA však chystá Battlefield 4, čo potvrdil komentovaný multiplayer trailer k Medal of Honor: Warfighter, ku ktorému sa objavili už aj hardvérové špecifikácie. Predobjednávkou si zaistíte prístup do beta verzie, nebude to však jediný spôsob, ako sa zapojiť do bojov. Beta by mala bežať od októbra 2013. 

DICE a EA fanúšikov ubezpečujú, že Battlefield 3 neodznovilo, ale plánujú ho podporiť minimálne ešte tromi DLC, pričom posledný vychádza až v marci budúceho roka. Ten najbližší - Armored Kill - bude mať najväčšiu mapu v histórii série a obrovské boje mechanizovanej techniky. Mrknite na výbušný trailer:

Nepatrí medzi komiksovú elitu, nemá za sebou sto reštartov, desiatky minisérií ani meno, ktoré by vzbudzovalo medzi superhrdinami rešpekt. Má však niečo, čo ostatným svalovcom chýba. Priamočiary, ostrý humor a hlášky, pri ktorých aj Spider-Man bledne závisťou. Deadpool je zabijak s hubou, ktorú nezavrie. A teraz má vlastnú hru, hru, ktorú si sám promuje. Veď načo by to robil Activision? 

Minulý víkend skončil najväčší ComicCon a Deadpool aspoň u mňa boduje na celej čiare. Dodnes nezabudnem na fór z Marvel Ultimate Alliance, keď svojim kolegom v elasťákoch vravel, že je čas založiť kapelu, v ktorej by vokály prebrala Storm a basu Wolverine. 

Na komiksovej vlne sa zviezla aj hra Marvel Avengers, ktorej príslušnosť žánru bojoviek tak trochu podkopáva fakt, že bude pre Kinect. V Universal Studios chystajú na Halloween špeciálne atrakcie v štýle Silent HIll. Dozvedeli sme sa, čo dostaneme k predobjednávke Need For Speed: Most Wanted aj čo všetko bude v špeciálnej edícii Assassin's Creed 3. 

Meno Tom Hanks nesie nová hra pre mobily Electric City a vychádza z rovnomenného TV seriálu. NASA vás pre zmenu naučí pristávať s modulom na Marse pomocou Kinectu. Prvé dva diely Yakuza vyjdú v HD kolekcii a ArenaNet uvoľnili renderované intrá ku každej rase z Guild Wars 2. 

Resident Evil 6 bude mať tri kampane s tromi dvojicami postáv, každá bude podľa slov Capcomu mať štýl hrateľnosti. A aby sme nehovorili do vetra, trojica gameplay videí je najlepším dôkazom. Dynamická akcia sa mieša s pomalým postupom. 

O zombíkoch bude aj WarZ, inšpirovaná populárnym modom DayZ pre Armu II. Pôjde o MMO hru so survival komponentom a vašou úlohou bude prežiť vo svete plnom zombíkov. Zaobíde sa bez mesačných poplatkov a prisľúbený je aj prísun herného obsahu zadarmo. 

Na trhu sa objavilo herné spracovanie letnej Olympiády, nemohli sme London 2012 obísť bez recenzie. Posadili sme sa ďalej za volanty kamiónov v Scania Truck Simulator, vrátili sa do Zoo s Kráľom Julienom a tučniakmi v Madagascar 3, prevetrali vrtuľové stroje vo World of Warplanes a pripravili aj dojmy z prezentácie The Elder Scrolls Online. Ako bonus sme zverejnili najdlhšiu videorecenziu - Max Payne 3. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20170)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk