Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Apocalipsis
pridané 23.4.2018
PC
6.0 Nezávislá adventúra, ktorá pripomína Samorost alebo Machinarium, zaujme spracovaním, no hrateľnosť už taká pôsobivá nie je.
Detective Pikachu
pridané 20.4.2018
3DS
6.0 Pokémon séria sa dočkala úplne odlišného spin-offu, ktorý známe elektrické zvieratko zmení na Sherlocka Holmesa.
Beast Quest
pridané 19.4.2018
PC
PS4
Xbox One
6.0 Beast Quest poverí hráčov oslobodzovaním bájnych tvorov, ktoré treba najskôr poraziť v boji. Presne tak ako v literárnej predlohe. Nemusí to však stačiť každému.
Hellblade: Senua's Sacrifice
pridané 18.4.2018
Xbox One
PS4
8.0 Skvelá, príbehom hnaná introspektíva do utrápenej mysle, ktorá trpí psychózou, vás pohltí, avšak časom môžu na povrch vyplávať jej nedostatky. Teraz už aj na Xbox One.
The Long Reach
pridané 18.4.2018
Xbox One
Switch
PC
Xbox One
PS4
6.5 Hororová pixel-art adventúra ponúkne dobre známu tému, no s niekoľkými nie prevarenými nápadmi. Autori však mohli na hre zapracovať ešte viac.
Monster Energy Supercross: The Official Videogame
pridané 17.4.2018
PS4
6.5 Motokros možno nie je taký rozšírený a obľúbený, ale to neznamená, že sa nemôže dočkať zaujímavej a zábavnej hry. Od Milestone...
Crossing Souls
pridané 16.4.2018
PC
7.5 Partia tínedžerov v príbehu s paranormálnymi javmi pripomína seriál Stranger Things, ale hra obsahuje aj odkazy na klasické filmy a vracia sa do osemdesiatych rokov.
World Conqueror X
pridané 16.4.2018
PC
Switch
7.0 Prostredníctvom Switchu si ku konzolovým hráčom hľadá cestu ďalší titul, ktorý sa na konzolách bežne nevyskytuje. Ako dopadol malý pokus o grand stratégiu?
PUBG Mobile
pridané 13.4.2018
Mobil
iOS
Android
9.0 Mobilná verzia multiplayerového hitu je už dostupná a prekvapivo ponúka širšie možnosti ako pôvodná PC verzia.
Bravo Team
pridané 12.4.2018
PS4
PS VR
4.0 Po hororových vodách a detektívke to Supermassive Games skúsili s taktickou akciou, no zjavne sa tam necítia úplne doma.
God of War
pridané 12.4.2018
PS4
PS4 Pro
9.0 Jedna z najočakávanejších hier tohto roka nesklamala, no úplne obrátila naruby to, čo ste si o tejto sérii doteraz mysleli.
Into the Breach
pridané 11.4.2018
PC
7.5 Malá veľká ťahová stratégia skrýva pod skromným zovňajškom prekvapivé taktické možnosti a originalitu. Pri dlhodobom hraní už upadá do stereotypu, ale napriek tomu je jedinečná.
Secret of Mana
pridané 11.4.2018
PS Vita
PC
PS4
6.5 25-ročná klasika si chce s odstupom času znovu získať svojich priaznivcov na aktuálnych platformách, ale pôsobí príliš priemerne a archaicky.
Extinction
pridané 10.4.2018
PC
7.0 Sú obrovskí, ale vy ich dokážete postínať jedného za druhým. Obri, ktorí ničia mesto, sú fascinujúcou výzvou, len je škoda, že postup je vždy takmer rovnaký.
Dissidia Final Fantasy NT
pridané 9.4.2018
PS4
7.0 Bojovka, ktorá sa z malého displeja presunula na veľkú obrazovku, ponúka solídne bitky trojčlenných tímov, ale okrem populárnych postáv v nej nič výrazné nenájdete.
Paper Wars: Cannon Fodder Devastated
pridané 9.4.2018
PS4
Switch
6.0 Unikol vám netradičný tower-defense titul o papierových vojnách na PSP a Wii v roku 2011? Teraz máte druhú šancu, navyše vo vylepšenej a rozšírenej edícii.
A Way Out
pridané 6.4.2018
PC
8.0 Herná žánrovka inšpirovaná filmami je šitá na mieru lokálnej kooperácii, v ktorej má najsilnejší dopad a vtedy skutočne oceníte jej asymetrické hranie.
TT Isle of Man: Ride on the Edge
pridané 5.4.2018
PS4
7.0 Viac k simulácii inklinujúce motorky od Kylotonnu nás vzali na známu Snaefell Mountain trať. Padali sme ako hnilé hrušky, ale aj tak to bola skvelá jazda.
Moss
pridané 4.4.2018
PS4
PS VR
8.5 Dokáže malá biela myš napraviť reputáciu VR hier a aj napriek svojej drobnej veľkosti priniesť naozaj veľké dobrodružstvo?
Ken Follett's The Pillars of the Earth
pridané 3.4.2018
PC
8.5 Historický román Piliere Zeme je skvelým čítaním a jeho herná adaptácia vynikajúcou adventúrou.
Genital Jousting
pridané 1.4.2018
PC
Genital Jousting nie je nič pre puritánov. Je to úlet plný mužských pohlavných orgánov s možnosťou porovnávať si ich v strelených minihrách...
Far Cry 5
pridané 29.3.2018
PC
8.5 Far Cry sa vo svojej novej časti vydáva do americkej divočiny, do malého údolia, ktoré ovládol kult. Samozrejme, vy ste jedinou možnou záchranou.
Batman: The Enemy Within - komplet
pridané 29.3.2018
PC
iOS
Android
7.0 Začne to Riddlerom, no skončí to zrodením jedného z najznámejších komiksových zloduchov a do toho všetkého zasiahnete svojimi rozhodnutiami.
Q.U.B.E. 2
pridané 28.3.2018
PC
8.0 Milovníci logických hier majú príležitosť po druhýkrát vstúpiť do kockovaného bludiska, kde vám s hlavolamami pomôžu unikátne rukavice v interaktívnom prostredí.
Total War: Arena
pridané 27.3.2018
PC
7.5 Arena nezapadá do typickej Total War ponuky, no je to nadpriemerná online stratégia pre veľké skupiny hráčov. Zjednodušený systém hry môže mnohých prilákať, ale aj odradiť.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1282 GTA V
recenzia 16.9.2013
1891 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#102


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Omensight - 9 minút z hrania
Omensight - 9 minút z hrania
pridané 24.4. 2018discus0
Príspevky
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
to vazne este niekto dokaze napisat taku sracku, z...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
však to nie je urážka... skús si iba po sebe tie k...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
ono môže byť aj veľmi zlý frame pacing... ale ak m...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
hej no dalsi internetovy hrdina vies ako mi to trh...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
odpusti si urazky...urazam ta sna ja ze si pc guma...
Switch bol hacknutý, bol na ňom rozbehnutý aj...
psp nemalo mat casom uz aku podporu, ked tam kvoli...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
nulovy gameplay ma zelda...nema pribeh, nema quest...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
::->: ::->: ::->: ::->: komentár hoden ps gumy...
Switch bol hacknutý, bol na ňom rozbehnutý aj...
to potom aj rip pre ps4 a vobec celu pc platformu,...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
nie ludske oko vsetko nad 24fps vo videu vnima ako...
Porovnanie Detroit: Become Human v roku 2016 ...
čo konkrétne je na tomto prelomové?inak skús si vš...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk