Metal Gear Solid 3: Snake Eater

PS2
pridal Ifrit 22.7.2006 o 11:38 pod

10


Takže vitajte pri návode na MGS3. Dúfam že vám bude aspoň trochu nápomocný.



VIRTUOUS MISSION

Táto začiatočná misia sa dá brať ako istá forma tutorialu, takže vám asi veľa toho neporadím. Stačí iba ísť džunglou a všetkých uspávať. Nemusíte ani loviť žiadne jedlo-mate totiž 2 Calorie Mate, a to vám bude bohato stačiť. Keď dojdete ku Sokolovi vychutnajte si peknú scénu s Ocelotom a jeho kunpánmi, a potom iba utekajte za Sokolovom na most, kde už na vás čaká The Boss. Po scénke sa už iba vyliečte, a Virtuous mission máte za sebou



OPERATION SNAKE EATER

Táto misia začína v tej istej džungli ale v noci. Smelo sa rozbehnite na sever(rovno). Za chvílu narazíte na The Boss a jej koňa. Vo videu vám vezme vašu jedinú zbraň(ak hráte obtiažnosť very easy tak máte ešte EZ gun). Výbuch ktorý The Boss zapríčiní priláka hliadky, a vy máte len holé ruky,nôž a pár omračujúcich granátov. Posledné 2 menované ale neodporúčam použiť lebo robia dosť veľký hluk. Sú tu 2 možnosti ako ísť ďalej: môžete si dať najvyššiu možnú kamufláž a nenápadne všetkých obísť, alebo využite Snakeove schopnosti CQC.
Tak či tak časom dorazíte ku miestu stretnutia. Po sekvencii sa ráno zobudíte v izbe kde ste našli Sokolova. EVA vám dá 2 pištole-uspávaciu a obyčajnú, preoblečenie za vedca, a potom zdrhne keď zbadá že sa blíži Ocelot.

OCELOT UNIT

V žiadnom prípade nozostávajte v izbe kde začínate. Začnú do vás totiž hádzať granáty. Uniknite buď oknom alebo dverami v podlahe kade unikla EVA. Lepšia bude asi druhá možnosť. Dostanete sa tak do suterénu. Preplazte sa do južnej časti budovy, tak aby ste videli ich nohy, a hoďte pod nich pár stun grenade. Týmto spôsobom by ste mali odstrániť 5 zo 7. To znamená že zostávajú dvaja. Jeden z nich sa nachádza na streche a druhý sa prechádza po dvore. Prejdite nenápadne k výbušným sudom a skopnite jeden dole kopcom. Zostáva posledný. Bežte rýchlo k rebríku a vylezte na strechu. Teraz môžete posledného zastreliť alebo len omráčiť. Nasleduje kratšia scénka s Ocelotom ktorý nakoniec prchá preč.

Ďalej prejdite otvorenou bránou cez bažiny plné pascí a dorazíte k Ocelotovi.

OCELOT

V tomto súboji je dôležité aby ste sa kryli za skaly a stromy. Ocelotové strely sa ale odrážajú, takže nestrácajte čas a keď sa vám naskytne príležitosť začnite strielať. Odporúčam pištoľ alebo AK-47. Pokúste sa mu zostreliť klobúčik- vtedy si poňho pribehne a vy máte možnosť poriadne to doňho nastrielať. Alebo zostrelte včelie hniezda nad jeho hlavou. Dajte ale pozor, keď zistí že nehráte fér začne strielať hniezda aj na vašej strane. Ak hráte hru po druhykrát, a máte Single Action Army, môžete si zahrať s Ocelotom férovku.Začnite s ním točiť a za chvílu sa k vám pridá.

Po súboji utečiete pred včelami do jaskyne kde na vás čaká prvý týpek z legendárnej Cobra Unit The Pain.

THE PAIN

The Pain ovláda umenie kontrolovať svoje vycvičené včely na bojové účely. Najprv po vás bude hádzať včelie granáty a potom si odkiaľsi vytiahne Thompsona. V jaskyni je veľa vody takže sa prehoďte do vodnej kamufláže a pokúste sa pred ním schovať vo vode. Potom sa nečakane vynorte, vystreľlte doňho pár guliek a zase sa ponorte. Keď stratí polovicu života tak si dá dole masku a začne z úst strieľať včielky
Ak vás náhodou zasiahne rýchlo si ju vyberte a ranu vyliečte, lebo vám bude postupne ubúdať stamina.
The Pain si okrem toho okolo seba robí brnenie zo včiel. Vtedy doňho nestrieľajte lebo je nezraniteľný. Aby ste mu brnenie zničili hoďte doňho granát alebo 2-krát vystreľte z brokovnice.

Keď sa vám ho podarí zabiť, vyjdite von z jaskyne a nasmerujte si to cez rieku do skladiska, kde uvidíte video z Volginom,The Boss a ostatnými. Uvidíte aj 2 vaších ďalších nepriateľov The Fear a The End.

Po ukážke si to nasmerujte cez Ponizovje warehouse (vezmite thermal googles) do džungle, až kým neprídete ku Graniny Gorki Lab. Podplazte sa cez dieru v plote, a potom aj cez malý otvor v stene (pozor na psa). Keď už budete vo vnútri, oblečte sa do šiat vedca (nezabudnite si dať na tvár NO PAINT). V tomto prestrojení sa môžete v kľude prechádzať po celej budove. Nerobte ale veci ako kotrmelce a plazenie sa, a v žiadnom prípade nikoho nemláťte. Ak vás bude strážnik podozrievať, nikam neutekajte, a zostaňte stáť na mieste. Chvíľu si vás bude obzerať, a potom povie že sa máte vrátiť do práce. Inak je to ale s vedcami. Tí ľahko spoznajú že nie ste ich kolega, a spustia alarm. Neukazujte im preto tvár. Oplatí sa preskúmať celú budovu, nájdete kopu užitočných aj menej užitočných vecí. Keď sa už vybláznite, choďte na 1. poschodie veľkej haly. Potom dole schodmi, a rovno po chodbe. Nezabudnite si vziať cig spray. Prídete do izby s vedcom, ktorého bude najlepšie uspať cigaretov. Ďalej je tu izba s 2 vedcami. Tích taktiež uspite a choďte ďalej. Zistíte že Sokolova premiestnili do Groznyj Grad, takže sa vráťte tou istou cestou späť. V džungli na vás však už čaká The Fear.

THE FEAR

V prvom rade si na začiatku boja vyberte otrávený šíp v nohe, inak by ste asi ťažko mohli bojovať. The Fear používa nejaký druh neviditeľnej kamufláže, takže si nasďte thermal googles. Nezostávajte na mieste, inak budete ľahký terč. Pozor však na pasce. Ak máte TG tak ich budete bez problémov vidieť. Fear skáče zo stromu na strom takže využite šancu keď není v pohybe. Keď používa kamufláž tak sa mu míňa stamina. Vtedy na vás prestane útočiť, a pôjde si zohnať niečo pod zub. Vtedy máte šancu, avšak iba keď ho nájdete. Ďalšou možnosťou je zabiť jednu z červených žiab ktoré sa v tejto oblasti nachádzajú. Keď Fearovi dôjde stamina, pôjde jednu zožrať. Nevie ale že je jedovatá. Najprv sa začne váľať po zemi, a potom si odskočí sa vyzvracať . Keď náhodou nemáte dosť batérii na TG, môžete ho zbadať podľa elektriny ktorá bude po ňom behať. Nezabudnite sa oliečiť keď vás zasiahne, jed je totiž veľmi jedovatý.

Keď ho už zabijete tak choďte naspäť do skladu. Tentokrát budú jedny dvere otvorené. Pokračujte ďalej lesom, odstráňte pár hliadok, a prídete do hustej džungle kde si to rozdáte z veteránským sniperom menom The End.

THE END

Ak nemáte dosť trpezlivosti, tak pre vás bude tento boss utrpením. Tento „dedek“ má absolútne dokonalú kamufláž, takže není šanca že ho voľným okom zbadáte. Vy v otázkach kamufláže tiež nezaháľajte, a dajte si ju najvyššie(leaf + woodland). Schovajte sa niekde do trávy, a prečítajte si tento „návod“ . Táto husto zarastená oblasť sa delí na 3 časti: južnú, severnú, a západnú . Ak ešte nemáte sniperku, zájdite (tak aby vás end nevidel) do budovy v južnej časti lesa. Ak ju už máte, zdržiavajte sa na miestach kde vás nevidí. Aj keď end má niečo cez 100 rokov, nedúfajte že sa mu stamina rýchlo minie. V prvom rade ho musíte nájsť. Na mape sú krúžkom označené oblasti z ktorých už sniperoval. Jednoznačne sa bude nachádzať na jednom z tíchto miest. Použite thermal googles, alebo mikrofónom zachyťte jeho dychčanie. Stále si opakuje „this is the end“. Ak sa dlho nič nestane, tak si dá krátkeho šlofíka. Keď vás „náhodou“ objaví, niečo povie, a vystrelí na vás. Jeho strely sú našťastie iba uspávacie, postupne vám začne odchádzať stamina, až sa vám zatmie pred očami. Nezabije vás to, ale end vás odnesie naspäť do Graniny Gorki Lab. To je podľa mňa ešte horšie ako smrť, ísť celú tu cestu odznova. Takisto vás odnesie keď si zasaveujete, vypnete hru, a znovu naloadujete. Takže keď vás trafí, vyberte si z tela nožom šípku, a niečo zjedzte. Nachádza sa tu mnoho rôznych vecí, ako napríklad zajace, hady, huby,... Sú tu aj 2 chutné kozy, ale pozor na nich, lebo kopú .

Keď ho porazíte, choďte do tunela na severe ktorý bol predtým zakrytý vetvičkami.Nič zlé vás tu nečaká, len dlhé (fakt dlhé) lezenie rebríkom. Keď sa vyštveráte hore, ocitnete sa v horách. Oblečte si kamufláž choco chip + desert.
V prvom úseku sa nachádza iba pár osamelých strážnikov, a jeden z bazukov. V druhom je ich o niečo viac + helikoptéra. Tá vás uvidí len keď spustíte poplach. Ak sa tak náhodou stane, hoďte 1 chaff grenade, aby ste zablokovali rakety, a bežte sa niekam schovať. Ak si to s ňou predsa len chcete rozdať, tak iba z RPG-7. Choďte stále rovno, až dorazíte ku starej chatrči, kde vám EVA dá kľúč od dverí do podzemného tunela. Vráťte sa naspäť ku dverám ktoré boli predtým zamknuté. Pozor ale na hliadky ktoré majú teraz plameňomety. Prejdite tunelom, v ktorom sa nachádza posledný člen Cobra Unit.

THE FURY

Major Zero vám povie že si máte dať nočné videnie, mne to však pripadá dosť zbytočné, vidieť stačí obrysy chodby, plamene myslím postačia ako dobré osvetlenie. Najprv si vezmite nôž, a pokúste sa k nemu nejak dostať. Prerežte mu jeho nehorľavý oblek, aby plamene ubližovali aj jemu. Alebo ho nalákajte k výbušným sudom, a prestrelte ich. Tak či tak mu nejako roztrhnite oblek. Ďalej si buď vezmite sniperku a schovajte sa niekde kde vás neuvidí, alebo behajte po chodbách, a keď sa vám naskytne príležitosť strieľajte. Ak začnete horieť, prezlečte si rýchlo uniformu, alebo sa kotúľajte po zemi. Keď Fury začne odpočítavanie, radšej rýchlo zmiznite preč. Inak by ste mohli utrpieť niekoľkonásobné popáleniny.

Ďalej vylezte rebríkom hore do pevnosti Groznyj Grad. Musíte sa dostať do západného krídla kde sa nachádza Sokolov. Prístup tam má ale iba Volgin a jeho milenec Raikov. Takže sa musíte dostať najprv do východného krídla a ukradnúť Raikovovi jeho uniformu. Choďte teda na sever, až kým neprídete na miesto. Tu sa prezlečte opäť za vedca.. Vyhýbajte sa očiam ostatných vedcov, a pokúste sa lokalizovať Raikova. Keď ho nájdete (dlhé blond vlasy ) , sledujte ho až ku šatniam. Tu ho uspite alebo omráčte. V ukážke ho Snake vyzlečie, a vezme si jeho šaty. Ešte si nasaďte masku, a prestrojenie je hotové. Teraz môžete bez problémov behať po celej oblasti, a do všetkých strkať a mlátiť. Len psi vás môžu odhaliť. Pozbierajte všetky veci naokolo, a vydajte sa do západného krídla. V ukážke vás ale Volgin odhalí, zabije Sokolova, a vás začne mučiť.

Po všetkom tomto sa ocitáte vo väzení, o jedno oko chudobnejší. Ak si chcete zahrať Snakeovu nočnú moru, tak savenite, a znovu naloadujte.
Z celi sú 2 možné cesty von: 1. je jednoduchá. Vyberte si z nohy guľku čo vám strelila The Boss. Ide vlastne o fake death pill. Keď ju v menu použijete, strážnik si bude myslieť že ste mrtvý, a otvorí celu. Vtedy použite revival pill, a zmláťte ho. Nezostávajte v stave falošnej smrti príliš dlho, inak vám už nebude pomoci.
2. možnosť je komplikovanejšia, ale o to zábavnejšia. Strážnik vám pravidelne hádže jedlo. Keď ho vezmete, a hodíte mu ho naspäť, tak ho zje a poďakuje sa vám. Takto to spravte niekoľkokrát po sebe, a začne krátka ukážka, v ktorej bude Snake kecať z strážnikom. Dá vám cig spray čo príde celkom vhod Keď vytiahne fotku, stlačte R1 a zapamätajte si číslo ktoré je na nej napísané. Keď na túto frekvenciu zavoláte, odomknú sa dvere na cele.
Ak zo seba nevytiahnete malú plošticu ktorú na vás dal Ocelot, budú vás neskôr zbytočne otravovať jeho poskokovia. Prídete tak ale o zaujímavú ukážku s Evou.
Nemáte ani žiadne zbrane, a stamina vám teraz rýchlejšie klesá, takže sa nepúšťajte s nikým do boja. Dostavte sa do kanála v severozápadnej časti. EVA vám zavolá že už po vás idú, takže sa ponáhľajte ďalej. Je tu veľa psov, takže pozor. Keď dobehnete ku koncu, Snake skočí z vodopádu.

THE SORROW

Nejde ani veľmi o bossa, iba idete riekou plnou mrtvých rýb a stretávate duchov všetkých ľudí čo ste zabili. Vyhýbajte sa lúčom čo strieľa sorrow, a budete fajn. Ak ste ale prechádzali hrou tak že ste všetko živé strieľali, pripravte sa aspoň na polhodinovú prechádzku. Keď dôjdete na koniec, Snake zomrie, a objavia sa možnosti continue a exit. Nedávajte ani jednu z nich, stlačte L2 a použite revival pill. Vzápätí sa ale Snake prebudí pod vodou, a zistí že to bol všetko len sen.

Teraz sa nachádzate v hustej džungli. Musíte sa dostať pod vodopád, kde sa máte stretnúť s Evou. Ak máte na sebe plošticu bude na vás útočiť Ocelot Unit. Pod vodopádom sa strtnete s Evou, a vráti sa vám všetko vybavenie okrem jedla. Postupujte ďalej chodbou až do groznyj gradu. Vnútri sa snažte vyhýbať vojakom, a dostaňte sa na chodbu medzi západným a východným krídlom. Využite opäť prestrojenie za vedca. Cestou si vezmite zo skrinky s červeným pásom uniformu sneaking, ktorá vám neskôr príde veľmi vhod. Prejdite cez predtým zamknuté dvere do hangáru kde sa nachádza Shagohod. Teraz máte za úlohu poukladať na všetky 4 nádrže s tekutým palivom C3. Dávajte si pozor na vojakov ale aj na technických pracovníkov. C3 umiestňujte vždy tak, aby ich nepriateľské oko nezahliadlo, teda na spodok. Keď všetky bomby nastavíte, zistia že ste tu, a budete si to musieť rozdať s Volginom.

COLONEL VOLGIN

Ide o celkom jednoduchý súboj, treba ale vedieť ako na to. V prvom rade sa rozhodnite či ho porazíte normálnymi zbraňami, alebo uspávačkov. Dostanete tak uniformu cold war, s ktorou na vás vojaci nebudú páliť. Ak sa rozhodnete pre 1. možnosť, odporúčam brokovnicu alebo scorpiona. Volgin je spredu nezraniteľný, a keď sa ho dotknete tak vás to odhodí preč. Takže najprv nič nepodnikajte a uhýbajte sa jeho strelám. Nemajte vybavenú zatiaľ žiadnu zbraň, lebo keď vás trafí, tak strácate 1 zásobník. Vystihnite šancu keď není elektrický, a pomocou ľavého analógu a krúžku ho hoďte o zem. Kým leží, vytiahnite zbraň a vystreľte. Ak chcete získať uniformu, tak ho iba kopnite. Takto to opakujte stále dookola. Niekedy keď vás bude Ocelot povzbudzovať, Volgin sa otočí a začne mu nadávať. Vtedy neváhajte, a streľte ho. Ak používate mk22, tak mierte na hlavu. Takisto keď sa začne nabíjať. Alebo si oblečte masku a Raikovovú uniformu. Vtedy bude Volgin zmätený, a vy ho môžete chytiť. Musíte to ale stihnúť za 5 minút.

SHAGOHOD

Ak ste sa pýtali kedy použijete všetky tie raketomety a guľomety čo ste našli, odpovedám „práve teraz“. Máte totiž nekonečno munície do všetkých zbraní čo máte! Takže po prvé: Shagohod je nezraniteľný, takže nemárnite čas, a sústreďte sa na vojakov okolo. Najprv idete na motorke po základni, potom po rozbiehacej ploche. Ide o čistú strieľačku, takže návod bude pravdepodobne na nič.
Rozhodnete sa že nlákate Shagohod na most kam EVA nakládla C3. Hra vás prepne do pohľadu sniperkov, vy len nájdite nálož, a keď vám EVA povie tak vystreľte.

Nič zvláštne sa ale nestane, a budete si ho musieť podať sami. 1. časť tohto bossa je jednoduchá. Vezmite si bazuku, a streľte do jednej z „vrtačiek“ na spodku. Počkajte kým sa otočí, a streľte mu do zadnej časti. Využite skratku na nabíjanie- 2-krát ťuknite R2. Takto to opakujte až do konca. 2. časť je o niečo zložitejšia. Volgin už stojí na vrchu, a taktiež je spredu nezraniteľný. Vy už nie ste na motorke ale peši. Dá sa robiť to isté ako predtým, ale asi vám už nevystačí munícia. EVA odláka jeho pozornosť takže použite jeden z guľometov v okolí, alebo sniperku. Keď si vás všimne, uhýbajte sa jeho raketám a guľkám, a prejdite popod neho. Potom naňho zozadu vystreľte sniperkov, alebo ktoroukoľvek inou zbraňou. EVA vám občas hodí life medicine alebo instant noodles, ale väčšinou bude len zavadzať. Takže dávajte pozor aby vás nezrazila

Po boji Volgina trafí blesk, a bude konečne po ňom, ale vás budú ďalej naháňať. Takže opäť iba strieľajte. Keď vás EVA upozorní, tak prestreľte spadnutý strom. Po naháňačke ale havarujete, a obidvaja utrpíte vážne zranenia. Takže sa oliečte, a postupujte džungľou. Vždy musíte prejsť istý úsek najprv vy, a potom pomocou trojuholníka zavoláte Evu za sebou. Je zranená, takže stamina jej bude ubúdať strašne rýchlo. Po každých pár krokoch jej musíte dávať niečo zjesť. Dávajte si pozor na kvantá vojakov čo na vás budú útočiť z každej strany, a snažte si šetriť náboje do pištole. Použite radšej mapu aby ste náhodou nezablúdili, a nemrhali drahocennou energiou. Keď dorazíte ku jazeru, už si to „iba“ rozdáte s The Boss.

THE BOSS

Najprv si nasaďte najvyššiu možnú kamufláž (snow+snow), alebo sneaking, z ktorou utrpíte menej škody, a z diaľky vás nebude vidno. Potom si vyberte z backpacku uspávaciu alebo obyčajnú pištol, nosin nagant alebo SVD, thermal googles, a prípadne aj nôž. Tento boss je takisto časovo obmedzený, za 10 minút zhodia na toto miesto bombu, a bude po vás. Na začiatku boja skočte niekde do trávy. Potom choďte na kraj, aby vás nmohla prepadnúť odzadu. Potom sa postavte, a pomocou TG sa ju pokúste lokalizovať. Potom vezmite sniperku, alebo 3-krát po sebe rýchlo vystreľte z pištole, a zase skočte do trávy. Ak si to s ňou chcete rozdať pomocou CQC, tak smelo do toho, ale na 90% vás k sebe nepustí. Ak sa vám to náhodou podarí tak na 70% nad vami vyhrá. Keď vás zbadá, najprv vás upozorní že prichádza, a potom vás začne naháňať. Nepokúšajte sa jej utiecť, beží rýchlejšie. Ak sa k vám raz dostane, bitke nezabránite, a aj keď budete mlátiť do ovládača, tak vás pravdepodobne premôže, a hodí o zem. Keď vám niečo zlomí, alebo vás postrelí okamžite sa vyliečte. V žiadnom prípade nestojte na mieste, keď vás vidí tak musíte byť neustále v pohybe. Keď ju budete sekať nožom alebo päsťami, zvalí sa na zem. Vtedy do nej 2-krát vystreľte, a bežte sa schovať. Keď strieľa zo svojho patriota, alebo na vás beží tak na ňu guľky jednoducho neplatia. Ak sa vám ju podarí poraziť len s mk22, tak dostanete uniformu snake, v ktorej máte na všetkých povrchoch vysokú kamufláž.

OCELOT

Nebojte sa nejde totiž o posledného bossa, toho máte úspešne za sebou, ide len o malý duel z Ocelotom v lietadle. Vy si máte len vybrať jeden Single action army, a vypáliť (ten napravo má v sebe náboj) . Existujú 4 možné zakončenia: Ocelot vyhrá, Snake vyhrá, Snake strelí vedľa, a Ocelot prehrá. Je to jedno ktorá z možností sa uskutoční, náboj je slepý, a Ocelot si z vás len strieľa .

Gratulujem, práve ste prešli hru MGS3. Odomknú sa vám možnosti duel mode a demo theater. Okrem toho máte možnosť zahrať si hru po druhykrát, keď znovu naloadujete. Plus dostanete ešte bonus v podobe SAA, patriota (s neobmedzenou muníciou ) , a uniformu tuxedo.

napísal Ifrit 22.7.2006



Páči sa mi!

10
METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER

PS2

Vývoj: Konami / KCEJ
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 4.3. 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
4.0
| Skull and Bones - 1. sezóna
[pridal SVK-RUSKO-R 14.4.2024 0]
9.5
| Felvidek PC Recenzia
[pridal PaPoČa 9.4.2024 17]
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 4]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk