Bad Day LA

PC
pridal Liam Gallagher 25.8.2006 o 12:50 pod používateľské preview

7.7


Zdrawim . Mlujete krv a hry typu GTA ?? Tak mam pre vas veselu spravičku...vyvojari z Enlight Software sa rozhodli,že zlatej legende (GTA) skusia konkurovať a začali pracovať na hre,ktora pojde natvrdo...slubuje nasilie,krv,čierny humor a to všetko v L.A. . Prsnejšie pojde o hru s nazvom -Bad Day L.A.- a ja som mal možnosť zahrať si demoukažku na tej svojej straej šunečke a teraz vam popíšem moje pocity z hrania trošičku bližšie.


Na začaitok vam načrtnem jednoduchy a bečkovy pribeh tejto hry,ktora sa objavi v pultoch predajni na začaitku buduceho roku. Hlavna postava je bezdomovec a vola sa Anthony...ked jedneho pekneho slnečneho dna opať raz tlači svoj TECO-košik cez dialnicu stane sa niečo neobvykle...do centra dialnice havaruje lietadlo s toxickym odpadom a ludia sa začnu meniť na zombikoch...v uliciach vybuchne panika,prestrelky,rabovačky,atd...proste anarchia,ako sa sluši a patri a ako ju mame radi :)) . Vtedy dostavate do rúk svojho hrdinu vy a hor sa do hrania.Ešte pripomeniem,že v demo ukažke som hral len jeden level (viac možnosti nebolo) a ten je hned prvy a vola sa "Biologicky útok".


Ja som sa najvaic počas hrania baviol prave na hlavnom hrdinovi,Anthonym,ktori hadzal jednu nadavku za druhou..jeho dabing je perfektny a len pre zabavku tu jednu scenku hned aj hodim.

žena : pomooooooc...ti zombici ma xcu zožrať !!

Anthony : hmmm...ani sa im nečudujem !

A dalšie jeho kusky...nefiete,ako napr. zachraniť sterho dedka pred infarktom ?? Anthony ma nato patent..poskakať po bruchu :)))) . No najviac som sa kosil,ked dvihl s ochrankarom strom,pretože pod nim bola zavalena žena...tu zachranil a potom tam privarlil nechtiac toho zachrankara,ktoreho ukazali už len v kaluži krvi :)))))) .KONEEEC. Welke plus pre satiru a čierny humor a ked ho bude tolko aj v plnej hre,tak si to nemožem nehať ujsť. Anthony sa proste od bežnych hrdinov trošičku liši aj psychikou...on proste pomahať nexce..len sa xce dostať do bezpečia,ale neiktore chvilky mu proste nedaju a začne pomahať s hasiacim pristrojom,brokovicou,samopalom,atd :).


Napln misii ma zatial nejako neohurila,ale plna verzia slubuje strelbu z gulometu počas jazdy na aute,ukladanie vybušnin na cesty,zachranvanie civilstov a dalšie a dalšie pochuťky...to všetko ma byť plne humoru a ftipnych zápletok,tak uvidime,čo ostane z tych slubov,ktorymi tvorcovia nešetria.
Ešte musim spomenuť Anthonyho karmu,ktora sa nachadza vpravo hore ja obrazovke. Ide vlastne o to,že ked nerobite dobre skutky,tak sa vam na ukazovateli ukažu smutne smajliky a po prevyšeni limitu vas čaka sladka odmena...nebudu na vas utočiť už len zombici,ale aj hojno civilistov,ktoryms a nepači vaše spravenie. Vraj može zautočiť aj nejaka špecialna jednotka,ale tu som v demo-ukažke nevidel.


Ovladanie tejto hry mi ale nejako nesadlo..postava sa všade zasekava a celo by to aj nejaky zrycleny beh,uklony a samozrejme -crouch-,ktory v deme nebol...no uvidime v plnej verzii. V hre možete nepraitelov zabijať strelnyxmi a aj bodnymi zbranami...pušky,brokovky,samopale,ostre hviezdice,hasaice pristroje a podobne vecičky slubuj zábavu,tak uvidime,ako to nakoniec dopadne. Ma tu byť aj neajak deštruktivnosť okolitych predmetov,tak uvidime. Fyzika tejto hry sa mi ale nejako welmi nelubila...ked pri mne buchlo auto,tak to so mnou nespravilo absolutne nič a len mi odobralo zo života...dokonca ani tomu vybuchujucemu autu sa nič poraidne nestalo,len mu to vyhodilo kapotu.Al nepraitelov bola tiež na bode mrazu a často sa mi zdalo,že na mna uplne zbytočne utočia a časom mi to prišlo trápne. Tvorcovia ale slubuju,že NPC postavy budu mať roznorode stavy,ako napr. strach,smutok,hnev,atd...no uvidime.


Hra je robena na štyl GTA,ale tu je rozdiel hlavne v grafickom spracovani...hra bude obsdahovať plne comixovu grafiku a to,čo som zatail videl,tak ma nejako extra neohurilo...vybuchy aut,strelba sa mi nelubili...ani mi to všetko neprišlo nejako extra zabavne...je sice pravda,že hra obdsahuje široku paletu farieb,ale to k dokonalosti nestači.

Na druhej strane ma neoslnilo ani ozvučenie hry...zatial čo dabing je prijemny ostry,zvučny a zábavny,tak ozvučenei nabojic z brokovky,samopalu a vybuchujucich predmetov mi prišlo smiešne...dokonca sa mi zdalo,že sa dialogy a hlašky okolitych ludi až priliš často opakovali a to mi zabavne neprišlo. Chápem,že je to ešte len demo,ale prave tym demom,by sa mali xcieť tvorcovia hry ukazať,či nie ?? Ešte spomeniem,že počas hrania sa tu ozvala len raz nejaka hudobna zložka,čo je tiež dosť malo...a ked ešte k tomu pofiem,že hudbna mi prišla taka,ako keby som hral nejaky romanticky pribeh,tak to tiež nebude pre hru velke plus :( .


No...titulu určite nebude chybať poraidna relama,pretože čo je v dnešenej dobe kontroverzne a zle,tak to je najvyhladavanejšie...otazkou ale ostava,že kolko slubov su schopni tvorcovia dodržať. Som zvedavy,či zabava a humor hre ostanu do samotneho konca. No...kto vie...možno že to prekona aj samotne GTA !!!No nič...wed nakoniec všetko uvidime/zahrayeme.


Tešim sa na

-Satiru a čierny humor.
-Kvalitu v štxle GTA.
-Zábavu na niekolko hodín.


Nexcem v hre

-Tak nedoalednu comixovu grafiku.
-Blbe ovladanie.
-Slabe ozvučenie hry.


Liam Gallagher
Dont Believe The Truth

napísal Liam Gallagher 25.8.2006



Páči sa mi!

7.7
BAD DAY LA

PC
Xbox

Vývoj: TMIEC / Enlight
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
4.0
| Skull and Bones - 1. sezóna
[pridal SVK-RUSKO-R 14.4.2024 0]
9.5
| Felvidek PC Recenzia
[pridal PaPoČa 9.4.2024 17]
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 4]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk