GTA IV

Používateľská recenzia

PS3
pridal nnaeS10 9.8.2014 o 9:04 pod recenzie

9.0


Keď som si prvý krát pustil hru Grand Theft Auto IV tak som bol trochu sklamaný. Ale po chvílke hrania ma hra uchvátila. Ako aj po príbehovej stránke, tak po grafickej aj hrateľnej stránke.

GTA IV je ako všetci jeho predchodcovia. Zavolajú vás na misiu, prídete, urobíte nejakú tú nelegálnu činnosť a dostanete za odmenu peniaze na vyžitie.

Celý pribeh je lepší ako v minulých dieloch, viac sa mi páčila hlavná postava, prisťahovalec. Celkovo všetky tie kultúry, ktoré sa tam stretli.Bolo ich neúrekom. Do teraz s radosťou spomínam na tie všetky anglické prizvuky.

Ovládanie bolo dobré, len jediné čo môžem vytknúť celej hre sú autá. Celé ovládanie aut je tažké, nemôžete ísť plnou rýchlosťou bez toho, aby ste sa v následujúcich pár sekundách vybúrali. A na autách vidím aj inú chybu: model poškodenia. Je na stavený na moc vysokú úroveň. Auto pri normálnom používaní nevydrži viacej ako 10 minút.

Grafika je na rok 2008 slušná. Všetky efekty, pohyby ľudí sú dôveryhodné. Jednié, čo nie je úplne doriešené, keď sa v hre chýli k noci a stmieva sa, tak sa cítim ako by som stácal zrak. Všetko je také šedivé a hnedé.

Celkovo je hra na vysokej úrovni, príbeh je veľmi pútavý, dokážete sa vžiť do postavy a cítiť jej pocity. Jediné čo sa dá vytknúť hre sú autá a prechod medzi dňom a nocou.


napísal nnaeS10 9.8.2014



Páči sa mi!

9.0
GTA IV

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
8.0
| The Sinking City
[pridal Erasermark 6.7.2019 13]
9.0
| Days Gone
[pridal TLOU MAN 44 6.5.2019 5]
8.5
| Thronebreaker: The Witcher Tales
[pridal de Bielawa 5.3.2019 6]
| Epic vs. Steam vs. hry vs. hráči
[pridal mmiminoo 3.2.2019 69]
| Prečo je Epic Games Store skvelý pre herný priemysel
[pridal Herr Roman 29.1.2019 203]
9.0
| TV: The Punisher - 1.séria
[pridal Boss Marťas 15.1.2019 10]
8.5
| Drakensang: The Dark Eye
[pridal de Bielawa 6.1.2019 7]
9.0
| Return of the Obra Dinn
[pridal Lietadlo 18.12.2018 3]
| Gran Turismo Sport
[pridal nolimitboy 17.12.2018 7]
9.8
| BenQ EX3501R
[pridal Terzeus 2.11.2018 37]
6.0
| Shadow of the Tomb Raider - V tieni nudy
[pridal Raina Audron 22.10.2018 32]
| Bude sa Zaklínač natáčať na Slovensku?
[pridal Sidh 22.10.2018 26]
4.5
| Guts and Glory
[pridal smoulinka2018 12.10.2018 5]
1.0
| Super Street: The game
[pridal Giuseppe3 5.10.2018 3]
8.0
| TV: Luke Cage 2.séria
[pridal Boss Marťas 14.9.2018 2]
| Preview: ZNK: Poslední exekuce
[pridal smoulinka2018 5.9.2018 3]
8.5
| Rainbow Six: Siege
[pridal ENIMB 23.8.2018 20]

SECTOR MAGAZÍN

pdf

Sector magazín #115


SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
| 4k notebook do 1000€ (4)
Ahojte Potreboval by som poradiť ohľadne 4k not...
| Sector finančná podpora ! alia... (1)
Zdravím vás chcel by som sa spýtať na jednu vec hľ...
| Alza emailova adresa a kvalita... (8)
Čaute mám otázku chcel by som počítač aký som už p...
| Enjin a kryptomeny v hrach (3)
Zavedenie kryptomien do Hier. Poznáte projekty,hry...
| Airflow a vytvorenie pozitivny... (4)
Caute, technicka otazka: Idem pouzit Fractral ...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk