Might & Magic Heroes VII dostane dve nikdy nevydané kampane z Heroes of Might and Magic IV

Majitelia hry si obe stiahnu zadarmo na začiatku budúceho roka.

pridal roberto 26.12.2015 o 20:21 pod hry
Might & Magic Heroes VII dostane dve nikdy nevydané kampane z Heroes of Might and Magic IV

HRY > NOVINKY >

Značka Heroes of Might and Magic alias Might & Magic Heroes tento rok oslávila 20 rokov od vydania prvej hry - Heroes of Might and Magic: A Strategic Quest vydanej v lete roku 1995 pre počítače s operačným systémom DOS. V rámci osláv chceli Ubisoft a štúdio Limbic ešte tento rok vydať prvú z dvoch nikdy nevydaných misií pre Heroes of Might and Magic IV, lenže kvôli zdržaniu, zrejme spôsobenému problémami po vydaní Might & Magic Heroes VII, sa vydanie obidvoch free prídavkov odložilo na rok 2016.

Ide o dva príbehy z pera Terryho Raya. Raya si dnes už neexistujúce 3DO najalo na vytvorenie nového sviežeho sveta pre HoMaM IV, takže to bol on, kto naplánoval veľkolepé zničenie Enrothu a útek hrdinov, zlosynov i celých národov do (takmer) panenského sveta Axeoth, kto vytvoril nezabudnuteľné postavy ako Gauldoth Polomŕtvy či Tawni Balfour, pirátovu dcéru a kto spísal ich dlhé príbehy, vytvoril kráľovstvá a rozohral ich osudy. Krátko po vydaní HoMaM IV však prišla vlna prepúšťania a namiesto ďalších Rayových príbehov boli vydané iné expanzie.

Might & Magic Heroes VII dostane dve nikdy nevydané kampane z Heroes of Might and Magic IV

Dve kampane zo sveta Axeothu tak ležali v šuplíku 14 rokov, pokým sa dostali na stoly nemeckého štúdia Limbic a budúci rok uvidíme, ako sa s nimi dokáže popasovať, keďže sú to príbehy nezapadajúce do udalostí v Ashane, súčasnom svete Might & Magic.

Unity je naplánované na február 2016 a jeho hlavnou hrdinkou bude Genevieve Seymour z Akadémie. Príbeh je venovaný pátraniu po pravde o mágii a vedomostiach stratených zničením sveta Enroth. Čarodejka sa má vydať na cestu po Broken Isles a počas púti po piatich mapách bude pracovať na novej filozofii mágie - Theory of Unity.

Druhá kampaň nesie meno Every Dog Has His Day, má byť vydaná krátko po Unity a hráčovi predstaví nového hrdinu menom Dogwoggle. Barbara z frakcie Stronghold čakajú tri mapy a veľa nepriateľov. Dogwoggle je totiž obvinený, že ako jeden z generálov Kráľa Kilgora pomohol zničiť milovaný Enroth.

Might & Magic Heroes VII dostane dve nikdy nevydané kampane z Heroes of Might and Magic IV

Kampane budú niesť spoločné označenie - The Lost Tales of Axeoth. Spolu s nimi hráči dostanú nový obsah použiteľný v editore - 8 hrdinov z oboch kampaní, 68 ďalších hrdinov vytvorených na základe portrétov z HoMaM III a HoMaM IV, skladby do soundtracku od Roba Kinga a Paula Anthonyho Romera dotvárajúce atmosféru Axeothu a nové artefakty.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk