5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o prichádzajúcom VR sci-fi horore The Persistence

Hra dorazí za pár mesiacov a tu je prehľad jej kľúčových vlastností, o ktorých by ste mali vedieť.

pridal Gam_er 3.2.2018 o 10:16 pod hry
5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o prichádzajúcom VR sci-fi horore The Persistence

HRY > NOVINKY >

Režisér The Persistance Stuart Tilley sa s nami podelil o 5 vecí, ktoré by ste mali o tomto prichádzajúcom sci - fi horore, aktuálne ohlásenom pre PS VR vedieť. Okrem toho je tu tiež nový trailer a zľava pre predplatiteľov PS Plus. Hra vyjde 24. júla. The Persistance je umiestnené na palube koloniálnej vesmírnej lode, ktorá utrpí poruchu a počas jedného experimentu dôjde k strašnej udalosti, výsledkom ktorej budú zmutovaní členovia posádky.

Loď je následne náhle vtiahnutá do gravitácie kolabujúcej hviezdy a kvôli nebezpečenstvu palubný počítač prebúdza zostávajúcich živých členov posádky. Vašou úlohou bude zostať nažive tak dlho, aby ste zachránili svoju loď a dali všetko do poriadku. 

1. Zomieranie nie je koniec

The Persistance je roguelike titul, v ktorom pravdepodobne zomriete veľakrát. Hru začínate ako bezpečnostná dôstojníčka Zimri Eder, no nebudete za ňu hrať celý čas. Vždy, keď zomriete, sa totiž prebudíte ako nový klon s jej spomienkami a osobnosťou. Tlačiareň na klony je však poškodená a okrem vášho klonu vytvára aj klony vašej zmutovanej posádky. 

2. Stealth postup je váš kamarát

Nepriatelia vás zabijú v okamihu, a tak budete musieť postupovať stealth systémom. To znamená rôzne nakláňanie spoza rohov a sledovanie celej situácie okolo. Pohyb v hre využíva hladké FPS prvky.

3. Môžete sa brániť

Ak ste typ hráča, ktorý je radšej lovcom než korisťou, budete musieť hľadať výrobcov zbraní, u ktorých si môžete kúpiť akúkoľvek z 20 dostupných zbraní na palube. Každú z nich budete môcť vylepšovať. 

4. Každý život je iný

Zakaždým, keď zomriete, musíte počítať tiež so zmenou rozloženia celej lode. Každý váš život teda prinesie rozdielnu hru, ktorá bude procedurálne generovaná. Rôzni budú aj nepriatelia, nájdené zbrane či upgrade. Budete tak musieť venovať čas tomu, aby ste pochopili neustále sa meniaci svet, pretože to bude rozhodujúce aby ste zostali nažive. 

5. Na pomoc si môžete zavolať aj svojich priateľov

Vaši priatelia sa môžu do hry pripojiť lokálne, pomocou svojho telefónu alebo tabletu a hackovať inžiniersky systém lode. Môžu tak ovplyvniť mnohé situácie, vrátane otvárania dverí na lodi, zamykania, prípravy pascí, ich aktivácie/deaktivácie, zmrazovať nepriateľov a podobne. Hráči na tabletoch alebo smartfónoch však dostávajú odmenu aj keď zomriete. Preto by ste si mali premyslieť, či svojim priateľom môžete veriť. 





5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o prichádzajúcom VR sci-fi horore The Persistence  5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o prichádzajúcom VR sci-fi horore The Persistence  5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o prichádzajúcom VR sci-fi horore The Persistence
5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o prichádzajúcom VR sci-fi horore The Persistence
Páči sa mi!






PS4
PC
Xbox One
PS VR
VR
Switch

Vývoj: Firesprite / Firesprite
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19442)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk