Týždenník - Mortal Kombat pokračuje, Metro prichádza do púšte

Predstavenie Mortal Kombatu a nové ukážky z Metra nám spríjemnili týždeň.

pridal saver 20.1.2019 o 22:28 pod hry
Týždenník - Mortal Kombat pokračuje, Metro prichádza do púšte

HRY > NOVINKY >

Predstavenie Mortal Kombatu a nové ukážky z Metra nám spríjemnili týždeň. Konkrétne Metro nám ukázalo svoju letnú, respektíve púštnu časť pri Kaspickom mori. S pieskom a starou baňou vyzerá presne ako Mad Max. Doplnilo to aj 50 minút hrateľnosti.

Pridal sa aj Mortal Kombat 11, ktorý sa odhalil na množstve videí a aj keď závratné zmeny oproti X tam nečakajte, príde nový príbeh, nové vylepšenia a samozrejme aj nové postavy. Pridáva aj špeciálnu edíciu s maskou Scorpiona v životnej veľkosti

 

Z iných noviniek sa hlási o návrat slovenská stratégia State of War, a keď už sme pri slovenskom vývoji, podľa štatistík sú slovenskí vývojári a programátori najlepší na svete. Podľa iných štatistík najrýchlejšie reakcie na svete majú Xbox hráči, aspoň tak hovorí LG. A nakoniec moje práve vymyslené štatistiky hovoria že 9.8 z 10 hráčov Mafie 1 by chcelo remake, a preto sa im páči prepracovaná menu scéna z hry.

Sony k tomu potvrdilo českú lokalizáciu Days Gone, ako aj špeciálne edície, kde jedna je s peknou soškou s motorkou. Far Cry: New Dawn priniesol svoje požiadavky a Pinkertonovci priniesli svoju žalobu do Take Two, keďže chcú peniaze za použitia mena svojej pôvodnej organizácie v Red Dead Redmeption 2. Ťažko povedať, či majú väčšiu šancu ako Lindsay Lohan pri GTA V.

Pozreli sme sa aj na simulácie a to na Cooking Simulator, ktorý vyzerá na parádnu simuláciu varenia. Ak by to nebolo podľa vašej chuti, prichádza aj Priest Simulator, ktorý je pre zmenu simuláciou kňaza. Zatiaľ nevieme, či tam budú všetky detaily kňažského života, ale minimálne tam bude alkohol a vyháňanie diabla.

Z hardvéru sme sa boli osobne pozrieť na Asus ROG Mothership, čo je priam kríženec notebooku a desktopu vytvárajúci jednoducho prenosné výkonné PC. Nebude však lacné. Pozreli sme sa aj na ceny RTX 2060 kariet, ktoré práve začínajú vychádzať. Tie mimochodom už majú aj prvú kompletne raytracovanú hru a to Quake 2, ktorý dostal pathtracing mod s využitím RTX kariet.

Mimochodom, do ponúk obchodov sa už začína dostávať aj i5 9400 a 9400F, kde Fko je verzia bez grafiky a o 8 eur lacnejšia. Konkrétne na Alze je to za 209 a 217 eur. Zatiaľ nemajú dátum začiatku predaja. Keď sme pri procesoroch, objavili sa aj detaily procesora v PS5, čo bude podľa leaku 8 jadro s taktovaním na 3.2 GHz a Navi 10 Lite grafikou. Tflopy sú zatiaľ otázne.

 

Z recenzií sme sa pozreli na konečne vydaný Day Z, pridali sme recenziu na Lucid Dreams, switchovku Travis Strikes Again: No More Heroes a dojmy sme priniesli na Alaloth RPG titul, ako aj na Secret Neighbor. Z hardvéru to nasledovala zaujímavá lacná mechanická klávesnica Spartan Gear Cyclops, doplnili sme to Steel series Rival 710 myšou  a retro konzolou Bandai Namco Flasback Blast.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19494)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk