Týždenník - THQ a Deathloop

THQ malo svoju prezentáciu, Deathloop vyšiel, Battlefield bol odložený.

pridal saver 19.9.2021 o 21:27 pod hry
Týždenník - THQ a Deathloop

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň ovládol Deathloop, ktorý Microsoft vydal na PC a PS5, aj keď na jeho Xbox príde až o rok, keďže Sony nechal zmluvu o časovej exkluzivite. V každom prípade, Arkane znovu ukázalo, že vie robiť kvalitné hry a Deathloop skončil s priemerom 8.8, u nás v recenzii 8.5.  Technicky tam je pár vecí, ktoré by ešte potrebovali dotiahnuť, ale hrateľnosť a dizajn majú zvládnutý veľmi dobre.

 

Z prekvapení bol presunutý dátum vydania Battlefieldu 2042 a z októbra sa posunul o mesiac na 19. november.  Autorom sa vyskytli nejaké problémy a chcú hru dotiahnuť. Odložený bol aj Total War Warhammer III, ktorý príde až budúci rok. Oproti tomu Crysis Remastered práve vyšiel na Steame, aj keď s ročným odložením, keďže exkluzivitu má Epic. Podobne to bude aj pri pokračovaniach budúci mesiac.  Odložený už nebude Diablo II Ressurected, ktorý ponúkol nový trailer

Zaujímavý leak sa dostal von z Nvidie a to z ich Geforce Now systému, kde majú nahodené tony ešte nepotvrdených hier na PC. Ako God of War, Gran Turismo 7, veľa Microsoft hier a aj jednu Nintendo alebo aj Half-Life 2 remastered. Nvidia sa k tomu vyjadrila, že zoznam obsahoval aj špekulatívne tituly, teda také, ktoré si tam dali len pre zaujímavosť. Je tam však aj veľa ešte oficiálne neohlásených titulov.

 

THQ Nordic malo cez týždeň veľkú prezentáciu pri oslave svojich 10 rokov. Ohlásili sériu titulov ako Outcast 2, ktoré bude moderným pokračovaním klasiky, rovnako aj Jagged Alliance 3, ktoré konečne príde, a vráti sa aj Destroy All Humans 2 v remaku. Ohlásili aj Superpower 3 a nového Spongeboba. Novú ukážku dostal Elex II.

Zo zaujímavostí malo GTA V 8 rokov, za ktoré predalo 150 miliónov kusov, aj keď Rockstar singleplayer nerozšíril o žiadny obsah a a zameriaval sa len na multiplayer. Budúci rok dostane verziu pre tretiu generáciu konzol, aj keď len s minimálnymi úpravami. 

Z prichádzajúcich Sony hier sme sa dozvedeli, že God of War Ragnarok bude posledná hra zo severskej ságy a aj to, že Gran Turismo 7 bude mať raytracing v replayoch a v garáži, nebude priamo v gameplayi.

 

Z technických vecí LG ukázalo masívny 8K TV za milión, Xiaomi ukázalo Smart okuliare s displejom a malo aj svoju veľkú západnú prezentáciu, kde ukázali Xiaomi 11T a 11T Pro, ale aj Xiaomi Pad 5, pridali aj projektor, nový náramok a wifi. Predstavovačku malo aj Apple, ktoré predstavilo skôr len refreshe svojich produktov a ukázalo nový iPad, iPad Mini, len mierne upravené Watch 7 a minimálne upravenú iPhone 13 sériu. V ktorej je aspoň jedna novinka a to 120Hz displej v Pro verziách. Zároveň im autor klávesnice, ktorú skopírovali do svojich hodiniek, odkázal, že ich čaká na súde.

PS5 oficiálne dostalo podporu M.2 diskov a objavil sa aj leak 512GB SSD karty pre Xbox Series XS konzoly, ktorá prichádza po roku od vydania 1TB karty. Uvidíme, či sa už teraz skončí exkluzivita Seagate na karty. Nevieme presne, na koľko im ju Microsoft dal, ale už pri vydaní spomínal, že karty prídu aj od iných firiem. Keď sme pri Microsofte, začalo sa hovoriť, že kupuje niekoho veľkého. Nevieme, či Take 2, Segu, Valve alebo niekoho iného, má ísť od odkúpenie o veľkosti Bethesdy. Či je to pravda, zrejme postupne uvidíme.

  

Z recenzií sme priniesli spomínaný Deathloop, pridali sme aj recenziu na nové Life is Strange: True Colors, nové, inak poňaté pokračovanie série. Pozreli sme sa aj na Solas, I Expect You to Die 2 alebo Scarlet Hood and the Wicked wood.  Zo slovenských hier Games Farm predstavilo RPG Nighthunters. A pridali sme niekoľko dojmov z testu Age of Empires IV. Z hardvéru sme otestovali zaujímavý 4K headset HP Reverb G2 a aj na myš Corsair Sabre RGB wireless.

Budúci týždeň prinesieme ďalšie zaujímavé interview, pozrieme sa na stealth novinku Aragami 2 a čakajú nás ďalšie prezentácie, takže nebude núdza ani o nový hardvér a nové hry.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20404)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk