Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

Ďalší rok sa končí a je na čase sa ohliadnuť za tým, čo nám priniesol a vydať sa vpred do nového roku.

pridal saver 31.12.2021 o 20:07 pod hry
Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

HRY > NOVINKY >

Rok 2021 bol znovu zvláštny, už si na to po veľmi podobnom 2020 zvykáme, ale stále nás prekvapuje, ako výrobcovia nestíhajú vyrábať hardvér, ako firmy nestíhajú dokončovať hry a buď ich odkladajú, alebo vydávajú nedokončené.

Tento rok sa stal s nedokončenými vecami legendárny, hlavne GTA remaster a eFootball ukázali, ako hry pri vydaní nemajú vyzerať a veľmi blízko tomu bol aj Battlefield 2042, ktorý mal skôr problémy v dizajne. Call of Duty síce ako-tak bolo dokončené a malo obsah, ale druhá svetová vojna bez strán je zvláštna vec a veľa hráčov sa hre vyhlo.

Ale aby sme nespomínali len veci, ktoré nevyšli, boli tu aj parádne hry ako jedinečná kooperácia It Takes Two, veľmi dobre vyšiel aj Resident Evil Village, príjemne prekvapil aj Guardians of the Galaxy, Sony prinieslo nového Ratcheta alebo netradičný Returnal, Microsoft zase parádnu Forzu Horizon 5, veľmi dobre oživil Halo Infinite a slušne sa rozbehol aj Age of Empire IV, pridal aj Psychonautov 2 alebo na PS vydal Deathloop. Nintendo ponúklo Metroid Dead, ale oživilo aj klasického Super Mario 3D. Z indie hier prerazil Valheim alebo Loop Hero.

Z hardvéru sme tento rok nemali žiadne väčšie nové konzoly, dokonca ani handheld od Valve to nestihol a bol odložený. Na PC to bolo bohatšie a Nvidia a aj AMD priebežne vydávali nové grafické karty, ktoré prakticky nebolo možné dostať a ak boli, tak za 2-3 krát vyššie ceny. V procesoroch to posunul koncom roka vpred Intel a okrem výkonu presunul PC do éry PCIe 5.0 a DDR5, čím bola otvorená nová generácia.

Na druhej strane vďaka tomu, že bol rok 2021 taký spomalený, budúci rok sa nám črtá aspoň z hľadiska hier pekne, kde prídu veľké tituly na všetky platformy. Už sme si tie najväčšie zhrnuli a napríklad tam bude Elden Ring, Dying light 2, nové Plague Tale, na Playstation nové Gran Turismo, God of War alebo Horizon 2, od Microsoftu zase Starfield, Stalker 2, Hellblade 2 alebo Forza a Nintendo by malo priniesť pokračovanie The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Zajtra si zhrnieme všetky prichádzajúce hry, ale zatiaľ vám Sector praje veselý Silvester a šťastný Nový rok! 





Páči sa mi! (+22)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk