Burnout Paradise na PC zdarma

pridal spacejunker 8.12.2008 o 19:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

Criterion Games v poslednom čase vypúšťa jednu novinku za druhou a v aktuálnom podcaste odhalili autori, čo bude obsahom PC verzie a ako to bude s demom, resp. free trial verziou. Burnout Paradise pre PC sa začne predávať v priebehu budúceho februára v edícii The Ultimate Box, ktorá bude obsahovať všetky doteraz vydané konzolové updaty: challenge pack, motorky a Party Pack.

Rozhodovanie, či ísť do Burnout Paradise, alebo nie, uľahčí trial verzia. Každý si bude môcť vyskúšať, ako na jeho konfigurácii lieta najrýchlejší racing pod slnkom a čo všetko skrýva Paradise City. Criterion Games sa rozhodli pre trial verziu a nie demo, pretože chcú, aby si hráči urobili o hre kompletný obraz, nie na základe obmedzenej hrateľnej ukážky.

Po stiahnutí trial verzie tak budete mať na disku kompletnú hru, ktorú pôjde hrať po obmedzený časový limit. Bez obmedzení môžete navštíviť obľúbený spot - letisko, diaľničný most s obrovskými skokmi, pláž, vyskúšať všetky herné režimy na 120 križovatkách vrátane zabijackej dvojice Road Rage a Stunt Run. V deme sa budete prevážať na aute Hunter Cavalry a ďalšie dve (Hunter Mesquite a Nakamura SI-7) sa budú dať odomknúť.

Trial verzia bude podporovať aj online hranie vo Freeburne, kde si vyskúšate, ako fungujú nesmierne návykové challenge až pre osmich hráčov. Ak sa vám hra bude páčiť, jednoducho vstúpite do online obchodu priamo v hre, odomknete celý obsah a dokúpite ešte ďalšie pripravované packy ako napríklad fantasticky vyzerajúci ostrov.





Burnout Paradise na PC zdarma Burnout Paradise na PC zdarma Burnout Paradise na PC zdarma Burnout Paradise na PC zdarma Burnout Paradise na PC zdarma
Páči sa mi!






PS3
PC
Xbox 360

Vývoj: EA / Criterion Games
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. január 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk